Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 368
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Мда, помнех, че имаше връзка с изчезването на Боян. Наистина е напълно възможно да има връзка между Распутин и Коцев, щом използват едни и същи хора, които да им вършат мръсната работа. Rolling Eyes

# 646
Чудя се само за едно: защо от БТВ не хванат да свършат едно нещо като хората, а ми се напъват да бълват сериали на килограм?! Съсипаха "Седем часа реазлика", сега ще ми правят "Фмилията". И не знам защо, но като чух за него се сетих за "Династия" - сериал отпреди 30 г.

съгласна съм. аз бях от най-големите фенове на 7те часа, вече не го гледам.  Blush беше ме яд до скоро, че съм следяла толкова сезони и го зяпах по навик, но вече нямам нерви. стана пълна боза, дори Таня Стоева и прокурора не ми харесват. На повторенията  наскоро хванах Мая и Роки да пият уиски, сцената беше мега зле. Мая е ужасна  Sick Мое мнение. Дори Дързост и Красота мисля, че не ми е доскучавал толкова.
''Къде е Маги'' същата работа. Там поне не си причиних повече от първият епизод.

Това за Фамилията ми звучи от сега блудкаво.

# 647
Същият. Именно, че засега функцията му във филма беше единствено да видим, че има тату Mr. Green

Същият после отнесе Боян по заповед на Распутин.
От тук според мен ще излезе и една основна липсваща към момента връзка между Распутин и Коцев, която да оправдае и присъствието на Распутин във филма изобщо.

carbon_dioxide, имаш ли го на стопче Латиноса да го сравним с лицето изпод качулката?

Имам, разбира се! Ето ви няколко:

# 648
Латиносът има доста тясно лице, така че е напълно възможно той да е другият Laughing

Колкото до Неделчев, продължава да ми е интересен мотива за нападението му от татуираните. От Лука Карлов разбрахме, че целта е била да го отстранят за достатъчно дълго време, за да може да поставят на негово място Иван Иванов.

Все си мисля, че един по-як пердах би свършил добра работа, но татуираните ползваха и нож... А знаем добре, че безразборните удари с нож в корема могат да бъдат доста опасни и дори смъртоносни. В тази връзка се питам - дали не е имало в нападението и някаква наказателна цел? Защото и самият Неделчев се държеше доста гузно след нападението. По-късно когато Иванов го подкани да отиде при Лука и да се заинтересува защо са организирали покушение над него, той зае отбранителна позиция. Вярно е, че си призна още в самото начало, че е бил купен от Милото, но дали това е достатъчен повод да бъде толкова гузен и кротък? Подозирам, че именно заради това негово поведение Иванов ще заподозре точно него за "къртицата"... и ще ни изгуби доста екранно време Laughing.

Всъщност въпросът, който ме тревожи е - дали Неделчев има и други грехове, заради които сега си трае? До каква степен е корумпиран и от кого? newsm78

# 649
И аз съм на мнение, че сценарият взе леко да издиша вече, което е жалко след силния първи сезон. Американските сцени са доста скучни, безсмислени, а и според мен нереални и неточно представящи живота на българите в УСА.

Сцените с Милото и Симо за мен са ужасни, безумни и т.н., не знам на кой му е хрумнало, че един мутра/бизнесмен е способен на такова поведение. Толкова театрално и толкова клоунско, в артистичните среди сигурно може, но в другите ... Иначе К. Сърменов се справи перфектно с възложения му сценарий, както винаги.

Таня и Иван не могат никога да ми омръзнат поради факта, че обожавам и двамата актьори. Каквито и реплики да им сложат в устите сценаристите, аз все с удоволствие ще ги гледам и слушам. Даже смятам, че любовната линия вече е тази, която придава особена свежест и чар на сериала. Симеон е страхотен, но според мен партньорството именно с Ваня Цветкова го направи такава звезда.

Участието на Ваня във "Фамилията" очаквам с нетърпение, но с пълната нагласа, че ролята на Таня Стоева беше върхът и като такъв ще остане недостижим.
И все пак по-добре друга роля отколкото никаква. Докато Халваджиянови и бтв се карат нека играе нещо друго, да й се полюбуваме още ние зрителите.

# 650
Симеон е страхотен, но според мен партньорството именно с Ваня Цветкова го направи такава звезда.

И двамата актьори са великолепни и имат много силни сцени - и поотделно и заедно...

Сценарият е решаващ, но и самите роли им подхождат много, в това няма никакво съмнение. 
Дълго ще ги помним точно в тези образи, освен ако не направят още по-добри след време. Пожелавам им го от все сърце!  Hug

# 651
Честито Рождество Христово на всички!
Гледах Ваня Цветкова и Калин Сърменов в Българската Коледа.
Бяха много сладки и свежи, както винаги.
Ще очаквам с нетърпение излъчването на останалите 13 епизода.
На мен ми изглеждат еднакви Слав/Миро и другия до него на снимката.
Какво пречи снимките да са обработени с Photoshop? Всякакви идеи ми хрумват.

# 652
Татуировките явно ще има да ни мъчат и в следващите 13 епизода ooooh!.

Интересно е какво обяснение ще дадат за участието на Миро и Слав в тази организация. За Слав разбрахме, че не е желан там и няма право да носи татуировка (каквото и да значи това). А за Миро разбрахме, че няма татуировка (видяхме го в джакузито, че е "чист", а и Неделчев не го спомена като татуиран).

Дали пък Таня Стоева не е измъкнала Миро от неприятности именно с тази организация... Жалко, че тя не е от много приказливите. Защото е повече от ясно, че знае много за тях, но незнайно защо предпочита да си мълчи - засега.

# 653
  • Бургас
Последната излъчена по тв серия 13-та ли е?
Кога ще дават 14-та?
Благодаря!
Весели празници на всички! Simple Smile

# 654
Да, последната излъчена серия е 13. Другите серии след НГ, каквото и да означава това. Grinning

# 655
Да, последната излъчена серия е 13. Другите серии след НГ, каквото и да означава това. Grinning

Означава само едно - дълга и тягостна ваканция до март месец.
Дано поне започнат по-рано с анонсите, че иначе съвсем ще изпаднем в летаргия.

# 656
  • somewhere near the sea
Но нали се чу, че спират да снимат сериала newsm78

# 657
Но нали се чу, че спират да снимат сериала newsm78

Да, те в действителност спряха да го снимат, ама 4 сезон.. А в момента се излъчва 3-ти! =)

# 658
http://www.slavishow.com/%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D1%86%D0%B2%D … 0%B1%D1%8A%D0%B4/    интервю на Ваня в Шоуто на Слави на което лично много се забавлявах на моменти

# 659
съгласна съм. аз бях от най-големите фенове на 7те часа, вече не го гледам.  Blush
Вергилия, предаде ни ти и ни остави тук сами да се борим Mr. Green

Даже смятам, че любовната линия вече е тази, която придава особена свежест и чар на сериала.
Мда, като се замисля - много правилно казано. Добре, че тяхната линия се движеше през първата част на трети сезон, че всичко останало, особено с този един епизод на седмица, направо се тооооочи, че тотално да забравиш кой какъв е и за какво се бори.

Лично според мен, от едно време насам, някъде малко след началото на трети сезон, се усети липсата на желание и ентусиазъм у хората, които правят филма. Особено в първи сезон, нещата бяха направили с истинско желание, всяка сцена беше направена въздействаща, всеки детайл беше уловен. В един момент ясно си пролича как почнаха да правят нещата не лошо, но просто не лошо, без всякакви излишни усилия - сцени от разговори между двама души в една стая, без много музика, без много ефекти.... Е ,ще си го догледаме, разбира се, но и мен наистина много ме е яд, че редица фактори съсипаха хубавия сериал.

Татуировките явно ще има да ни мъчат и в следващите 13 епизода ooooh!.
Е, поне знаем, че ще се разрешат по някое време във втората част на трети сезон. Странен парадокс се получава с това, че Слав е явно нежелан в организацията на татуираните, а същевременно почти всичко сочи, че той е от хората на Коцев. Вероятно тук има общо това, което Слав спомена за тази организация - че ако дойде при теб човек с татуировка, ти си длъжен да направиш нещо голямо за трети човек. Тоест, възможно е той да е действал по принуда на татуировката.

Все си мисля, че образът на Слав ще бъде реабилитиран и ще се окаже накрая, че той наистина е борец за справедливост и ще пламне една искрена любов с Мая ooooh!

Виж, за Неделчев съм в колебание. Все си мисля за онова интервю с актьора преди време, в което той беше казал, че героят му е положителен. Сега обаче упорито се опитват да ни внушат, че "не му е чиста работата" - от една страна инертността му, от друга - винаги е съгласен с Христов, от трета - наистина проявява съмнително нежелание да рови в нападението над себе си и дори подхвърля заблуждаваща информация на Иванов.

Общи условия

Активация на акаунт