Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Не бях видяла смс-а, но като ви прочетох, проверих- и моята за утре. няма да я отлагам, че аз в делнични дни съм по-сложна за откриване.
Ивон, честита да ти е новата работа   bouquet

# 421
  • Варна
...
 Поне да приемаха плащане с карти, щеше да е една идея по-добре, а така ... всичко ще се вижда.  Crazy

Аз лично, към момента, не бих им се доверила за такова плащане. Ако минава през ПП, ePay или друга подобна платформа - да, удобно е, до някъде не ти се виждат сметките от любопитни погледи, но на тях да предоставя информация за карта не ми се струва добра идея Thinking

Някой получил и е от тези ? Ако не, ще се радвам и на общи отзиви от AIGLE.

# 422
  • София
И аз си чакам с нетърпение пратката утре, дано куриерът мине по-рано,
миналата събота я достави към 12 ч.
Има ли някаква яснота как ще се получават отстъпките за поръчките на 27-28?
Няма да е както в часовете с намаления, защото зависи от адреса на доставка -
значи ли, че след потвърждаване на поръчката в pdf фактурата ще ни начисляват
намалението  newsm78

# 423
Аз пък мисля,че с карта ще ми е доста по-удобно да плащам,кредитна имам предвид Mr. GreenС това плащане в брой и после връщане на пари по сметка или ваучери и чакане по толкова време картата си е удачен вариант.Дано наистина да четат тук и да въведат и такова плащане.

# 424

Мисля,че Тони ги беше получила,имаше и реални снимки май и нещо размера не отговаряше  newsm78

И аз си чакам с нетърпение пратката утре, дано куриерът мине по-рано,
миналата събота я достави към 12 ч.
Има ли някаква яснота как ще се получават отстъпките за поръчките на 27-28?
Няма да е както в часовете с намаления, защото зависи от адреса на доставка -
значи ли, че след потвърждаване на поръчката в pdf фактурата ще ни начисляват
намалението  newsm78

Питах ги във фейса дали с код или по друг начин ще се отразява намалението,казаха,че автоматично ще се намаля сумата.Предполагам още в коша,преди потвърждение  Rolling Eyes
Само не знам за една поръчка само ли ще важи,ще има ли някакво ограничение...питах ги,но нямам още отговор.

# 425
Според мен няма да важи само за една поръчка и ще е намалено абсолютно всичко със съответния процент,който пък ще е според адреса в профила ThinkingАз се подвизавам в дълбоката провинция,така че ще се наслаждавам на вашите поръчки и ще пестя пари  Wink

# 426
Здравейте, мисля да направя и аз една поръчка , като се възползвам от предстоящото намаление.
Искам да попитам за тези едночасови и двучасови намаления, които правят. Само в страничката им във ФБ ли се обявяват ?

# 427
  • Варна

Мисля,че Тони ги беше получила,имаше и реални снимки май и нещо размера не отговаряше  newsm78

Позволих си да разровя мненията и, наистина е поръчвала, но дамските такива, отзив за тях не видях да е публикувала, а и сега е на почивка Peace

На рекламния банер пише: Всяка изпратена поръчка в периода 27-28.10 с адрес на доставка получава намаление. Така написано, би следвало да може да се поръча примерно от В. Търново, да се достави във София и така да се ползва отстъпката.

# 428
  • Sofia
Така написано, би следвало да може да се поръча примерно от В. Търново, да се достави във София и така да се ползва отстъпката.

И аз си го помислих  Peace

Заплюли ли сте нещо за намалението. Аз само на ММ едно долнище анцуг каточели  Rolling Eyes ... засега... Mr. Green

# 429
  • софия
И аз моята май ще я отлагам за понеделник.  Whistling Едно, че се вижда от всички какво съм поръчала  Laughing, второ че миналата събота ми казаха да очаквам куриера от 8.30 до 17ч. (през седмицата ми пишат, че ще мине до 12.30). Съответно цял ден трябва да има някой в къщи, пък аз предпочитам да излезем някъде семейно, децата да спят спокойно на обед, а не някой да звънне и да ги събуди, защото миналия път към 14.30 дойде куриерът и т.н.

Пред мен сега друг проблем се появява - от сряда започвам нова работа,на служебния адрес не мисля, че ще е удобно да получавам пратки, в къщи няма да има никой и май ще трябва да ги изпращам към офиса на мъжа ми.  Rolling Eyes Питате ли ме ...и той ще трябва да ги плаща. Поне да приемаха плащане с карти, щеше да е една идея по-добре, а така ... всичко ще се вижда.  Crazy
Аз моята за утре я препратих към офис на Спиди. Има 1 близо до нас.
1 час след мен на колежката й отказаха да променят адреса за доставка Shocked

Пращай ги в офис на Спиди Wink

# 430

Позволих си да разровя мненията и, наистина е поръчвала, но дамските такива, отзив за тях не видях да е публикувала, а и сега е на почивка Peace

Извинявай,не разбрах по снимката,че са мъжки...но ето,има и отзиви,и снимка наистина:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682122.msg23223552#msg23223552

# 431
  • Sofia
А ТЕЗИ са някакви ГРЪЦКИ - бих забърсала 36ти номер от който и да е цвят или височина, но уви...  Confused
Bubanka тях заглеждаше май  Rolling Eyes

# 432
  • Варна
Вече съм на линия, моите кецове са уголемени с 1 номер. Поръчах 37 за майка ми, но си останаха за мен, на нея й бяха големи. Аз нося 38 и са ми ОК, дори и аванс си имам.

# 433
  • на земята
Ей вижте какъв готин комбинезон  http://www.miniprix.bg/produkt/1008196/   Joy Joy Joy

# 434
  • Варна
ЛЪВИЦA, Toni_baraboni, Благодаря Ви bouquet Има само 42 от въпросните и притеснението ми беше да не са малки, по-големи ако са ще си ги носи с вълнен чорап Mr. Green
Тони, може ли да те помоля за координати на обущаря за който сподели, че е добър и му се доверяваш?

Общи условия

Активация на акаунт