Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 36 655
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Пак неяснота има,брех....На ваканция ,майката на три деца в мое лице ходи на хотел с детски клуб , където ги зарязва от девет ам до десет пм.Това е то ваканция. Гореописаното зимно занимание е локален хълм,и отърваването е за по час само,и то по тъмно през седмицата,уикенда пак няма оправия и са все с мен doh
Уинкс,има надежда,казваш...много грозна гледка съм,пусто,язък ми са готското  Бъртънско яке...

# 631
Милите деца, не могат да се отърват от майка си даже  през уикенда. Мислим ви, милички. Не и се сърдете, тя от любов.

# 632
Солей, в момента в ДиСи вече можете да видите новогодишната елха на Мола - изобщо ако не сте ходили до Мола, той е задължителна спирка. Капитолия, Библиотеката на Конгреса, Смитсониън централния и музеите на Космоса, Природонаучния и на Изтока, и прочие. Идеално място за разходка пеш. Само си носете храна, че там наоколо освен Старбъкс май няма друго.

Друго хубаво място за разходка с малки деца е Зоопаркът.

На нас любимо място за разходки ни е старият град в Александрия - там на кея има една стара фабрика за оръжие, която е превърната в център на  приложните изкуства. Не съм сигурна дали за Алекс ще е интересно обаче, може да е малък още. Едно време имаше там работилничка, в която децата можеха сами да си рисуват чаши, чинийки и керамични фигурки за спомeн. На самия кей обикновено всеки уикенд има фокусници и музиканти (отлични акапелла групи, свирачи на чаши и т.н.).

За хотел препоръка не мога да дам, винаги съм била в нискобюджетни и не ми е пукало за килима.  Wink
Като място за търсене на хотел бих препоръчала Дюпонт или Адамс Морган, евентуално Арлингтън или Рослин. Така ще сте на пъпа на всичко и винаги на крачка от Whole Foods Simple Smile.

Където и да сте, обаче, много силно препоръчвам да забравите за придвижване из ДиСи с лична кола. Няма по-изнервящо преживяване, това е град без паркинги, в който се спира на всяка крачка. Градският транспорт е отличен, метрото е чисто, стига се навсякъде с него и не е безумно скъпо. А самият ДиСи и прилежащите му райони са абсолютно и напълно пешеходни навсякъде. Няма място, до което да не можете да стигнете пеш (или с метро-автобус, ако не ви се ходи).

# 633
Янажар, всичко е изброила много добре. Капитолия, Смитсън център и Белия дом са доста близо име няма 1-2 мили между тях. Ние първия ден , открихме много лесно паркинг , но беше около 9 сутринта, $ 14 на ден, 5 минути пеш от Капитолия. Хотел не мога да препоръчам, въпреки, че нашия беше 3 * , но пак ми хареса, след ремонт, всичко ново, чисто подредно. Много често в групон излизат хубави хотели на пъпа на ДС, за смешни цени, но уви нито един не съвпадна с моето пътуване . весела ваканция

# 634
Забравих да добавя много любимо място за разходки, ако е хубаво времето: Roosevelt Island. Намира се точно до Key Bridge, на Потомак, стига се дотам и пеш по моста от Джорджтаун, и с метро, и с автобус. Там започва една 20-мили дълга велосипедна алея до Mount Vernon (къщата-музей на Вашингтон - също чудесно място, но не и с малки деца), която върви по протежението на реката покрай Пентагона, летището, паметниците и прочие. Много е красиво и спокойно. Вече известно и като мястото, където Петреус тичал за здраве с биографката си.  Wink

# 635
  • Чикаго / София
Ските са ми много любим спорт. В Бг зимата бях всяка събота и неделя на Витоша, тук все още не съм се доредила до пистите, ама то около нас няма и свестни писти.

Ако родителите не са много добри скиори е по-добре децата да ходят на ски училище. Аз едно време бях на ски училище сутринта, а следобед карах сама. Проработи схемата. Ако отидем на ски, децата ще са на ски училище, определено. Поне половината ден.

Фея и аз си го спомням падането на този скиор. Още ми е пред очите червената диря след него. Но това беше състезание по спускане, развиват се доста високи скорости и едно падане може да се окаже фатално. Ако човек си кара леко и умерено ски, за удоволствие, удоволствието е невероятно.

# 636
Яна, МВК, благодаря за напътствията.  Hug   bouquet С двет еприродни бедствия не знам колко ще успеем да видим, но колкото - толкова. Остава и да намеря читав/чист хотел.  Grinning

Ски обожавам да карам. Не съм се качвала от години - все съм или бременна или следбременна.  Crazy Един ден като се кача пак, сигурно ще трябва да мина ски училище (не с децата заедно  Wink).

# 637
Солей, ето тези двата музея със сигурност имат доста неща за деца, а са интересни и по принцип:
http://americanhistory.si.edu/
http://airandspace.si.edu/

В първия стола беше доста добър, много малко веге опции, но не бяха зле. Ние все си намирахме места за хранене, не сме останали гладни, а имаше и едно страхотно място за сладолед, ама май сега не му е сезона. Но ако проявиш интерес ще се разтърся. Намерих го и не мога да се стърпя, ще го пусна: http://pitangogelato.com/
Главно между Пенсилвания и К стр. сме яли, но не мога да се сетя за конкретни места.

Хотел не мога да препоръчам.

За Белия дом и Капитоля трябва да се действа предваритлено. Не може с колички да се влезне също така, та да го имате предвид.

# 638
Atti, майка ми ако питаш, всеки сезон е подходящ за сладолед. Още по-добре - всеки ден.  Joy Аз не налитам.  Wink
Благодаря ти за линковете, запазвам. В БД и Капитолия няма да влизаме. Алекс сигурно ще успее да включи всички аларми, ако не с пръст, с глас.  Rolling Eyes Шегата на страна, не мисля, че след 30тина мин някой ще ни трае вътре.  Whistling

# 639
Купувайте билети за лотарията! Пауърбол джакпотът стигна $425 млн.

# 640
  • The QC to be!!!
На мен не ми трябват нищо друго освен боси крака на земята за да си скъсам сухожилие на глезена.  Mr. Green

За не-ходенето с кола из ДС - същото мнение! Др. идей-препоръки освен написаните не мога да дам.

# 641
Со,спала съм в Уестин на ходещо разстояние до Мола,на един площад със статуя Mr. Green , по работа,беше ОК и не ми потрябва кола за два дни бродене.Наскоро бях в Бетесда,американ ин,адски.
@@
За да приключим темата с моето родителско безобразие и да отворим нова такава- децата получават по един подарък за Коледа (о,милите),обаче Ст. може да остане и без защото е дед сет на хамстер и моркови.Нищо не харесват достатъчно,седят в огромен тойзуръс и зипо.Ния от немай къде измисли Дневник с гласова парола,Ст пак хамстер....Думайте какво са заръчали вашите дечиня...

# 642
Нищо не харесват достатъчно,седят в огромен тойзуръс и зипо.Ния от немай къде измисли Дневник с гласова парола,Ст пак хамстер....Думайте какво са заръчали вашите дечиня...

Joy О, добре, че спомена дневника с гласова парола; явно е нещо за 7-8 годишни в момента. Вчера убедих Мариана, че може да си сложи парола на супер-тайните писания в таблета, и да нямаме още едно устройство. Иначе иска ролери, inline skates, и не е лоша идея; вече е много добра с другите.

Антон има купища лего и много играе с тях; сега гледах конструкторите с магнитчета, вече е голям човек, няма да ги гълта (и новия модел на тези магнатикс уж не били опасни). Той си поръча боулинг за вкъщи, трябва да погледна какви има, нещо с мека топка, предполагам.

Иначе те си поръчват и дълга серия от дреболии, от които дядо Коледа забравя повече от половината, старост-нерадост.

# 643
На Стефан що не му купите нещо мотивиращо за цигулката - детски концерт, филм, преживяване, нещо такова? Иначе - кво им е на морковите, ако това иска детето...

Калина иска "биййетна рокла" и "такая щтучка на гавата дето носи" (тиара). Лесни сме.

# 644
 Анет, поръчките са диригентска пръчка, барабани и хамстер, лего афкорс.
До дневник с парола не сме стигнали, даже за пръв път яувам, но е добра идея за подарък, че само за коледа копувам подаръци за  13 деца освен моето.

Общи условия

Активация на акаунт