Зимни якета?

• 15 354
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
За по-голямо дете и още повече ако е момче - две минимум.

# 31
 За зима става въпрос, нали, а не за есенно-зимния сезон?

Едно дебело зимно яке и една цяла грейка . За по фръцливи случаи едно красиво кожухче.
Гласувах две.

# 32
Две зимни якета, според мен са съвсем достатъчни.

# 33
  • Sofia
Според мен две са напълно достатъчни. Моите имат по две - едни по-елегантни за градина и излизане и едни по-обикновенни, но по-дебели, за игра навън. Плюс едно общо резервно, за извънредни случаи.
Много зависи колко е голямо детето и дали излиза през зимата. Ако е малко и излиза предимно в количка, даже и едно яке е достатъчно.

# 34
Моят отговор е - поне 2, а може би и 3+цял космонавт и отделно поне 2 грейки+един гумен или тефлонов гащеризон.
Обосновавам се - моето дете играе много в снега, кишата. Когато се накаля или измокри, якето заминава за пране+долнището и следва да има още едно+още едно долнище или цял овърол.

Винаги ми е било странно деленето на дрехите - за игра/градина, за мегдана и пр.
Не се заяждам.

# 35
  • София

Винаги ми е било странно деленето на дрехите - за игра/градина, за мегдана и пр.
Не се заяждам.

Mr. Green щото имаш момче, за това   bouquet

# 36
  • София
Две дебели зимни якета + 1 грейка за снега. Отделно има две якета дебели, но не прекалено - за късна есен, ранна пролет. Имаме също така и три пролетно-есенни якенца, като едно от тях е  по официално джинсово.  Получаваме доста подаръци, иначе ако трябваше аз да купувам сигурно щяха да са по малко  Peace

# 37

Не се заяждам.

Joy
 Аха.
 За игра и градина при нас е еднакво. За мегдана - едно бяло, красиво, като на Снежанка.

# 38
Ех, че сте Hug.
Тъй де, няма да си пусна съкровището на игра с омазан със сладко, пуснати бримки и направен с колене анцунг Laughing.
Но пък има и палави мацки, както и кротошанчета момчета. Но така или иначе са нужни поне 2 дебели зимни якета+още едно за разкош.

# 39
  • Sofia

Не се заяждам.

Ами аз имам даже две момчета и пак деля повечето дрехи - за градина и за игра. Точно защото са момчета. До към 3 год не го правех, но сега вече се налага. Просто защото играта на площадката включва (поне при нас) въргаляне по земята, катерене по дървета, пълзене под пейки, падане от колелото и др. подобни дейности, които довеждат дрехите до такова състояние, че е леко неприлично да ги заведа на другия ден на градина със същото яке примерно. Това от една страна, а от друга не съм склонна да ги пусна да пълзят по земята с хубавите якета, за които съм дала 150 лв.

# 40
Ами то евтини хубави дрехи за момчета няма. Така че съм принудена да не деля, а да купувам много, много дрехи.
Моето от катерене си скапва маратоните за нула време. Уж маркови, скъпи, ама не им издържат фортовете и предниците.

# 41
  • София
Савина, тия дейности синът ми ги упражнява и в детската  Mr. Green, за малкото пък да не говорим - за него е безумна радост да се овъргаля по поляната  Crazy Пера начесто и така. Защото пък и не иде на другия ден да му облека отново омърляното яке, пък било то и само за игра.

# 42
Всяка зима има по едно яке.
Пера го вечер, съхне на парното и на другия ден пак е с него.
Нямам възможност да купувам по две якета на година.

# 43
Аз също ги деля.
Няма как в градината да се изцапа , така както може да се изцапа , търкаляйки се  на двора и бъркайки манджи с кал.
С ботуши за 200 лв няма да му дам да бърка в калта.

# 44
  • Пловдив
Друга година сме с едно,ама тая купихме едно за градина и за излизане/кожен флай като едновремешните и той много си го иска Laughing/ и едно взех от втора употреба-като ново е за 5лв,шушляк което да става за село и за игра Peace

Общи условия

Активация на акаунт