Избор на сушилня - 3

• 111 653
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
За мен лично е добре да се избира възмжно най-икономичната сушилня. Да харчи възможно най-малко ток. Защото заедно с бойлера сушилнята е една от най-големите лами у нас.

# 376
  • Русе
         Спряла съм се на 3 модела и марки сушилни.

1.Еlectrolux EDH 3284 PDW
-конд. с термопомпа, 8 кг., енергиен клас - А-30%,  инверторен супер тих мотор, ел. управление;

2. Blomberg TKF 7459 A
-конд. с термопомпа, 7 кг., енергиен клас -А-30%, ел. управление;

3. BEKO DPU 8360 X
-конд. с термопомпа, 8 кг., енергиен клас - А-30%, ел. управление
Моля за мнения, ако някой ползва и има впечатления за някоя от тези три.
Благодаря предварително

Аз съм с последната, много съм си доволна. Шумна, колко да е шумна, пускам я на нощна, срещу спалнята е в мокро помещение, чува се основно ципове и катарами както е отбелязано. И тя сигурно се чува, но не мисля, че е кой знае колко. Мааалко по-шумна е от пералнята сякаш, но често двете работят заедно.

# 377
Мъжа ми ме изненада с една сушилня втора употреба, изпаднала му почти без пари и я взел. Супер доволна съм, но сега ми светна лампичката за чистене на филтъра. Стар модел Самсунг, намерих отзад една вратичка, свалих и позачистих от мъховете, дали има още нещо някъде да се чисти  newsm78 нямам дрехи прани да пусна да пробвам.

# 378
  • Пловдив
Я снимай, чистят се две неща - един филтър на вратата на всяко сушене и кондензатора - голям паралелепипед.

# 379
Ооооо, благодаря ти  Hug Този на вратата сега го намерих и изчистих  Embarassed имаше един пръст мъхове по него  Blush, това е отзад htpp://www.prikachi.com/images/661/6599661
Имам една пухенка с голяма катарама на колана, дали ще пречи да я пусна? А и как изобщо ви суши пухенките?

# 380
Ооооо, благодаря ти  Hug Този на вратата сега го намерих и изчистих  Embarassed имаше един пръст мъхове по него  Blush, това е отзад htpp://www.prikachi.com/images/661/6599661
Имам една пухенка с голяма катарама на колана, дали ще пречи да я пусна? А и как изобщо ви суши пухенките?

Можеш да я обърнеш с катарамата навътре. Или да не сушиш колана(ако се сваля естествено).

# 381
  • Пловдив
Ако е пухенка със силиконова вата - пускаш така, ако е пухенка със естествен пух трябват няколко тенис топки (не се стряскай от шума бум-бум, само шум е, на лагерите не пречи). И следвай съвета за катарамата, обърни я на вътре.

# 382
Сваля се, направо ще я махна, благодаря ви много   bouquet

# 383
Здравейте, моля за съвет! Искам да си взема по-новия модел на electrolux edi97170, която ползвам в момента, но тъй като ми е от 4 години и горката, се използва поне 3-4 пъти на ден, почва да се предава и вече отказва да се включи, ако и дотежи. Търся следващия модел, но намирам само модели от типа на Electrolux EDH 3284 PDW, който е без парогенератор и според мен няма тази функция IRON AID, заради която съм толкова доволна от моята сушилня и на която абсолютно държа. Моля, кажете ми коя сушилня има такава функция от новите модели на ЕЛЕКТРОЛУКС или друга марка. Звъннах да попитам консултант в Технополис, и попаднах на някакъв любезен, но неинформиран "консултант", който вместо да ми отговори просто и еднозначно има ли IRON AID, взе да ми обяснява за програмите за лесно гладене и за приставката за маратонки и пуловери... Май не знаеше изобщо какво е IRON AID. Надявам се във форума да получа повече помощ. Предварително благодаря!

# 384
  • Пловдив
Какво е IRON AID?

# 385
Дрехите се слагат мокри или сухи и се минават на пара, при което излизат като изгладени.

# 386
  • Пловдив
А, ми то доста сушилни имат подобни функции. На моята се води "освежаване".

# 387
Не става дума за функция "refresh", която имат всички нови модели. Iron Aid e съвсем различно.
Глади ризите на пара и наистина излизат изгладени.
http://www.youtube.com/watch?v=NnXXmZoVq7k

# 388
  • Пловдив
Ок, парно гладене. Също я има доста.

# 389
  • Варна
На мен пък днес един много компетентен служител в технополис ми обяснява, че все още няма сушилня, която да вади дрехите изгладени. Само за протокола аз още се чудя каква да взема. Много държа да са ми изгладени дрехите и готови за гардероба. Марка си избрах Елелктролукс или АЕГ. Моля ви помагайте.

Общи условия

Активация на акаунт