Априлки 2013 - тема 9

• 24 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Честито, Вав, бъдете много щастливи  Hug

# 256
Добро утро и от мен. )

vvavv, честито, много семейно щастие ви пожелавам. )

Ние след малко ще ходим на преглед, цялата фамилия. )))) Калина ме е подлудила, че иска да види и тя бебето, та ще я водим, какво да се прави. ) Колко и какво ще види е друг въпрос, но да и мине мерака. )

# 257
Записах си час във Фемина за втори БХС на 08.11.  в 9.30. Пиша тук, за да не забравя hahaha Wink

# 258
Пиша тук, за да не забравя hahaha Wink
Миналия път на мен часа ми го записаха на едно листче, защото бременните забравяли.
Аз така се обидих, че ме имат за забравана, че от както е октомври, всяка сутрин си повтарям като мантра кога и в колко часа съм на преглед. Понеже си даваме графика на работа в сряда за следващата седмица, в сряда миналата седмица ми звъни алармата, да ми напомни да си направя графика така, че да мога да изляза. Гласеше следното - За 25 октомври, 14.30. И аз  newsm78 седя и се чудя за какво е тая аларма hahaha Сетих се като се разсеях  с други занимания, де.  Laughing

# 259
Добро утрооо,аз снощи пак вдигнах кръвно,пих си хапчето и легнах.Тази сутрин е 120 на 80 и може да прескоча хапче-така каза док.,ала довечера пак ще меря и ще пия.Днес ще имам много работа,но ще ви прочета довечера.

# 260
добро утро

vvavv,
честито и много семейно щастие и уважение ви пожелавам   bouquet

Mirama, успех на прегледа и дано видите пола

за килограмите - аз стартирам 51 кг. при ръст 1,68
сега съм 53 кг., ще видим до края колко ще кача, не се притеснявам, защото после бързо ще ги сваля
с предишната бременност качих 18 кг, но ги свалих за отрицателно време
така, че не се притеснявам въобще Hug

# 261
Добро утро,
за килограмите аз стратирах от 60кг., при височина 172см., сега май съм към 62 кг., много се надявам да не кача повече от 10-11кг., за да не ми е трудно после свалянето.

Днес нящо ме боли едната гърда, ама то май ще е така, все нещо ще ни приболява.

Мирама, и моите искат да идват и двамата на видеозон, ама засега успявам да удържа фронта. Успех днес, дано се покаже:)

На мен док ми изписа Магнерот 3*2 за една седмица, за да "запълним депата", много ми се схващат краката, ужасно е Sad

# 262
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро:)

Мирама, чакаме новини!

Аз стартирам над 70( няма да уточнявам колко над  Joy), висока съм 167 и ще видим до къде ще я докараме. Надявам се да не е като първия път, но ако съдя, по закуската ми... Crazy Сутрин съм си гладна и трябва подобаващо да си хапна, иначе ми се гади. Същото беше и първия път. Идва зима т.е. ще се позаседим вкъщи и много станаха съвпаденията  Mr. Green Живи и здрави пак ще ги сваля. Първия път успях за 3-4 месеца да сваля 20+, никога не съм си представяла, че е възможно, но ето на! Сега ще се постарая пак да е така. Друг е въпроса, че 70 преди раждане и 70 след раждане са различна боза  hahaha Кожата става по-отпусната и мекичка..няма да изпадам в подробности(раждалите знаят, а нераждалите ще разберат Mr. Green).

Аз така се надявах, че може прегледа да ми е бил в края на септември, а не началото на октомври(за да мога да ида по-рано), но не  Tired Ще почакам още малко:)

# 263
Аз предния път доста качих,тръгнах някъде 55-56 и май поне 78-79 станах...след това 5 години качвам и смъквам и сега последно стартирах на 69,смъкнах покрай гаденето до 67...и сега все още съм на 67-68....Даже взех да се тревожа,че не качвам..а бебето расте...

# 264
vvavv, честито! Много любов ви желая!   bouquet

Mirama, късмет на прегледа и да се върнеш с новини за пол!  Peace

Като говорите за килограми - за 1 седмица съм качила 1,2кг  Shocked Confused  Подготвена съм да кача повече от предния път, но знам, че след това някак ще ги сваля. Въпреки това малко се стреснах от кантара днес  ooooh!
Стартирах от 49, в момента съм 51,3кг.

Kameliya, аз бих се радвала, че бебето расте и е добре, а аз не качвам  Wink

# 265
  • София
Добро утро момичета,

Охх аз най накрая май си връщам предишният начин на живот ( спането ) .....станах преди 40 мин., а вчера станах в 9 ч. доволна съм, че пак започвам да си поспивам по повече и след това се чувствам по добре и по отпочинала.
За килограмите - започнах от 53 кг., при ръст 1,64 см., снощи се премерих и бях 53,5 кг., към 54 кг. клонеше ама тамън бях хапнала плодове и бая ми беше тежко, но и да съм качила не се притеснявам тъй като знам, че трябва да се качва малко по малко. А след това ще го мисля как да свалям.
Важно е малкото човече да е Ок.

Мирама - успех на прегледа и дано видите най накрая пола.
Вав - честито.

# 266
Абе, мацки, защо да си разваляме настроението от сутринта с тези кг  Laughing
Особено тези дето сте качили по 1 - 2 кг, ами то срамота да се оплаквате според мен.
Аз си качвам стабилно, ама вече спрях да се притеснявам особено - достатъчно ми е, че не се тъпча. Естествено странно ми е, че качвам, защото не мога да кажа, че ям повече от преди, може би 20% повече. Обаче явно организмът си ми е в такъв режим. Забалязах, че качвам и неравномерно - мога за една седмица да кача 1 кг и после 3 седмици да не кача - явно организмът се запасява и после си поддържа теглото. Все пак тряба да е сигурен, че ако нямам достъп до храна известно време, ще има запаси за бебето.
И е нормално при по-високо тегло да се качи по-малко, а при по-ниско повече. Е, има жени, които генетично не са предразположени към качване, но това са изключения. Имам приятелка, доста слаба - 50 кг на 170, тя не беше качила нищо до 6ти месец, но после до 9ти - + 11 кг, явно организмът си знае.
Малко съжалявам, че стартирах от 60 кг, а преди това години поддържах тегло около 56 - 58, но два три килограма няма да ги правим на въпрос.
Моят мъж каза, че ще кача 25 кг, ще сваля малко и така ще си остана  Joy Направо щях да го убия  #2gunfire Съдел по сестра ми, която качи 20 кг, но ги и свали всичките.

Вав, честито! Дълъг и пълен с любов съвместен живот.

# 267
здравейте и от мен! на кой трябва да пиша, за да ме добавят отпред ?   Blush
гледам ,че пишете за килограми - аз със първото дете качих 15кг - от 55 стигнах до 70кг..сега почнах от 56 някъде..да видим до къде ще стигнем  Simple Smile
за бъдещите мами от Пловдив  - ако се организирате за среща, моля пишете ми, да дойда и аз - ще се радвам да се запознаем..може на центъра, че да е удобно за всички..

# 268
did4eto_85 и аз много искам да съберем и запознаем мамите от Пловдив.аз на 5 ноември съм на преглед и тогава явно ще разбера пола на бебенцата.за кг стартирах сега от 55 в момента съм 57кг.но честно казано не се притеснявам за кг защото лесно свалям и връщам форма.а и като се има впредвид че съм с двечки трябва да си наддавам.с пазаруването мисля да започна като разбера пола. Hug Hug Hug

# 269
по БНТ показват 4д изследване  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт