Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 36 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
[quote  Скиорите,купувате ли екипировка или рент?а за децата?  А пасове? Сега сметнах че една ОК зима за 1възр и две деца ще излезе малко над 1К ,което вкл уроци в група за тях,пет на брой, пас за сезона за трима ни и рент екипировка за тях..много пара бре джанъм....
[/quote]

Не е евтино това удоволствие  Shocked Ние с мъжа ми си имаме екипировка, но за малката няма смисъл да купуваме докато не престане да расте.
Да ти кажа, от ски училище няма особен смисъл. Мойто дете се качи на ски на 5 години, беше един ден на ски училище заедно с други деца и си беше жива загуба на време. На следващия ден се качи с нас, на рало цял ден отгоре додолу, и на третия ден се спускаше без никакъв страх.

# 601
Съгласна съм, че няма смисъл от ски-училищата.

# 602
  • USA
За мен има смисъл от ски училището. Докато го учат да кара и се забавлява в компанията на други деца, аз мога да си карам спокойно сама или в компания на възрастни.

# 603
Ние ги пускаме всяка година на ски-училище ! По тяхно собствено желание ! Забавно им е в групата и не си губят безсмислено времето ! Simple Smile

# 604
Сми от ски шуле няма ако на родител се пада по дете,род.кара добре и пр.Моят случай не е такъв,не съм особено добър скиор и трябва да вардя и уча 2 деца,едното от които 6г момче, за което конпцепцията завой и контрол над ските= скука неземна.Миналата година си го причиних това,тц мерси повече.Докато не започнат да пускат ДД на нечия друга отговорност Mr. Green ще си ходят на уроци,а и аз съм човек де,хич да не е.Купих вчера ски и обувки за Ния за 8 кинта (замених старата му екипировка в магазин за 2ръка спортни стоки),това бие рентал отвсякьде.Дано има сняг само че миналия сезон беше мега кратък..

# 605
Бих се качила на ски само и единствено ако от това зависи здравето живота на децата ми. Когато бях малка видях по тв един слаломист как буквално се разцепи при падане. След него остана широка, кървава следа по пистата...

Нашата ТГ пуйка беше под формата на кайма в сармите с лозови листа. За десерт - домашно кисело мляко с пресни ягоди.

# 606
  • The QC to be!!!
Фея  #Crazy какви страхотии разказваш бре..... брррррр. ужаси ме ...

# 607
  • USA
Еее, Анет, супер дийл! Кажи къде ги намираш тези магазини!

# 608
Докато не започнат да пускат ДД на нечия друга отговорност Mr. Green ще си ходят на уроци,а и аз съм човек де,хич да не е.

Е, щом идеята е да се зарежат децата, за да могат родителите да си карат ските на спокойствие - в такъв случай, да, ски училището е една брилянтна идея.
Аз лично ходя на ваканции и на подобни развлечения да съм заедно със семейството си, не разделена от него. Ама на който както му харесва.
Когирирам се - няма смисъл от ски училище, ако искате да прекарвате повече време с децата си и ако искате те да се научат но-бързо да карат ски.

# 609
  • Boston, MA
Честит ви ден на благодарността!

Тази година за първи път ще ходим на ски училище - аз и Дани. Досега караха двамата с мъжа ми по детските писти, да се учат, но тази зима Боби ще се учи с бащата, аз съм чисто нова и всяка помощ ще е от нужда. Миналата година се екипирахме в края на сезона, децата наследяват ски и обувки от останалите скиорски деца, но останалото си купуваме. Сезонен пас не купувам докато всички не са се изучили и спокойно каращи сами, на евтината Масачузетска планина, на която ходим уикендите, докато сме малки и слаби скиори, е $600, на скъпата Вермонтска над $1000, може би $1200. Това си струва ако си поне половината време там, имаш къща или наемеш, за нас никакъв смисъл.

# 610
Докато не започнат да пускат ДД на нечия друга отговорност Mr. Green ще си ходят на уроци,а и аз съм човек де,хич да не е.

Е, щом идеята е да се зарежат децата, за да могат родителите да си карат ските на спокойствие - в такъв случай, да, ски училището е една брилянтна идея.
Аз лично ходя на ваканции и на подобни развлечения да съм заедно със семейството си, не разделена от него. Ама на който както му харесва.
Когирирам се - няма смисъл от ски училище, ако искате да прекарвате повече време с децата си и ако искате те да се научат но-бързо да карат ски.

Евала, как бързо я разкри Анет. Тя само гледа да се отърве от семейството си и въобще не обича да прекарва време с трите си деца. Ама хич. И разбира се не й пука дали ще се научат да карат ски.

# 611
Хиър бременна?

# 612

Да. Раждам го и веднага го зарязвам на ски училище.  Laughing

# 613
Много скъпи екипите за новородени. Joy Joy Joy

# 614
  • Boston, MA
По-скоро на различни същества викаме деца. Едно е да си караш ски с тийнейджър или пък студент, друго е с тригодишен, който пада, става, дърпа те...

Общи условия

Активация на акаунт