Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 666
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Той е мой, няма да го крада. Просто е 100 мл. и го носим двамата, а и на него много хубаво му стои. Негов е само Черния ауд, всички други Монтали в колекцията ми са си мои.

# 586
О, страхотно! Моля те, донеси го! Обещавам да го пръсна последен! Вече съм сигурна, че не искам да пропускам срещата! Ще направя всичко възможно да приключа с работата на време!

# 587
  • Germany
...Обещавам да го пръсна последен! ...
Ха-ха, Лю, ако го пръснеш в началото ти гарантирам просто че друго и да искаш, няма да усетиш Crazy, толкова е термоядрен.
Онзи ден правих опит да нося Пеперудите, обаче не ми се получават нещата. Правих опити да добавям ветивер, обаче не можах да го подобря, белите цветя преборват всичко. Щом го усещах на другия ден, значи определено не е моя парфюм. Ще пътува със сигурност.

# 588
Знам си, Хрис, а и околните да не се повлияят от неговата сила. Но пък кожата ми в последно време потиска някои принципно силни съставки и подчертава някои по-слаби. Кой знае, кой знае...Но няма да рискувам да е пръв, де!

# 589
  • Germany
Ще донеса проба и от Red Vetiver, стига да я открия Party
Варненската група защо не се явява на отчет да сподели впечатления, мммм?!  ruporuu smile3523

# 590
  • Варна
Тамън щях да влизам на отчет  Simple Smile
Емоционално, готино, усмихнато, бъбриво, ароматно, кулинарно, слънчево - какво повече да очаква човек на една варненска среща  Grinning Сериозно - при нас срещите отдавна не са просто парфюмни. Често се събираме просто да се видим, защото си липсваме и откровено казано - на мен много ми харесва това. Приятелствата и топлите отношения са по-ценни от всички парфюми на света. Посрещнахме Натали и я проводихме по живо, по здраво, сега сте вие  Grinning

# 591
Една страхотна новина. Най-после Марни ще пуснат свой парфюм. Нямам търпение и така не съм се вълнувала за парфюм отдавна. Аз съм луд техен фен  Heart Eyes и парфюм Marni това звучи просто супер.
http://www.viewsofia.com/article/15157/Fevruari-shte-uhae-na-Marni

Marni Perfume

# 592
След толкова много лутане и търсене на ,,Моят парфюм", вчера го открих в нещо старо, някога нехаресвано от мен-Poeme ( Lancome). Явно човек се променя.

# 593
  • София
След толкова много лутане и търсене на ,,Моят парфюм", вчера го открих в нещо старо, някога нехаресвано от мен-Poeme ( Lancome). Явно човек се променя.
Променя се и още как!  Grinning И аз повтарям стари парфюми, за които не съм имала особено мнение. Ей така, да съм сигурна че все още не ги харесвам.  Mr. Green

# 594
Една страхотна новина. Най-после Марни ще пуснат свой парфюм. Нямам търпение и така не съм се вълнувала за парфюм отдавна. Аз съм луд техен фен  Heart Eyes и парфюм Marni това звучи просто супер.
http://www.viewsofia.com/article/15157/Fevruari-shte-uhae-na-Marni

Marni Perfume
Благодаря страхотен е. Красива бутилка и тамян в състава. Дано излезе скоро за покупки. Ще го взема насляпо веднага щом изпадне. Бутилката за чанта е с парцалена кукличка.

# 595
  • София
Момичета, в София има ли къде да се пробва Ботега Венета, ами Баленсиага Л'Есенс???  Hug

Да си побутна и питането дали има съществена разлика между ЕДТ и ЕДП на Hot Couture? Simple Smile

# 596
Могат да се тестват на нашите срещи и в някои квартални магазини където ги продават, евентуално ако ти разрешат.

# 597
  • Велико Търново
За мен е ужасен, досаден и отнемащ кислорода! Blush
Това е и моето мнение за новия Ланком Confused Много повече ме впечтали новото творение на Герлен Heart Eyes-La Petite Robe Noire Peace

# 598
Вие сте! После да не кажете защо за мен няма?! Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686584.msg23440385#msg23440385

# 599
  • Там, където ме обичат
Мацки, ако знаете какъв страхооотен мъжки аромат надуших преди малко като влизах в блока, аууу  Heart Eyes Направо ми се активира слюнчеотделянето. Пусто, не го познавам. Дали не е Милиона на ПР?
Дано не е било златото на Теди, та да ми нашока канчето после.  smile3538

Общи условия

Активация на акаунт