Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 366
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Неделчев и Слав ми се струва, че ще са положителни герои.

# 661

Виж, за Неделчев съм в колебание. Все си мисля за онова интервю с актьора преди време, в което той беше казал, че героят му е положителен. Сега обаче упорито се опитват да ни внушат, че "не му е чиста работата" - от една страна инертността му, от друга - винаги е съгласен с Христов, от трета - наистина проявява съмнително нежелание да рови в нападението над себе си и дори подхвърля заблуждаваща информация на Иванов.

Иванов, Христов и Неделчев са три типажа , представящи българската прокуратура. Първият -много положителен, вторият - подчертано отрицателен, а третият - някак инертен.Вероятно има прокурори и като Иванов ( по- рядко) , и като Христов (надявам се, също рядко ) .Сякаш най -характерен за тази институция е Неделчев.

Напоследък не намирам смисъл да коментирам  ,просто  нищо кой знае какво не се случва .Но продължавам да гледам сериала , защото ми е интересно как ще свърши всичко това, каква развръзка ще ни предложат сценаристите на всички започнати, къде незавършени, къде съвсем изоставени сюжетни линии и неразгадани загадки. Време като че ли не остана до края, а още толкова неща имат да ни изясняват...Дано само да не  смотат и претупат всичко в последната серия,защото ще е жалко  ( и това най - го мразя  Mr. Green).

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 19:59 от daniela.qnkova

# 662
http://www.slavishow.com/%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D1%86%D0%B2%D … 0%B1%D1%8A%D0%B4/    интервю на Ваня в Шоуто на Слави на което лично много се забавлявах на моменти

Много силни думи каза Ваня!

# 663
  • Ню Йорк
Най-тъжното е че никога няма да научим края на историята. Предполагам, че много въпроси ще увиснат просто поради липса на време за отговори.

# 664
Като стана на въпрос продължението на сериала, ето какво намерих из интернет... Говори се, че Халваджиян готви продължение на сериала, но по друга телевизия... (вероятно са просто слухове, информацията не е потвърдена):

Продуцента спира „Седем часа разлика“ по Би Ти Ви, готви продължение за друга медия
Маги Халваджиян прецака Би Ти Ви. От медията спряха финансирането на сериала „Седем часа разлика”, заради разрива си с продуцента. А от компанията  преустановиха снимките на хитовата съдебна драма поради липса на пари. Лентата обаче ще има своето продължение и  зрителите ще могат да научат какво ще се случи  с тях накрая. В друг сериал, с нови сюжетни линии, но същите герои. Разликата е, че ще се излъчва по друга телевизия. Покрай кастинга за сценаристи на „Господари на ефира“ Маги Халваджиян успя да намери и кадри и за новия си проект. Главни сценаристи отново ще бъдат Милена Фучеджиева и Любен Дилов – син, но също така ще бъдат ангажирани и други сценаристи. Продуцентът се кани съвсем скоро да заснеме продължение на съдебната драма, а актьорския състав остава непроменен
Новият драматичен сериал ще бъде своеобразно продължение на „Седем часа разлика“. След скандал между медията и продуцентите, той бе спрян. След като бяха заснети първите четири епизода от последния четвърти сезон, Халваджиян обяви, че приключва снимките, тъй като финансирането му е спряно, пишат от „БЛИЦ“. От телевизията пък настояха снимките по сериала да продължат и да бъдат заснети и останалите серии. А що се отнася до финансовите задължения те щели да се издължат на продуцентите някой ден.

Източник: http://www.kliuki.net/%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B6 … 0%B8%D0%B0%D0%BB/

# 665
Хехе, очакваше се да видим и "Седемдесет и седем часа разлика" Wink - това е най-логичното, което може да направи Халваджиян - да промени леко заглавието, може би и някои други дребни елементи, за да не могат да го хванат, че е същия филм и да довърши продукт с гарантиран рейтинг. Аз лично нямам никакви претенции по коя точно телевизия и как точно би се казвал сериалът, стига наистина да видим един подобаващ завършек на сюжетните линии. Единственото, което ме притеснява в тази новина е новината, че Ваня Цветкова все пак ще участва и във "Фамилията", а от БТВ, както знаем, обичат да си държат актьорите като крепостни селяни....

# 666
Йеее,  по Коледа ставали чудеса  Laughing

# 667
Знае ли се, че четвърти сезон е последен? Жалко ако е така, ние в нашето семейство не си лягаме без епизодче от 7 часа Simple Smile, вече ги и повтаряме. Днес си гледахме 13-ти епизод - няма такава красота като при последната сцена с Иванов. Ама защо не им вярвам на тези сценаристи, имам чувството, че пак ще ги скарат нашите двама любимци. Добре поне, че не стана сега, че не знам как щяхме да дочакаме до март.

Много много харесваме Ваня, а и Лютаков също. Много им се зарадвах на интервюто, което дадоха заедно преди началото на трети сезон. Винаги с Калин Сърменов я виждаме по такива изяви, а на мен лично ми се искаше да видя поне една извънфилмена изява и с Лютаков. Големи сладури бяха!

# 668
Ваня Цветкова и Боряна Братоева на гости при Лора Крумова:

http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/video/10590431 … na_tv_ekrana.html

# 669
Мерси за линкчето, много са красиви и чаровни и двете! Ние с мъжа ми по принцип сме фенове на Ваня, невероятно красива е тази жена, но и Борянка е много приятна не може да се отрече.

Има ли начин да се свалят тези видеота от сайта на бтв да си ги има човек за архив?

# 670
Знае ли се, че четвърти сезон е последен? Жалко ако е така, ние в нашето семейство не си лягаме без епизодче от 7 часа Simple Smile, вече ги и повтаряме. Днес си гледахме 13-ти епизод - няма такава красота като при последната сцена с Иванов. Ама защо не им вярвам на тези сценаристи, имам чувството, че пак ще ги скарат нашите двама любимци. Добре поне, че не стана сега, че не знам как щяхме да дочакаме до март.
Мноого бяха хубави в тази сцена  Heart Eyes Иначе, със сигурност няма да ги оставят толкова щастливо влюбени още 13 епизода ( че и още един сезон, ако инфото е вярна),  ще бъдат скучни най-малкото, но аз все пак очаквам поне до края на трети сезон да нямат големи сътресения, а само дребни скарвания.

А по въпроса дали четвърти сезон е последен - ако наистина е верен сценария с Глобал, които правят "подобен" филм и го излъчват по друга телевизия, като нищо може и да не е последен. Все пак, на мен ми се струва, че биха се изтъркали съвсем, ако продължат повече от това.

# 671
Няма да има продължение! Всички от екипа са разпуснати!

# 672
При наличието на пари и пазар (хайде пък точно ти да имаш претенции да знаеш Wink ), разпуснатият екип сам по себе си не би трябвало да е проблем Simple Smile

# 673
Няма да има продължение! Всички от екипа са разпуснати!

Това нищо не означава. Разпуснати са за момента! Ако се намерят финанси, пак ще си ги придърпат за снимки! Wink

А бе, я вижте нещо... Какви са тези звездички по тялото на Тео? ;D

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 23:47 от carbon_dioxide

# 674
  • España
За звездичките по тялото на Тео,верно се  Shocked,обаче ,честно казано ,отказвам да се правя на детектив Stop,след "онази снимка" от сайта на МФ ,дето уж издавала нападателя на Мая и Тео......то не бяха предположения и чудо ,то не бяха зелени бани и накъсани чушлета...а в крайна сметка се оказа ....Коцев!!! Имам усещането,че авторите променят сценария в движение и първоначално друг е бил замислен да бъде Лошият....Даже предположенията ми се простират до "гъделичкащото дремещия у мен детектив" усещане,че ЛДС и МФ следят форумите и нарочно,когато някой нацели нишката променят някои сюжетни линии в изблик на "интелектуален садизъм" Laughing! За това и до днес ,след като се натъркаляха цели 3 сезона ,продължават да стоят "забулени в мъгла" теми,зададени още в самото начало! Опасявам се ,да не стане като с "пресолената манджа" този сериал! На мен така ми действа образът на Калин Сърменов- от един от най-страстните МИЛОТОМАНИ,аз вече се чувствам лееекинко некомфортно ,когато гледам последните сцени с него... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт