Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Cyprus, Пловдив
Хареса ми серията  Peace
Не ми хареса само сцената с Чушката...кому беше нужно този панаир, в който защитаваше Цвета  Whistling

# 616
Филма като цяло си го бива, но да се развиваше по бързо.
 (може ли линк или нещо подобно но красивия мъж за които говорите)

# 617
Simpatikonia, аз също имах съмнения, че Милото уби момичетата.
Сещам се, че загърна едното с мантото на Таня, защото момичето тре-
переше /не от студ обаче/ Mr. Green След това веднага се чу изстрел. Най-
вероятно е той.
Каква е ваканцията на сериала? Някой знае ли?

# 618

Каква е ваканцията на сериала? Някой знае ли?

За жалост, както се досещате, ваканцията е до март... питах във войо и отговорът беше, че 13ти епизод е бил последният за този сезон и да очакваме следващите епизоди напролет...........
  newsm11 smile3515 smile3516

# 619
Малко извън темата, но Ваня Цветкова последно ще участва ли в новия сериал "Фамилията" или не? Някой да разполага с по-достоверна информация? Simple Smile  Thinking

# 620
Shadoww1, благодаря за информацията. Значи през март.

# 621
Малко извън темата, но Ваня Цветкова последно ще участва ли в новия сериал "Фамилията" или не? Някой да разполага с по-достоверна информация? Simple Smile  Thinking

Още не е официално потвърдено от страна на bTV, но да, тя и Стефан Данаилов ще бъдат главни действащи лица, като ролята на Цветкова щяла да бъде "жена-мъжемелачка" ! Simple Smile

Ето това е най-прясната информация около сериала: http://www.urbn.me/11309

Незнайно защо в тази статия не е споменато името на Цветкова...  newsm78

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 13:43 от carbon_dioxide

# 622
Щом снимките на "Фамилията" са започнали, то можем да очакваме първи сезон от март. Много ще ми е странно да гледам Ваня Цветкова в два сериала едновременно, в различни роли Rolling Eyes

Аз пък четох, че във "Фамилията" ролята й ще бъде точно обратната на тази в "Седем часа разлика" -тоест, там ще бъде някакъв вид покорна съпруга, така го разбрах аз.

# 623
Щом снимките на "Фамилията" са започнали, то можем да очакваме първи сезон от март. Много ще ми е странно да гледам Ваня Цветкова в два сериала едновременно, в различни роли Rolling Eyes

Аз пък четох, че във "Фамилията" ролята й ще бъде точно обратната на тази в "Седем часа разлика" -тоест, там ще бъде някакъв вид покорна съпруга, така го разбрах аз.

Може, може... нищо още не се знае.
Ето и видео от bTV новините...: http://www.btv.bg/videos/seriali/video/971937991-Familiyata_e_no … erial_na_bTV.html

# 624
Simpatikonia, аз също имах съмнения, че Милото уби момичетата.

Е, няма две мнения относно това, че тъкмо Милото уби двете момичета. Коментарът ми беше по-скоро за това, че в трети сезон Милото е доста мек Laughing - опитва се сдобри Таня и Коцев, връща на Таня пистолета, оставя се Роки да го пребие, пошляпва Симо ...

Иска ми се да видя Милото в по-твърда позиция - нали уж се води, че е от "лошите"... Сценаристите определено се опитват да ни приспят вниманието. А изглежда подобно поведение е напълно в характера на Милото - умело да се прикрива и да дебне момента, за да нанесе ответния удар по противника.

Ще ми бъде интересно как ще постъпи с Таня, защото няма начин да не е замесена във врътката с покупката на бара. Ще прехвърчат отново искри между тях, а и ще е интересно да видим каква позиция ще заеме Милото спрямо Коцев. Не е изключено те двамата да се съюзят срещу нея. Нямам търпение да видя всички в челен сблъсък.

# 625
Почнах да се съмнявам за участието на Ваня Цветкова във "фамилията", след като видях това 

"Ваня Цветкова отлетя за Вегас
Въпросителните около екранната съдба на „Седем часа разлика” накараха Ваня Цветкова да стегне куфари за Лас Вегас. Неизяснените финансови отношения между продуцентите от bTV и Global Films замразиха снимките на четвъртия сезон преди два месеца. За разлика от повечето си колеги в каста звездата от „Лавина” няма други ангажименти на родна земя и се прибра при сина си в столицата на хазарта."
http://www.monitor.bg/article?id=366679

И другото нещо което ми направи впечатление беше във видеото от БТВ http://www.btv.bg/videos/seriali/video/971937991-Familiyata_e_no … erial_na_bTV.html.
За главни роли, бяха сложени снимките на Стефан Данаилов и Яна Маринова.

Дано да съм се заблудила, защото много ми се гледа Ваня Цветкова и в друг филм, особено като свършва Седем часа

# 626
Почнах да се съмнявам за участието на Ваня Цветкова във "фамилията", след като видях това  

И другото нещо което ми направи впечатление беше във видеото от БТВ
За главни роли, бяха сложени снимките на Стефан Данаилов и Яна Маринова.

Дано да съм се заблудила, защото много ми се гледа Ваня Цветкова и в друг филм, особено като свършва Седем часа

bgnetko, явно Ваня Цветкова се е отказала  от участие във "Фамилията".

Лично аз приветствам това нейно решение Peace.
Колкото и да ми се иска да я гледам пак, след зашеметяващия й успех в ролята на Таня Стоева съм на мнение, че трябва много внимателно да подбира ангажиментите си оттук нататък. Трудно бих я възприела толкова скоро в нова роля. След Таня Стоева #2gunfire да я гледам като покорна съпруга knit ? Само мисълта за това ме кара да се смея с глас  Joy  

Да не говорим, че не одобрявам факта едни и същи актьори да участват във всеки нов БГ сериал.

# 627
Bgnetko, и на мен ми се гледа Ваня Цветкова в друг български филм или сериал.
Надявам се да бъде в комбина с Калин Сърменов или Симеон Лютаков, а може и Ники
Сотиров Sunglasses.
Simpatikonia, разбрах те правилно. Според мен сценаристите наблягат на доброто
сърце на Милото. При контакта на Роки с майка му, се разбра че тя се е влюбила в доброто
сърце на Михаил Михайлов.
И аз не си представям Ваня Цветкова като покорна съпруга. Но такава роля би била
предизвикателство за нея.

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 10:50 от lulu7

# 628
тази информация е от днес
http://www.monitor.bg/article?id=366848

Най-приятната изненада във „Фамилията” ще е присъствието на Ваня Цветкова, научи „Монитор”.

По непотвърдена информация тя ще се включи в редиците на „Фамилията” в средата на януари.

# 629
Bgnetko, информацията ти е коледен подарък за почитателие на Ваня
Цветкова. Яна Маринова също ми е любимка. Приятно ми е да знам, че ще
участват Стефан Данаилов и Асен Блатечки. Радостно е присъствието на БГ
сериали в телевизионното пространство.

Общи условия

Активация на акаунт