Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 362
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
При наличието на пари и пазар (хайде пък точно ти да имаш претенции да знаеш Wink ), разпуснатият екип сам по себе си не би трябвало да е проблем Simple Smile

Еййй значи! Ти им обясняваш, те не, та не! Разбирам, че искате да го има сериала, макар че не виждам защо ви трябва още да го разтеглят?

Като казвам екипът е разпуснат, означава, че няма как да се събере. Просто и актьорите и техническата част, вече снимат други неща и други сериали. КРАЙ!

# 676
Ние не искаме да го разтягат, искаме само да го завършат Simple Smile
В кои сериали ще участват актьорите?

# 677
В кои сериали ще участват актьорите?

А, не!  Naughty
Докато не си завършат този, никъде не ги пускаме! Laughing

Досега съм чула само за "Фамилията", където ще участва Ваня Цветкова. Ако има и други сигурни участия на актьорите, споделете.

# 678
Николай Станчев също ще играе във "Фамилията" !

# 679
Николай Станчев също ще играе във "Фамилията" !

Супер! Щеше много да ми липсва дълбокомисленото му изражение  Laughing!

# 680
E, как, вече го видяхме колко дълбокомислено пуши в кадъра, който дадоха по БТВ от "Фамилията". Продължава да ми е чудно защо нищо не споменаха за участието на Ваня Цветкова, която освен че им е много силно име, доколкото знаем евентуално трябва да бъде и във водеща роля. Допускам, че има непотвърдени неща там... и съответно възлагам надежди да догледаме края на нашия сериал, преди да я гледаме в следващи участия (каквито, разбира се, с удоволствие ще проследя).

# 681
нали писаха, че Ваня е във Вегас в момента, как ще се снима при това положение във Фамилията?
Все по-несигурно започва да ми звучи нейното участие ...
Критикар, ти нямаш ли достоверна информация по този въпрос?

# 682
  • España
А Малин бил в чужбина....така казаха в "Господари на ефира".

# 683
http://www.slavishow.com/%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D1%86%D0%B2%D … 0%B1%D1%8A%D0%B4/    интервю на Ваня в Шоуто на Слави на което лично много се забавлявах на моменти

Ваня Цветкова и Боряна Братоева на гости при Лора Крумова:

http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/video/10590431 … na_tv_ekrana.html

Много зареждащ човек Heart EyesСтрахотна е!
Благодаря за линкчетата!

Да попитам последните два вторника нали нямаше епизоди?

# 684
Честита Нова Година! Бъдете здрави и честити! Числото 13 да ни носи само
късмет!
Не знам Ваня Цветкова къде е, но беше на концерта Българската Коледа заедно с
Калин Сърменов. Надявам се на продължение и нови участия на актьорите.

# 685
Попаднах на това интервю с бившия мъж на Ваня:

http://platttonnn.blog.bg/novini/2012/04/02/pavel-doichev-bivshi … lavi-e-otv.932723

Не ми допада тона му, малко е вулгарен на моменти, но пък има едно много свежарско изказване за нея, с което аз съм напълно съгласна:

"Между другото, има двама актьори във филма – Юри Ангелов и Ваня! Нямат известни фамилии, но всички ги знаят!
на Юри и Ваня им дайте и телефонния указател - и пак ще е интересно."

Simple Smile)))))))))))

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 04:37 от Sparkle Red

# 686
"Между другото, има двама актьори във филма – Юри Ангелов и Ваня! Нямат известни фамилии, но всички ги знаят!
на Юри и Ваня им дайте и телефонния указател - и пак ще е интересно."

За Ваня Цветкова съм напълно съгласна.
Признавам, че до излизането на "Седем часа" не беше сред най-любимите ми актриси. Вярно е, че съм гледала много нейни филми, но образите, които е пресъздавала не са ме трогвали особено (изключвам ролите й в "Бариерата", "Комбина" и "Хан Аспарух"). За мен ролята на Таня Стоева е най-силната й роля до сега. Peace

Колкото до Юрий Ангелов, по принцип не харесвам героя му и това ми пречи да бъда обективна. А не знам и доколко мнението на Павел Дойчев може да бъде безпристрастно - двамата с Юрий Ангелов са много близки приятели. Все пак му прави чест, че оценява толкова високо таланта на бившата си жена. За българския мъж това е равносилно на подвиг, който трябва да получи заслужени адмирации Hug.

# 687
Гледах тъкмо, че БТВ са си направили авторекламен клип, където сигурно 30% от кадрите им са от "Седем часа разлика" - явно разчитат на него, и го считат за силна продукция, а така успяха да го затрият...

Иначе, и аз съм на мнение, е Ваня Цветкова е страшна актриса, но определено образът на Таня Стоева е този, с който истински блесна. Гледала съм и други нейни роли, но и за мен там самите й героини не са били чак толкова интригуващи. Ако играе Таня Стоева, със сигурност ще бъде интересна дори и ако просто разлиства телефонния указател  Mr. Green

# 688
Нося още добри новини около продължението: http://www.facebook.com/vladi.ivanov/posts/10151271281089864

# 689
И още един линк в подкрепа на горното Simple Smile
http://www.blitz.bg/news/article/174455?news=164160&utm_medi … ;utm_source=blitz

Вадя същественото:
"С Любен Дилов преговаряме не само за неговото предаване, но и като сценарист на нов български сериал, продуциран от ТВ7", който ще бъде излъчен през втората половина на 2013-а, обясни изпълнителният директор на ТВ7."- Н.Бареков

Общи условия

Активация на акаунт