Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 355
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Аз прочетох последната страница , но не разбрах  колко са  излъчени , защото се коментира бъдещето на този сериал. Смъкнала съм всичките, но не съм ги гледала защото повечето коментарии бяха разочароващи- бавно върви действието и има доста ненужни неща , а и доста хора се отказаха да го гледат. Още веднъж Ви благодаря и приятна събота и неделя

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 20:07 от redsea

# 706
redsea, за съжаление сериалът е обречен на бавна и мъчителна агония, която не заслужават нито той, нито зрителите. Но фактът си е факт!

Може би само най-големите фенове на сериала му остават верни и стоически търпят тази агония в очакване финала на 3-ти сезон ... с известни надежди за евентуален 4-ти сезон, пък било то и под друго име и в друга телевизия.

# 707
redsea, за съжаление сериалът е обречен на бавна и мъчителна агония, която не заслужават нито той, нито зрителите. Но фактът си е факт!

Може би само най-големите фенове на сериала му остават верни и стоически търпят тази агония в очакване финала на 3-ти сезон ... с известни надежди за евентуален 4-ти сезон, пък било то и под друго име и в друга телевизия.

Ами ето например аз съм така... Голям фен съм на сериала и въпреки че е много кофти така да се протакват действията, му оставам верен и с удоволствие следя всяка серия и съм сигурен, че има с какво да ни изненадат в предстоящите епизоди! Просто явно най-интересните и най-динамични сцени и епизоди ги оставят за накрая! Та затова за мен си струва да гледам всеки епизод... Но защо така бавно се развива действието - не знам. Сигурно искат да изпипат всичко докрай и до последния детайл и затова отнема повече време! Но иначе като цяло сериалът не е глупав и безсмислен (като някои други сериали по bTV) ! Единственото, което сега ме интересува в сериала е да разкрият поне най-големите мистерии, които витаят още от 1 сезон... останалото може и да почака!

# 708
С тези неразбории - ще има, няма да има сериал, ни убиха желанието да коментираме.
Спомням си миналата зима след първи сезон темата се пръскаше от мнения. Сега какво да му коментираш като не знаеш ще се разбере ли отговора изобщо или ще остане в небитието.

Въпреки това, на мен не ми е чаак толкова бавно действието - епизодите на седмица са ми малко и почивките са ми големи Simple Smile

# 709
Да върна малко темата за "Фамилията".... Ваня Цветкова ЩЕ участва в сериала! Димитър Митовски го каза днес при Лора Крумова!  smile3501 newsm44

# 710
Съгласна съм с Lulu25. Peace

Действието наистина си е динамично, но епизодите се излъчват твърде рядко. А ваканцията по средата на 3 сезон си остава напълно необяснима за мен Rolling Eyes. Ако излъчваха по епизод всяка вечер - от понеделник до петък, макар и с няколко месеца почивка между сезоните, усещането за сериала щеше да е доста по-различно, нали?

И много се радвам за участието на Ваня Цветкова във "Фамилията" Praynig.

# 711
а кога започва "Фамилията" ?

# 712
И к'во сега? 7 часа  свърши ли? Нямаше никакъв край... ooooh!

# 713
И к'во сега? 7 часа  свърши ли? Нямаше никакъв край... ooooh!

от 3-ят сезон има още епизоди, ще ги излъчват от март до юни
а 4- ти сезон ще е под друго име и по др. тв

# 714
а кога започва "Фамилията" ?

Напролет...  Wink

# 715
Направиха ми впечатление едни кадри, които показаха в новините при започването на 3 сезон... Та се чудя, дали тези кадри са от финалните епизоди на 3 сезон, или от заснетите до момента епизоди от 4 сезон... Ето за какво говоря:

Питам, защото в самия материал, който дадоха, казаха ""На терен се снима ключова сцена от новите епизоди... .. и се зачудих от кои по-точно нови епизоди? Вие как мислите?

# 716
Предполагам това са кадри от неизлъчените епизоди на 3-ти сезон.

Не съм много сигурна дали началните няколко епизода на 4-ти сезон са заснети изобщо newsm78.
По-скоро останах с впечатление, че са готови само като сценарий.Rolling Eyes От друга страна дори да са заснети, едва ли ще ги излъчат така на парче. Въпреки че няма да им се разсърдим, ако го направят Laughing.

carbon_dioxide, добре, че ни напомни за тези кадри.
Интересно какво ли може да е събрало на едно място Таня, Иванов, Неделчев и полицията?
Ново престъпление? Вероятно.

От кадрите, които виждам, мога само да предположа, че Неделчев и Иванов са във вихъра си. А Таня идва след тях или е повикана допълнително (дали като лично засегната или като служебно лице - можем само да гадаем). Но определено нещо сериозно се е случило, щом Неделчев е толкова угрижен и потънал в размисъл. Дори не си е взел баничка. hahaha.

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 11:07 от simpatikonia

# 717
  • España
Видяхте ли,че Неделчев станал мастит политик и вместо мазни банички с боза е преминал на маркови вина и тънки мезета! Само,чееееееее..... в еин друг сериал на една друга тв Laughing!

Горните снимки наистина не са от показан вече момент...!
Що се отнася до новата тема,предлагам заглавието..."Тука има -тука нЕма"  Mr. Green,щото тея от бтв,не само че на маймуни ни обърнаха,ами и тарикатлъци раздават!

# 718
Не ми е ясно защо прекъснаха трети сезон. Не ме радва този факт, но вече
свиквам. Очаквам продължението, както и новите участия на актьорите.

# 719
И аз се зарадвах да видя "Неделчев" (Ст. Пищалов) в "Под прикритие" - като цяло харесвам почти всички актьори от "Седем часа"и с удоволствие бих ги гледала и другаде.

Новината за потвърденото участие на Ваня Цветкова във "Фамилията" от едно страна ме радва, от друга не съвсем, защото се съмнявам, че ще снима едновременно и "Фамилията", и в евентуално продължение на "Седем часа"...

carbon dioxide, и аз чакам с нетърпение тази сцена, изглежда ми доста интригуваща. Все си мисля, че е от трети сезон, от оставащите епизоди - силно се надявам да не е от тези, които така и никога няма да видим. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт