Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Чукарландия
Влезнах в Ибей да нагледам един Шалимар, че му се каня тия дни и кви ги свърших? За десет минути се сдобих с яке, мотористко, рокаджийско.  Crazy Страхотно е, но ми артиса Шалимара.  Sob Сега и мотор трябва да си купя. За якето. То не е една беля. Joy

# 91
  • Пловдив
 Joy Е поне в избора има кой да помогне, не бой се!  bowuu
 Laughing Спазвай минимума от 10 парфюма на седмица ! Flutter

# 92
  • Чукарландия
Joy Е поне в избора има кой да помогне, не бой се!  bowuu

Ужас! Ужас! Ужас! Crazy

Laughing Спазвай минимума от 10 парфюма на седмица ! Flutter

Ти спазваш ли го? Wink

# 93
  • Пловдив
ООо, аз съм грешна от всякъде  , за щастие не го спазвам  Laughing рекорда ми май беше 5 .  Hug

Между другото отностно пръскането в коса-мисля, че при мен дава негативен ефект, ще опитам да го овладея, но не се надявам много.

# 94
Влезнах в Ибей да нагледам един Шалимар, че му се каня тия дни и кви ги свърших? За десет минути се сдобих с яке, мотористко, рокаджийско.  Crazy Страхотно е, но ми артиса Шалимара.  Sob Сега и мотор трябва да си купя. За якето. То не е една беля. Joy
Честито!  Sunglasses
Аз моите си ги нося не само на мотора Wink Понякога заедно с протекторите... И покажи го де Flutter

Не се бях сещала, че като пръскам в деколтето и може да свиквам бързо с аромата. newsm78 Ще взема да пробвам и да не пръскам там.

Скрит текст:
Котьо ме събуди в 4:30ч Rolling Eyes

# 95
  • на терасата
Не съм голям фен на плодовите аромати, най-плодовото, което имам е Lanvin Couture. Не съм пробвала специално парфюми с малини и трябва да поправя грешката си. Tresor Midnight Love го помня като много слaдко-малинено-плодов, но нямам желание да го имам. От всички парфюми с малини, които сте изредили, най-много искам да пробвам My Insolence, защото малините са "пудрени и герленски"  Hug

# 96
За мен означава удобна, подходяща, годна за носене, но не знам дали не съм си измислила тази дума или наистина съществува  Blush
  Свързвах  думата "по-носибилна"  с корена НОС   Embarassed Laughing

Сигурно за това навремето ми беше суха и се късаше. Целият този алкохол и то всеки ден.
От както не го правя стана толкова дълга

А при мен - обратното: преди, когато не си пръсках парфюмите по косата, беше по-суха, сега е жива и лъскава. Изглежда алкохолът и действа добре... Joy Joy Joy
      А вие по дължините ли пръскате ?  Simple Smile
      Аз пръскам само в корените зад или над ушите .... Ако парфюмът е по-деликатен/скромен   може да добавя и други точки на главата  Simple Smile
      Никога не съм забелязвала да ми влияе по какъвто и да е начин на косата..... newsm78

За областта на шията/врата/деколтето съм чувала,че  от спирта с време там се образуват пигментни петна.....

Никой не е споменал подмишниците.....  Rolling Eyes
     Там не трябва ли да се пръска ?

# 97
Не трябва, защото там има много лимфни възли, а в парфюмите има големи химии и гадости.

# 98
Не трябва, защото там има много лимфни възли, а в парфюмите има големи химии и гадости.
     #Crazy За това не съм се замисляла.....
     В такъв случай там нищо не може да се слага.....и дезодорант ? .....че надали съдържа по-малко гадости..... Confused

Извинявайте,че отклонявам темата ....... Hug

# 99
  • Пловдив
    #Crazy За това не съм се замисляла.....
     В такъв случай там нищо не може да се слага.....и дезодорант ? .....че надали съдържа по-малко гадости..... Confused

Извинявайте,че отклонявам темата ....... Hug

Дезодорант в класическия смисъл от флакон под налягане... там вече отиваме на темата за превенция на рак на гърдата  Peace , аз лично от малка не ползвам такъв вид дезодоранти , (но пък баба ми , да ми е жива и здрава и откриха и оперираха това заболяване без да ползва никакви химии...)

пп. Сега ми се приноси любим дезодорантен аромат от 7-ми клас, Фа-кайсия мисля, че беше или поне ароматът беше на кайсия. Издирвам парфюм със отчетлива кайсия. Please help.  Hug

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 09:26 от aH~

# 100
  • София, Лагера
Мили дами, извинете, че така нахлувам в темата ви, но имам нужда от помощ  Praynig. Издирвам един доста стар парфюм, който за последно съм намирала преди повече от година. Бих искала да си го купя оттук, от БГ.
Въпросът ми е: Къде мога да го поръчам? Има ли изобщо практика да се поръчва една бройка?
Става дума за Aqua di Roma за мъже

# 101
  • Козлодуй
Намерих го в два бг сайта,но никой от тях не съм ползвала.По отношение на цените изглеждат редовни,мисля,че е най-добре да се направи запитване по телефона - тук и тук.

По въпроса къде се пръскаме-то и аз съм от врачанската школа Mr. Green Зад ушите по шията,на тила,в деколтето и по косата-и в корените,но и отвън понякога.Под мишниците ползвам само сух дезодорант-стик.Не ми е и хрумвало да слагам там парфюм,представям си като се смеси с пот какво би станало Sick Ако преди 5-10 години бях змия и почти не се потях Mr. Green ,вече с възрастта,килограмите и жегата не е точно същото,за жалост...
Интересна случка имах преди 10-тина дни.Бях си хванала косата отстрани с една малка черна щипка(за коса).Пръскам обилно,както си знам Алюр сенш.Отивам на работа,а там косите трябва да са прибрани под шапка.Един колега се заглежда в шията ми и пита смучка ли имам.Казвам,му,че е луд,на моята възраст няма шанс да ме види с такова Mr. Green Поглеждам в огледалото-от парфюма щипката се е разтопила и оставила боя по кожата ми Shocked Досега не ми се е случвало,може и щипката да си е била калпава,ама знам ли...Та това ме накара да се замисля колко е добре да си пръскам в косата,ако парфюмите са толкова силни?

# 102
  • Sofia
Спиртът разтваря някои бои.

# 103
Не, че съм пръскала конкретно по дължините. По-скоро пръсках цялата глава, все едно с лак за коса. Тогава косата ми не беше особено дълга
Сега вече няма как парфюма да отиде чак до дължините, защото е около 80 см. дълга

Под мишниците не си представям някой да си слага парфюм Rolling Eyes

# 104
  • София, Лагера
Намерих го в два бг сайта,но никой от тях не съм ползвала.По отношение на цените изглеждат редовни,мисля,че е най-добре да се направи запитване по телефона - тук и тук.
Мерси,  Hug аз тези ги проверих (трябваше да спомена  Blush), но няма наличност. Затова ви попитах откъде може да се поръча, евентуално.
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт