Априлки 2013 - тема 9

• 24 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Леле, изчетох ви всичките с килограмните новини. Явно аз съм най-лакомата априлка. В няма и 4-ти месец вече съм +8 кг.

Вярно, почвам от 49 кг преди да забременея, ама това е лудница, всички сте по 2-3 +, аз само дебелея. Макар че, озадачаващо мен самата - всички пандталони в дупето и краката все още са ми таман.

Честито на младоженката, много хубави новини в тази темичка се събраха!

Мирама, къде пък си дебела, нали сподели една своя снимка с хлапенце - изглеждаш си супер, поне според мен  Thinking

# 271
  • София
по БНТ показват 4д изследване  Simple Smile

Това е д-р Цолова при която бях в Фемина на ранен БХС. Симпатична е и обяснява всичко.

# 272
mira_mar, аз също ходя при др. Бр. Петров. Засега 2пъти. Освен, че чаках и двата пъти около час след записания ми час нямам други впечатления. Мълчалив е, но когато го питаш-обяснява. Засега е ОК.  Hug честито и от мен за хубавата новина, ние също имахме два пъти възможност да сме х2, т.к. в моя род има много близнаци, но и 2та пъти ни се размина.

Да ви кажа, прекарах ужасен вирус- температура, болки в мускулите и главоболие, но вече отшумява и сега съм само с хрема и лека кашлица. #Crazy

# 273
  • София
Ай ся, не се комплексирайте за килограми, де. Аз явно съм от хората, дето все си хапват, пък не качват, цял живот съм така. Въпрос на метаболизъм явно...
Сега да ви се оплача как днес тамън на 2 пъти щях да припадна в градския транспорт. Според мен надутото парно в абвтобус 74 беше основен виновник, то и кафе на бях пила, нали бързах да занеса стерилната урина... Та не е истина как ми прилоша, не ми се беше случвало чак такова нещо, ама добре, че успях да сляза на близката спирка. Със слизането още ми беше по-добре. Не знам, вън студено, вътре в рейса - ужасна жега, хората протестираха, ама не можело да се регулира парното!  Shocked И на връщане не знам същият абвтобус ли беше, но положението с парното беше пак такова, та усетих как пак ми става зле и слязох веднага.  ooooh!
vvavv, честито и от мен! Бъдете много щастливи!   bouquet Ох, как ми се ходи на сватба  Joy

# 274
  • София
Ай ся, не се комплексирайте за килограми, де. Аз явно съм от хората, дето все си хапват, пък не качват, цял живот съм така. Въпрос на метаболизъм явно...
Сега да ви се оплача как днес тамън на 2 пъти щях да припадна в градския транспорт. Според мен надутото парно в абвтобус 74 беше основен виновник, то и кафе на бях пила, нали бързах да занеса стерилната урина... Та не е истина как ми прилоша, не ми се беше случвало чак такова нещо, ама добре, че успях да сляза на близката спирка. Със слизането още ми беше по-добре. Не знам, вън студено, вътре в рейса - ужасна жега, хората протестираха, ама не можело да се регулира парното!  Shocked И на връщане не знам същият абвтобус ли беше, но положението с парното беше пак такова, та усетих как пак ми става зле и слязох веднага.  ooooh!
vvavv, честито и от мен! Бъдете много щастливи!   bouquet Ох, как ми се ходи на сватба  Joy

G-Baby,

Според мен тепърва ще става зле положението....особено като завали и сняг. Тогава ще е АД ако трябва да ходим някъде с градския за нещо. На мен така ми стана преди 2 седмици или повече докато бяхме в Халите с моя приятел, а хем бях яла, пила и т.н. и просто ужас. Краката ми омекнаха, зави ми се свят и започна да ми се повдига. Едвам на бегом излезнах навън и поседях 1-2 мин. и се оправих.

# 275
Здравейте!
Мами, сънувам храна всяка вечер, а даже не съм гладна. Сънучам как ходим да хапваме някъде, как си готвим в нас, как купувам нещо. Все храна. Дори не ми се яде толкова. Още не съм пощинлива. Не придирам като видя нещо. Само малини все ми се хапват, че много ги обичам, а сега ги има на пазара.
 Започнах да се оглеждам по магазините за цените на памперсите, детскибодита. Леле лошо ми става.
Ще се взима от интернет явно.

# 276
  • София
Ох, зимата и мен ме притеснява. Като се сетя първо за ледовете, които се получават около блока ни  ooooh! и колко пъти миналата зима щях да се потроша...

# 277
да за зимата така е.трудно ще ни е,но аз се успкоявам че ще се радваме на пролетни бебенца и всеки ден ще има разходки. Hug Hug Hug

# 278
Здравейте,

аз съм наоколо и ви чета. Да поуспокоя притеснилите се за килограми, че не са сами, и аз съм + 5,6. Тръгнах от 48-49 при 160 и сега съм 54  Crazy . Интересното е, че доста хора ме харесват повече така  Sunglasses , но аз вече имам проблем с дрехите и трябва да пазарувам. Свързвам го най-вече с факта, че съм в болнични и метаболизмът ми тотално спря.

Иначе аз нищо не усещам. Днес съм на преглед и се надявам да има предположения за пола.

Честито на младоженката... И аз искам да ходя на сватба  Mr. Green

# 279
Здравейте и от мен. )))

Уви, не се видя пола, бебето тотално се беше завъртяло наобратно и нямаше никакъв начин да видим каквото и да било. ((( Още повече, че ме гледа само с коремен ехограф, а той по принцип дава по-малко възможности. (((
Но пък измерихме всичко. ) Та ето малко ТТ-данни на бебока.

тегло - 231гр., отговаря на 17,6г.с.
диаметър главичка - 39.31мм
дължина бедро - 25мм.
обиколка на корема -. 119мм
имам още 2-3замервания, които не намирам в нета какво означават и едни съотношения.
Броихме пръсти иначе, гръбначния стълб е идеален, мозъка също. )

Явно ще чакам на 20ти ноември ФМто, за да разберем пола. ))))

# 280
  • София
Здравейте и от мен. )))

Уви, не се видя пола, бебето тотално се беше завъртяло наобратно и нямаше никакъв начин да видим каквото и да било. ((( Още повече, че ме гледа само с коремен ехограф, а той по принцип дава по-малко възможности. (((
Но пък измерихме всичко. ) Та ето малко ТТ-данни на бебока.

тегло - 231гр., отговаря на 17,6г.с.
диаметър главичка - 39.31мм
дължина бедро - 25мм.
обиколка на корема -. 119мм
имам още 2-3замервания, които не намирам в нета какво означават и едни съотношения.
Броихме пръсти иначе, гръбначния стълб е идеален, мозъка също. )

Явно ще чакам на 20ти ноември ФМто, за да разберем пола. ))))

Страхотно. Важно е че всичко е Ок пък пола явно по натам ще го разберете.

# 281
Да се включа и аз по повод килограмите ...стартирам 52 кг ,165см,за сега съм качила 2кг и ако съдим по таблицата от линка съм в минимума Simple Smile Очаква се да стана 67-70 но мен това не ме тревожи мн,мн .С грижите по бебоците не ще ги свалим ами... Simple Smile Една зима бях станала 60 кг и се чувствах като прасе просто защото никога преди не съм била толкова и успях пролетта да си ги сваля с малко ограничения и колело Simple Smile При мен нищо ново чакам преглед в началото на месеца с нетърпение и вече се надявам поне да ни загатнат пола Simple Smile А пък 2 вечери подред сънувам ЦВЕТЯ !!! Много странно,бях в един магазин и гледам и си избирам калии,хризантеми  Joy   bouquet

# 282
Аз цяла нощ сънувах едни числа и как спечелих 1млн. и нещо от тотото. )))))
Днес пуснах тото, ама числата ги забравих. )))))  Laughing

# 283
редактирам си мнението, вече съм го публикувала веднъж през нощта, ама имах проблеми с интернета и мислех, че не е публикувано...

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 13:51 от vvavv

# 284
Mirama, радвам се за успешния преглед, за пола още ще се почудите  Rolling Eyes Hug Hug Hug

а за зимата - да страшничко си е, особено ако ходим на работа,
само да отбележа че живея в град с много баири, та си е истинско приключение да отидеш някъде
добре че работата ми е наблизо, и все пак сигурно ще ходя с такси, защото не ми се рискува да падам по леда
с миналата бременност си спомням в 8-мия месец как паднах на едно място, дето уж нямаше никакъв лед,поне така изглеждаше
ама си изкарах акъла, слава богу нямаше нищо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт