Избор на сушилня - 3

• 111 642
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Те са на един производител. Уж !!! АЕГ са по-скъпите серии, ама.... силно съм скептична.

# 391
Снощи бях приятно изненадана от моето Горение.
Натрясках я с пълен барабан и очаквах да ги изсуши чак на сутринта Mr. Green
Направо не повярвах като ги намерих сухи след час и половина
Изглежда има шанс да се разберем двете с нея  Grinning

# 392
  • Ланкър, планините Овнерог
Откакто имам сушилнята, съвсем забравих да гладя. Този служител на Техниполис дали ползва сушилня, се чудя? Излизат намачкани, ако са твърде много.

# 393
  • Пловдив
Откакто имам сушилнята, съвсем забравих да гладя. Този служител на Техниполис дали ползва сушилня, се чудя? Излизат намачкани, ако са твърде много.
Излизат намачкани и ако ги оставиш да седят в сушилнята, без функцията против намачкване.  Peace

# 394
Излизат намачкани и ако ги оставиш да седят в сушилнята, без функцията против намачкване.  Peace

А, да, права си. Винаги го натискам това копче - за всеки случай.

# 395
  • Пловдив
Като ги забравя една седмица вътре.... после е красота Simple Smile

# 396
Като ги забравя една седмица вътре.... после е красота Simple Smile

Ехееее, добра си  Mr. Green Не ми се е случвало. Аз го натискам, в случай че излезем, след като съм я пуснала - да не стоят стационарно, докато ги изкарам  Crazy

# 397
Здравеите,
искам да си купя сушилня , но се 4удя дали ноеа от магазина или втора употреба Миеле .
Имам гор4ив опит сьс скьпа пвралня  и затова се замислям. Моля за сьвет.

# 398
В Технополис са абсолютни лаици.Никога не съм получавала компетентно мнение.

Здравеите,
искам да си купя сушилня , но се 4удя дали ноеа от магазина или втора употреба Миеле .
Имам гор4ив опит сьс скьпа пвралня  и затова се замислям. Моля за сьвет.
Имам и втора употреба,не е миеле, имам и нова...струва ми се че разлика няма.Все си сушат.
Старата ми е от преди три години,взех я за 250лв,правихме ремонт някакъв за 70лв,общо стават 320.Сега се чудя защо се охарчих за нова!?

# 399
  • Пловдив
Защото новите харчат по-малко ток. Тоест ако ползвате много и ежедневно сушилня ви трябва нова. Ако е за всеки случай и пускате 5 сушилни на месец - и втора употреба е ок.

Аз имам 12-14 перални пране на седмица (по-малко, защото пера 7килограмова пералня, ама като обърна в стандартни 5кг перални). Значи всяка нощ имам сушилня или две ( 7кг е също). Отразява се на сметката.

# 400
  • UK
Някой дали може да ми каже сушилня Хотпойнт 9кг пране (не знам точно модела) горе -долу колко килограма е.

# 401
От няколко месеца имам сушилня с термопомпа. Много съм доволна от нея, суши на 100 % и т.н., но ми се струва, че черните дрехи започнаха да избеляват много по-бързо /нищо, че ползвам качествени препарати/. До сега не съм имала друга и се чудя дали това е нормално.

# 402
  • Пловдив
Не избеляват от сушилнята, виж да не переш с препарат за бяло.

# 403
ЗДравейте,
Някой има ли наблюдение, дали от сушилнята дрехите не излизат по-прашни? Като ги слагам да съхнат на въздух, не съм забелязвала да събират толкова много прах после като ги сгъвам, отколкото като ги пускам в сушилнята.  newsm78 Не ми харесва и как "Стоят" дрехите след сушилнята, не са изпръхнали като тези съхнали навън, дали има начин да ги изкарвам такива и от сушилнята. newsm78

# 404
Моите не излизат прашни. Дори след като извадя дрехите от сушилнята имат по-свеж аромат от сушените навън. Пера само с препарат, не слагам ароматизатори, омекотители и прочие. А за да не са измачкани, ги изваждам още топли и ги "изглаждам" с ръце, докато ги сгъвам.

Общи условия

Активация на акаунт