Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 369
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Радвам се, че все пак ще гледаме Ваня Цветкова във "Фамилията". Сюжетът ми се струва доста интересен.

Bgnetko, и на мен ми се гледа Ваня Цветкова в друг български филм или сериал.
Надявам се да бъде в комбина с Калин Сърменов или Симеон Лютаков, а може и Ники
Сотиров Sunglasses.
lulu7, предпочитам да ги гледам заедно в "Седем часа разлика" Laughing, а не в други продукции... А и едва ли ще ги комплектоват заедно. Иначе съм любопитна съм да видя Ваня в нова роля. Професионалистът си е професионалист... Убедена съм, че ще направи силна роля Peace.

# 631
Чудя се само за едно: защо от БТВ не хванат да свършат едно нещо като хората, а ми се напъват да бълват сериали на килограм?! Съсипаха "Седем часа реазлика", сега ще ми правят "Фмилията". И не знам защо, но като чух за него се сетих за "Династия" - сериал отпреди 30 г.

# 632
Чудя се само за едно: защо от БТВ не хванат да свършат едно нещо като хората, а ми се напъват да бълват сериали на килограм?! Съсипаха "Седем часа реазлика", сега ще ми правят "Фмилията". И не знам защо, но като чух за него се сетих за "Династия" - сериал отпреди 30 г.

Те по принцип основната част от семейните сериали имат подобен сюжет - голямото семейство с големите тайни. Като се замисля даже, може би "Седем часа" ми харесваше особено  и с това, че е избегнат този модел и че не става въпрос за голямата фамилия с големия бос.  На мен ми звучи като римейк на "Къде е Маги", но с други продуценти, да видим дали може да бъде по-успешен Simple Smile

И аз до подкрепя за стотен път - хората в киното зорлем правят сериали от кино филми (Хари Потър 7, Карибски Пирати 5), за да използват един бранд и да надграждат над него, в ТВ се правят по сто сезона на успешните сериали, а БТВ си съспиват вече готовите брандове и почват да налагат нови ooooh!

Разбира се, че ще му дам шанс и на "Фамилията", още повече, че ще ми е приятно да гледам отново Ваня Цветкова (Гледах по промото, че и Стефанаков пак пуши замислено там), но наистина от цялата работа ми остава един неприятен привкус и едно леко предубеждение спрямо новия сериал.

# 633
Те по принцип основната част от семейните сериали имат подобен сюжет - голямото семейство с големите тайни.
Като се замисля даже, може би "Седем часа" ми харесваше особено  и с това, че е избегнат този модел и че не става въпрос за голямата фамилия с големия бос.  

Да, СЧР има съвсем друг сюжет, който е далеч от шаблона за голямото семейство.
Вярно е, че и тук има "семейство", но то е малко по-особено. Най-вече представите на главните герои за любов и семейство са съвсем далеч от шаблона Laughing

# 634
  • Ню Йорк
Вече абонатите на Булсатком няма да могат да гледат бТВ. То не че сме се засилили, ама поредната българска простотия.  ooooh!

# 635
Аз го коментирах в отделната тема за БТВ и Булсатком, но БТВ наистина като че ли се мъчат да се покажат колко големи идиоти са... и отиват все по-далеч. Явно, че от зрителите си не се вълнуват, да се надяваме, че поне този път ще срещнат отпор от рекламодателите.... Пък ако вземат, та направят и някои промени в политиката си, току-виж и нашата тема я огряло с по-позитивни мисли Simple Smile

# 636
Гледам по бТВ вече сериозно са застъпили коледната тема - "Коледата на Денис Белята" тече в момента, за довечера са ни подготвили "Четири Коледи".... ooooh!

Жалко, че в СЧР не са предвидили поне един епизод с коледна тематика, та да ни го излъчат тези дни... Сериозен пропуск на ЛДС и МФ Crossing Arms. Все си мисля, че спокойно можеха да измислят нещо подобно...  
Например Милото, преоблечен като Дядо Коледа (той и без това постоянно се прави на клоун), раздава от чувала... обувки hahaha, на кого обувка, на кого - две, на Таня - шлиферче...  hahaha
Всъщност нека всеки да получи най-желаният подарък! Hug

Пожелавам на всички ви щастлива Бъдни вечер и весела Коледа!

# 637
Гледам, че ви е била прекалена сцената между Милото и Симо. На мен пък ми беше страшно забавна, направо се побърках да се смея. Joy Обожавам го Калин, великолепен е, дано да го гледаме в още много проекти. Heart Eyes Мисля, че единствено Симо си беше инициатор на плана, той искаше да помогне на Роки, както помогна и на Гончев. Wink

Много бяха сладки Таня и Иванов. Heart Eyes Надявам се Ваня Цветкова да участва в новия сериал. Радвам се, че пак ще гледаме Стефан Данаилов и Асен Блатечки. Heart Eyes

Как ми пребиха Слав, горкичкият. Дано не го разкарат. Confused

# 638

А, едва ли, според мен Слав трябва да се прояви като мъж на място и да остане, а не да се изплаши като Пол. Така очаквам поне.

Някой беше писал, че не били разкривали загадки, а само отваряли нови, та се замислих какво ни остана да чакаме за новия сезон, май май се сещам само за два основни въпроса, които възникнаха след "края на сезона" (междудругото, този епизод на мен ми се стори доста по-заключителен, отколкото другите, които бяха край на сезона);
- кой всъщност направи врътка с бара и Роки - Симо, Таня или някой друг?
- кой ръководи татуираните и с какво му пречи Слав?

Аз поне не се сещам за друга особена загадка, която да е останала - то това си личи и по активността в темата, в сравнение с отворения на финал на първи сезон, който май постави повече загадки, отколкото самия сезон Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! МИР, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ!

# 639

А, едва ли, според мен Слав трябва да се прояви като мъж на място и да остане, а не да се изплаши като Пол. Така очаквам поне.

Някой беше писал, че не били разкривали загадки, а само отваряли нови, та се замислих какво ни остана да чакаме за новия сезон, май май се сещам само за два основни въпроса, които възникнаха след "края на сезона" (междудругото, този епизод на мен ми се стори доста по-заключителен, отколкото другите, които бяха край на сезона);
- кой всъщност направи врътка с бара и Роки - Симо, Таня или някой друг?
- кой ръководи татуираните и с какво му пречи Слав?

Аз поне не се сещам за друга особена загадка, която да е останала - то това си личи и по активността в темата, в сравнение с отворения на финал на първи сезон, който май постави повече загадки, отколкото самия сезон Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! МИР, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ!

Всъщност още загадки има, които не са разрешени (или поне не напълно):
- кои са другите побойници на Мая и Тео?;
- кой уби Миро?;
- кой нападна Неделчев?.

А, и като стана въпрос за нападението на Неделчев, аз се постарах да разгледам сцената отново и мисля, че намерих някаква връзка, но може и да се окаже, че просто се заблуждавам... Значи това е кадър от нападението (сезон 1, епизод 1):

Тук виждаме двамата хулигани, като единия е с шапка и качулка, а другия е с качулка и... татуировка. Grinning Ако си спомняте, Неделчев каза на Иванов, че единия от нападателите е Миро, а другия (онзи с татуировката) не са разпознали, но бил много красив младеж... та аз си помислих, дали този с татуировката всъщност не е Слав?!?! А ето ви снимка от един епизод от втори сезон:

Тук пък виждаме Слав със същите дрехи, с които беше единия от нападателите... Та, мисълта ми е, възможно ли е Неделчев да се е объркал, като каза, че единия е Миро, а всъщност това да е Слав и именно той да е този с татуировката, а красивия младеж вероятно да е другия (онзи без шапката и без татуировката) ?

# 640
А на мен този, "красивият младеж",  много ми напомня за Латиноса.
А другият определено е Миро/Слав. А и се вижда, че на шапката на Миро/Слав има емблема с надпис LA.
Това определено навежда в посока на американската следа  newsm78

Колкото до физическият убиец на Миро, все ми се струва, че по фигурата се разпознава не друг, а Христов.

Все ми се струва, че е по-вероятно Слав и Латиноса да се познават отнякъде (Слав призна, че се е подвизавал в "двете Америки"), отколкото Миро да се познава с Латиноса.

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 17:47 от simpatikonia

# 641
  • Ню Йорк
На мен пък и двамата на снимката са ми напълно еднакви.

# 642
Няколко пъти сме я дъвкали тази тема, и продължава да е много объркана.

Момчето с шапката LA е явно Слав (няма причина да е Миро), въпросът е кое тогава е другото момче.(тук единствено остава въпросът, че Неделчев определи нападателите си като Миро И татуирания, тоест Миро няма тату, а другият - има, но приемам, че е нормално просто да не я е видял). Че не е Коцев, видимо по физиката не е -тоест той отпада като вариант за красив мъж, поне що се отнася до нападателя на Неделчев Simple Smile

На мен, честно казано, също ми изглеждат еднакви двамата, но се чудя дали е възможно да са направили монтаж да клонират Димо Алексиев - сцената все пак беше доста динамична newsm78 Възниква и въпросът, ако са еднакви (тоест другият нападател е Миро), Неделчев как така хем е видял, че е много красив, хем не е видял, че е същия?

Аз мога да кажа, че другият нападател ми напомня в брадичката и на Христов - макар че той не е толкова висок, сякаш и пак остава въпросът Неделчев къде е блял да го определи като красив, а да не го разпознае.

Остава Латиноса, който по мои спомени беше доста по мургав, но пък се връзва най.добре:
- красив мъж, остава си непознат за Неделчев;
-"внесен" от Америка, както и Слав - вече не си спомням дали го споменаха във филма, или ние сами решихме, че Коцев ще си "внесе" биячи, за да не могат толкова лесно да ги хванат;
- оправдава наличието на татуировката (иначе за чий зор ни беше да го виждаме изобщо този Латиноса, че и да знаем, че има татуировка);

Другият вариант, който остава, е Неделчев да играе някаква особена игра и да не казва истината на Иванов, а  да го праща за зелен хайвер - тогава може другият нападател да си е и Миро, и Христов, и Латиноса, или напълно непознат.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 11:22 от Lulu25

# 643
На мен пък другото момче ми прилича на Гончев. Mr. Green Знам, че не е той, но на него ми прилича.

А този Латинос какъв е? Да не е един, който видяхме в Избата, ама не помня какво точно направи, а само, че имаше тату? Rolling Eyes

# 644
Същият. Именно, че засега функцията му във филма беше единствено да видим, че има тату Mr. Green

Същият после отнесе Боян по заповед на Распутин.
От тук според мен ще излезе и една основна липсваща към момента връзка между Распутин и Коцев, която да оправдае и присъствието на Распутин във филма изобщо.

carbon_dioxide, имаш ли го на стопче Латиноса да го сравним с лицето изпод качулката?

Общи условия

Активация на акаунт