Априлки 2013 - тема 9

• 24 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Изнамерих тази рецепта за домашен крем против стрии, и смятам да си я приготвя:
http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD … 1%80%D0%B8%D0%B8/
утре само пчелен восък трябва да си купя, да видим ще има ли ефект, или трябваше да си заложа, на изпитаният зехтин.
Предишната бременност стартирах 54 и накрая не знам колко завърших newsm78, може би към 70 бях престанала да се тегля.....изглеждах си ок, но....от болницата излязох 63кг, после докато смъкна останалите беше трудно.
Сега стартирах от 55кг, вече гоня 58, и не съм очарована, но когато не ми е лошо, само за ядене мисля...снощи, като се събудих в 4.00 ч правих палачинки, а на обед се нахраних като за последно Crazyтрябва да си наложа контрол, защото така не може да продължава Crossing Arms

# 241
Да се похваля, че ми пристигна шезлонга на Мамас и Папас. Но така са го опаковали хората, че....сега не ми се разопакова. )))) в оригиналната кутия си е, но ще го качвам на тавана и не ми се иска да се праши все пак. Колкото и да е затворена, той праха си прониква.

# 242
  • София
И за мен този калкулатор не е верен засега, а и за предната ми бременност. Но пък ще го поглеждам. Wink
Сега стартирам от 57 кг. при ръст 175 см. Предният път качих 11 кг., които свалих за 1 месец след раждането, че и още 3 кила смъкнах, което вече беше зле, защото наистина много отслабнах и съвсем не се харесвах. После ми трябваха години, за да си върна старите килограми, т.е. да кача  Crazy Всъщност надявам се и с тази бременност да кача килограми около предишните, не много повече. 

# 243
То тук не става въпрос за верен, неверен. А просто показва как би трябвало да нараства теглото в разумни граници през бременността.
Ясно е, че има и отклонения под и над нормата.

# 244

Сега стартирам от 57 кг. при ръст 175 см.
Комплексира ме, 1 см по-висока, но 20 кг по-тежка  Joy Laughing

# 245

Сега стартирам от 57 кг. при ръст 175 см.
Комплексира ме, 1 см по-висока, но 20 кг по-тежка  Joy Laughing

Спокойно, аз пък съм 8см. по-ниска, но 20кг по-тежка.  Joy hahaha

# 246
И аз съм с един сантиметът по-висока и съм 12 килограма повече....  Embarassed Ти кокали имаш ли?  Laughing Аз до 28 години не можех да вържа мръвка,колкото и да ядях. Сега вече ..... не е така....  Confused

# 247
Мами, вижте стикери за стена , някой могат да станат за детската стая. Много добра цена
http://www.ebay.co.uk/itm/Sweet-Home-Tree-Birds-PVC-Removable-Ki … sh=item51a0c5995e

Ох килата, аз утре ще се тегля ама стартирах 53, при ръст 1.66. Сега съм около 56. Много ми се искаше само коремче да имах, но виждам вече промяната в бедрата. Аз съм си виновна бях в лоша форма това лято. Crossing Arms

# 248
Мами, вижте стикери за стена , някой могат да станат за детската стая. Много добра цена
http://www.ebay.co.uk/itm/Sweet-Home-Tree-Birds-PVC-Removable-Ki … sh=item51a0c5995e

Ох килата, аз утре ще се тегля ама стартирах 53, при ръст 1.66. Сега съм около 56. Много ми се искаше само коремче да имах, но виждам вече промяната в бедрата. Аз съм си виновна бях в лоша форма това лято. Crossing Arms

Такива стикери има в магазин Jumbo...аз съм си купувала от там,само че от Гърция,струваха към 2,3 евро Wink

# 249
Привет и от мен!Аз съм вече в 18 г.с.ще си имаме  прекрасно момченце  Joy ,иначе килограмите досега са 3  кг.нагоре,и всичките само за 1 месец.Така че сега гледам да ям повече плодове и зеленчуци,но си имам апетит вече...... много в сравнение с първите 3 месеца,немога да се позная направо Hug .Имам си и вече   коремче ,хубаво оформено,макар  че още никой не става когато се возя в градския транспорт. newsm78

# 250
Привет и от мен!Аз съм вече в 18 г.с.ще си имаме  прекрасно момченце  Joy ,иначе килограмите досега са 3  кг.нагоре,и всичките само за 1 месец.Така че сега гледам да ям повече плодове и зеленчуци,но си имам апетит вече...... много в сравнение с първите 3 месеца,немога да се позная направо Hug .Имам си и вече   коремче ,хубаво оформено,макар  че още никой не става когато се возя в градския транспорт. newsm78

И аз така като теб, имам коремче ама никой не ме отразява. Днес една лелка направо тичаше към празната седалка, та се наложи аз да и отсъпя........ но кво да се прави, предимството е на по нахалния

# 251
Момичета може ли да се ползва кислородна вода по време на бременост, искам да си промия една рана?

# 252
здравейте и от мен, до сега ви дочитах...
При мен - добри новини: вече съм госпожа Heart Eyes
в неделя подписахме в семеен кръг, но всичко си имаше - рокля, фотограф, фризьор... само хората бяха по-малко Simple Smile
за пола - вече втори лекар залага на мъж, сигурно мъж ще е, въпреки че все си мисля за момиче, все женски имена са ми в главата... трябва да се пренастроя. Не, че ме бърка чак толкова

по между другото док потвърди, че усещам бебо, аз не бях на 100 процента убедена какво усещам точно

# 253
по между другото док потвърди, че усещам бебо, аз не бях на 100 процента убедена какво усещам точно
явно има и други ранобудни като мен. какво точно усети? на мен вчера ми се стори нещо, но незнам

# 254
Добро утро мамчета!
Реших, че това безсъние е свършило, но явно съм сгрешила.  smile3514 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт