Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 36 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • У дома
От кога чаках пак да се боцнат за нещо та да гледам сеир  Simple Smile

Аз обещах на приятели да ходим на бар тази вечер, а вече ми се спи  Confused

# 616
Е, щом идеята е да се зарежат децата,

newsm78

Ммм.
И на мен ми минават бременни мисли като на Хиър.  Joy Но днес съм бяла и добра и зен-пример за децата.

# 617
По Коледа стават чудеса. Вече сме три.

# 618
 Извинете, че ви отклонявам от приятния разговор, но помните ли тази песен: "партизан за бой се стяга, мята пушка на рамо.....",а?

# 619
# 620
Подготвяш се за комсомола ли?

# 621
Подготвяш се за комсомола ли?
а не, тихо и сокойно си чета темата.

# 622
Е, как пък ти дойдоха мисли за бой. По скоро тази песен:

# 623
Милано,баш.Не стига другото ми безочие, майчино безобразие и купон и веселие докато дечинята се мьчат без семейна топлота ,лишени от време прекарано заедно с родителите си по пистите, ами плащам маса кинти,карам като алтава всеки уикенд и висуня по чайни ,за да се научат като света,а не да са патрави като мен,резултат от пишман учители.
@@@
Уинкс,ски и обувки бяха 80кинта преди моите мега далавери,бая нам -си -коя ръка,но функционални.Магазинът се казва play its again sports, може и да е верига,не Знам
@@@@
Да ме дърпа три год ми е най-малката грижа.Мин.година дете едно не може да зацели пистата и в боровете макар да беше карала две години преди това, докато две шузи без никаква идея какво става около него,аз както казах съм малко след рало,побелях,толкоз нерви съм късала рядко .Аз си бях виновна,надцених и мен и тях,та тази година-безочливо и анти-родителски-на скул Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 03:51 от anette1104

# 624
Набоцкахте ли се вече?  Joy

Цонна, рядко се включваш напоследък. Даже за наздраве се скатаваш.  Mr. Green

Рязък завой в темата.
МВК, Янажар, ениуан, какво е добре да се види в ДС за 3-4 дни? С две малки деца ще сме, но без да са включени в програмата детски музеи и прочие. Ще имаме и кола. Приемам и препоръка за 3/4-звезден хотел (такъв, в който няма да ме е гнус да стъпя боса на пода). Мерси!

# 625
  • USA
Анет, и аз имам същия опит. Сума ти време потрошено да ме "учат" приятели, после като видях какво е професионалист да ти покаже, най-накрая се научих да карам на стари години. Същото и със сърфа. Затова сега карам по шорткъта и не се чувствам ни най-малко зле от това, че съм разделена от семейството докато сме на пистата. Напротив много се радвам да се видя с мъжа си най-накрая Simple Smile.
И аз съм се опитвала да уча детето (не само на ски) - той мрънка, аз се нервя. Всеки си знае хората и какво работи, няма смисъл да си раздаваме квалификации на сляпо.

# 626
Набоцкахте ли се вече?  Joy

Цонна, рядко се включваш напоследък. Даже за наздраве се скатаваш.  Mr. Green

Рязък завой в темата.
МВК, Янажар, ениуан, какво е добре да се види в ДС за 3-4 дни? С две малки деца ще сме, но без да са включени в програмата детски музеи и прочие. Ще имаме и кола. Приемам и препоръка за 3/4-звезден хотел (такъв, в който няма да ме е гнус да стъпя боса на пода). Мерси!

Hope diamond w DC Laughing

Солей, мързеше ма давам отчет за празничната трапеза,защото по нищо не се различава от трапезите на съфорумки. Ако беше с прасе непременно щях да го вмъкна елегантно в случайна реплика, ама не би. Laughing

По въпроса за ските изпитвам панически страх, че ще скъсам сухожилие и няма сила която да ме накара да се кача на двете летвички.

По въпроса за алкохола смятам да порицая барманката, която регулярно приканяше масите в петък към масите. Laughing Ех, какви времена бяха. Сега пия самосиндикално свряна в ъгъла с лаптоп на коляно и цъкам ли, цъкам ли и си спомням с тъга като стара баба за отминали времена.

По въпроса на Милано мисля ще може още да се схруска за пост-ТГ десерт.  Например как така тя си позволява да отправя такива еретични мисли към една майка на три деца, решила да прекара ваканцията си в планината. Милано знае ли къде се намира и какво удовлоствие е непрестанно да си заобикоен от тези прекрасни създания. Защо дори си помисля, че някой някога би искал децата му да са далеч от него за два часа. Тук в темата се събрани майки от всички краища на България и отстояваме изконни христиански добродетели. Ние сме против богохулство от такъв вид. За да се впише в нашия колектив трябва да промени коренно отношението си към потребителите с утвърден имидж и да бъда така благосколнна да се съобразява с неписаните правила в темата. Никога не вади окото на ближния, защото можеш да се озовеш слепец. Има и други правила, но тях ще ги допиша след поредната ми чашка кафе. Наздраве, както е казал поета!

# 627

Някое от децата ще го заръфа или натъпче в наакани гащи и после ние ще трябва да носим отговорност.  Naughty

# 628
  • USA
На мен ми отне 20г на ските да си скъсам сухожилие. Simple Smile Мина ми Simple Smile.

# 629
Аз смятам, че съм талант в това отношение и ще успея да се справя от първия път. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт