Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 357
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
И още един линк в подкрепа на горното Simple Smile
http://www.blitz.bg/news/article/174455?news=164160&utm_medi … ;utm_source=blitz

Вадя същественото:
"С Любен Дилов преговаряме не само за неговото предаване, но и като сценарист на нов български сериал, продуциран от ТВ7", който ще бъде излъчен през втората половина на 2013-а, обясни изпълнителният директор на ТВ7."- Н.Бареков

"Нов" български сериал с добре познати лица, надявам се Wink
Разчитам, че ЛДС и сие ще направят всичко възможно да завършат този успешен сериал.
Това ще е още едно потвърждение, че когато човек иска да направи нещо, начин винаги се намира. Peace

# 691
"Седем часа разлика" на книга
Възможността да работи по нов сериал е основният мотив на Любен Дилов-син, за да се премести от Нова телевизия в TV7. "С друго не мога да бъда подмамен", беше категоричен журналистът и добави: "Някои телевизии се отказаха от правенето на български сериали. А е толкова важно тази прохождаща индустрия да бъде продължена. Още повече, че след успехите, които пожънаха нашите поредици, сега се усеща едно разколебаване спрямо тях."
Дилов заедно с Милена Фучеджиева бяха идеолози на сериала "Седем часа разлика", чиито договор с bTV не беше подновен. Той е категоричен, че каквото и да стане с поредицата на екран, тя ще се появи и ще приключи поне на хартия. "Авторските ни права са си само наши, така че всички ще могат да прочетат края на историята", обясни Дилов. Той вече работи по сценария и обеща всичко да се развие светкавично.
Сериалът, който ще стартира през втората половина на годината по TV7, ще съчетава елементите на класическо кино и риалити формата. В него ще участват хора от реалния живот.

http://www.standartnews.com/lyubopitno-shou/sedem_chasa_razlika_ … kniga-173456.html

# 692
bgnetko, хубава новина!  bouquet

Не съм особено изненадана от решението на екипа да довърши започнатото... Очаквах го! Wink
Винаги високо съм ценяла хората, които са готови на всичко, за да свършат работата си докрай...
И признавам, че много ми допада техния стил ... да снимаш/пишеш "на инат"  Peace.

# 693
От тая рабора не разбрах само - по БТВ идните месеци ще има ли продължение на 3-ти сезон, за което се говореше? Или да очакваме по тв7 наесен?

# 694
БТВ ще излъчат оставащите 13 епизода от 3ти сезон от март до юни вероятно.

Тези новини, които в момента витаят, са за 4ти сезон, който от самото начало беше заплануван и който трябва да даде завършека на сериала. Тъй като БТВ са от основните продуценти на "Седем часа разлика", няма как ТВ7 да продуцират съвсем същия сериал, но доколкото разбирам, идеята е 4ти сезон да се появи като "нов български сериал" със същите действащи лица и същите истории.

Аз лично съм много обнадеждена и вярвам, че хората, които създават филма, ще намерят начина да не го оставят незавършен, въпреки всичко.

# 695
И след 10 години ще се говори за Милото
http://www.dnes.bg/teatar/2013/01/09/i-sled-10-godini-shte-se-go … -za-miloto.177086

Цитат:  "А какво е бъдещето на сериала?
За съжаление няма да има продължение. Типично по български – ще има само трети сезон, който ще продължи от март до юни. Заснехме и малко от четвърти сезон, но това е една друга огромна тема – как в България не можем да оценим себе си и да си подредим приоритетите. Кое е най-важно – зрителят, собственият ми просперитет, продуктът или да угодя на някого. В случая зрителят и продуктът са на последно място."

ето и линк към рекламата на BTV - повече от телевизия, с актьорите от сериалите и водещи на предавания  (и нашите любими актьори Ваня и Калин)
http://www.btv.bg/videos/specialno-v/video/1929068576-bTV__povec … t_televiziya.html

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 13:18 от bgnetko

# 696
Значи ще изчакаме до март.

# 697
Преди дни се говореше, че сериалът ще има 4 сезон наесен по ТВ7, сега Калин казва, че няма да има... Вече не знаеш на кого да вярваш! ;х

# 698
Е, ако сме буквалисти, говореше се, че ще има НОВ сериал по ТВ7, който да го продължи. За четвърти сезон на Седем часа разлика така или иначе не е ставало въпрос.
Е, Любен Дилов пък нали ни обеща ако не на друго, поне на книга да разберем края на историята.

# 699
Дано скоро да излезе по-сигурна информация за финала на "Седем часа разлика".
Истината винаги е за предпочитане. Най-малкото за да знаем как да озаглавим следващата тема (на тази й наближава края като гледам Rolling Eyes)

А иначе се очакват доста нови БГ продукции. Това поне звучи обнадеждаващо за бългаския зрител.

# 700
# 701
А иначе се очакват доста нови БГ продукции. Това поне звучи обнадеждаващо за бългаския зрител.

Едно пожелание: дано новите продукции не са с по ен броя сезона (или действието ще е бавно, или не се знае дали ще видим края). Седем часа тръгна с много неизвестни и май така ще си остане - язък за добрите артисти, хубавата музика и големия труд на всички.

# 702
И аз очаквам с нетърпение продължението на трети сезон на Седем
часа разлика. До март има време. Не ми харесва отношението към
зрителя, но това е положението.

# 703
Много моля някой да ми отговори какво всъщност стана с трети сезон ? Аз имам смъкнати 14 серии от сезон 3  ,но не разбрах  свърши ли или просто този който ги качаше няма тази възможност повече. И ако има допълнителни епизоди може ли някой да ми изпрати линк на лични (ако има) , но без Замунда - в чужбина съм

# 704
Епизодите, излъчени по Тв са 13. В почивка са и някъде през март ще има продължение на 3-ти сезон. Има го в постовете над твоя. Wink

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 19:26 от H0uSse_Baby

Общи условия

Активация на акаунт