Избор на сушилня - 3

• 111 577
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Това в каква връзка с горните два поста и кой каза, че ще позиционираме на терасата?
Аз лично имам закрито складово помещение в двора което се отоплява с радиатор, където се развива действието пране, а след два дни и сушене със " супер скъпата и бъкана с електроники" сушилня bowuu

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 14:28 от milaitzia

# 451
Здравейте,
много ми помогна темата. До сега четях и търсех моя уред. Сега вече край на висенето на гащи в хола в следващите 6 месеца. Голямо търсене падна и много ядове, свързани с неопитни консултанти, които като ги питаш - Защо в сайта ви вратичката е на тази страна и може ли да се обърне отговора беше - "че от къде да знам"Simple Smile. Търсех - клас А, да се отваря в дясно, а контейнера да е в ляво, да е поне 8 кг. барабан, да е все пак позната марка с добри отзиви и в крайна сметка да не е безбожно скъпа. От няколко дена суша и не мога да повярвам що мъх излиза от тия дрехи.
Та с 2 думи - благодаря на всички, които са публикували тук, наистина ми се отвориха очите, не знам къде съм спала до сега:)

# 452
Аз "по принуда" си намерих място (между тоалетната чиния и радиатора, като има вероятност да не ми се отваря широко вратата на банята (това ни е банята за гости), но аз пък се успокоявам, че това помещение и без това няма да се ползва за баня и тоалетна повече от 3-5 пъти в годината, така че голяма работа, че вратата няма да зее...Явно съм доста негостриемна...

milaitzia, продавача от Миеле каза, че LG пералните по принцип са нежни и не е желателно да катерим нещо друго тежко отгоре им. Бързо и лесно директно си ме отказа.
Sharky, имаш стая за гости а се самоопределяш негостоприемна. Не ми се вярва да е така Simple Smile
Благодаря за инфото относно LG-то. Ще мисля варианта със стелаж или някаква п-образна стойка.
И като изпробваш скъпата и гъзарска машина, бъкана с електроники, както вметна неблагоразумната Шани, да споделиш.

# 453
  • Пловдив
Шани разбира от уреди, има сервиз и знае какво говори.

# 454
А на теб, Янтра, харесва ли ти тона й? Нейното мнение нямаше нищо общо с предходните 3 поста. Ако някой е искал мнение относно сушилня на терасата, то тогава, Шани да използва опцията " цитирай", та да има логика изказването и. И пак, не е това тонът! Не вярвам някой във форума да има нужда от критики спрямо стандарта на живот, който води...

# 455
А на теб, Янтра, харесва ли ти тона й? Нейното мнение нямаше нищо общо с предходните 3 поста. Ако някой е искал мнение относно сушилня на терасата, то тогава, Шани да използва опцията " цитирай", та да има логика изказването и. И пак, не е това тонът! Не вярвам някой във форума да има нужда от критики спрямо стандарта на живот, който води...
Ами имаше такива въпроси и обсъждане. Някой хора явно разбират, четат цялата тема и дават отговори на всички питащи ( скоро ще съм от тях, но реших първо да почета). Тонът не е бил обиден или търсите под вола теле?!

# 456
  • София
Тонът беше обиден, защото тези които питаха за Миелето, не питаха за остъклената тераса. И защото да си купуваш скъпа техника, след като си изчел отзивите на хората, не е самохвалство ("виж ме колко съм богат"), а просто старание да си купуваш неща, които да не се развалят.

Но типично по български, богатия е задължително лош. Как печели пари няма значение. Когато даваме по десетки хиляди левове за инвитро, никой не ни набедява за гадни богаташки (това може, нали не го плаща държавата), ама ако е нещо, от което има полза вкъщи в домакинската работа - трябва да сочим с пръст Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

# 457
ПОДКРЕПЯМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 458
Тонът беше обиден, защото тези които питаха за Миелето, не питаха за остъклената тераса. И защото да си купуваш скъпа техника, след като си изчел отзивите на хората, не е самохвалство ("виж ме колко съм богат"), а просто старание да си купуваш неща, които да не се развалят.

Но типично по български, богатия е задължително лош. Как печели пари няма значение. Когато даваме по десетки хиляди левове за инвитро, никой не ни набедява за гадни богаташки (това може, нали не го плаща държавата), ама ако е нещо, от което има полза вкъщи в домакинската работа - трябва да сочим с пръст Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

Тъй като тази интересна за мен тема прескочи от сушилните към остъклените тераси и обратно, а сега заби в неочаквана трета посока, какво общо има тук инвитрото, че съвсем се обърках.

# 459
Купувате и се хвалите с все по-скъпарски модели сушилни и накрая ги слагате на студ на терасата.
Ми те са бъкани с електроника, а вие за някакви си маркучета се кахърите.
Но както каза и Янтра, парите са си ваши.
Така..хайде прочетете пак този пост и ми кажете че не е жлъчен.
Купували сме все по скъпарски уреди- какво ще рече това? Не трябва ли? И какво е скъпо, защото критериите на всички са различни.
Хвалите се...- ами това какво ще рече, или Шани забрави за какво е темата? Защо хвалене а не споделяне?
...и накрая ги слагате на студ на терасата.   Кои сме тези дет ги слагаме? Тук да поясня, защото разбрах че е имало питане, ма то е било преди 5 страници да речем. Нормално е в такъв случай да се цитира питащия, за да стане ясно на кой точно въпрос от всичките 30 страници в новата тема отговаря това мнение.
И накрая, колко елементарни сме да се кахърим за някакви си маркучета...
С този си пост на какво точно даде отговор тя и на кого помогна с пояснение?
Аз спирам да обсъждам този въпрос, защото наистина избягахме от темата.

# 460
Милица аз разбирам поста като констатация, че имате пари да си купите хубави машини, пък не им осигурявате място в дома си. Направо като пари на боклука ми звучи и то не да сте си купили машина 2-ра ръка за 300лв. Извод кой колко е елементарен, си правиш ти - аз виждам посочен по-сериозен проблем, за който хората не са и помислили.  Някой хора имат рязък изказ, това не означава, че искат да обиждат другите. Не търсете обиди, възползвайте се от положителното и няма да има спорове.

пп. Вероятно е жлъч  щом има сервиз, а вие си купувате хубави машини, значи няма да сте и` клиенти  Laughing Laughing Laughing

# 461
mims11, констатации се правят обикновено на място , след оглед и т.н. Защо бих си взела сушилня ако не съм и осигурила предварително място, за което аджаба идело реч, според теб?
Дискусията беше дали може да се сложи сушилнята чрез свързващ кит върху пералнята или да и правя стойка. И това нали няма да е навън на улицата...
Аман от съдници и констатанти. Тук питаме и искаме помощ и отговори, а не констатации на несъсществуващи проблеми.

Поздрави!

# 462
Ами вземете и да четете, назад и това е обсъждано. Сега и аз ще изляза груба и обиждаща.

# 463
mims1, не ми е нужен ултиматум да взема и да чета. Аз темата " избор на сушилня" съм я изчела от 1 до 3 и каквото е трябвало съм почерпила. Спрях се на модел, закупих го, споделих и исках мнение от човек имащ уреда. Но се появи друг, който ми обясни че съм си купила възскъпарски уред, бъкан с електроника, който няма къде да поместя. Ма те го били обсъждали! Ок, ма аз не питах това което са обсъждали "те". То е хубаво да четеш, ама и да вникваш. Викам да спрем до тук. Всеки да си вади изводите сам, няма какво да уточняваме повече. Нека темата се върне към " избор на сушилня".

Поздрави!

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 20:03 от milaitzia

# 464
  • Пловдив
Някой да си е купувал кошница за маратонки? За колко я взехте?

Общи условия

Активация на акаунт