Отговори
# 195
Tyriseta, при каката ви кашлицата суха ли беше? Интересуваме просто вида й, защото и моите съмнения са за алергия при положение, че знам, че имаме мухъл. Но кашлицата е влажна. Днес дадох ксизал, защото такова имам. Не успяхме да се вредим при личната, имаше десет човека, а в коридора е кучешки студ и предпочетох да пропуснем. От яслата не се оплакват, но и тя през деня не кашля, само като спи. Снощи над час е кашляла Sad

Започва уж като суха, но в процеса на кашляне преминаваше към влажна. Тези, така наречени алергични пристъпи, не са били свързани с боледуване и дните преди и след това нищо й няма. При нас се случваха много рядко и раздалечено във времето. Обяснявала съм си го със замърсен с акари матрак и диван и обикновено на следващия ден пръскам с препарат изписан от алерголог, та да се утрепат акарите. Ако при вас се повтаря вцяка нощ или в някакъв период от дни, може и друго да е, свързано с някакво боледуване. Не мога да кажа, най-добре да се вредите при лекарите.

Всички дечица са ги налазили болести и вируси, ужас - да се оправят бързо(и мойто в това число). На Антония пожелавам бързо, бързо и лекода премине престоят в болница и  да се върне здрава у дома.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 06:41 от Tyriseta

# 196
Велма, то не останало  Hug

Момичета, има ли практика да се купуват коледни подаръци на госпожите от яслите?  newsm78
В една друга тема гледам, че избират такива и се притесних, че нещо не съм в час.

Калоян вчера се прибра с чужди дрехи. Днес никой не беше върнал нашите, дано се намерят.

# 197
Момичета, има ли практика да се купуват коледни подаръци на госпожите от яслите?  newsm78
В една друга тема гледам, че избират такива и се притесних, че нещо не съм в час.

В нашата ясла не се купуват. Обаче в детската градина на кака му купувахме по нещичко, защото оставаха парички от събираните по 3 лева на дете на месец. Събирахме тези пари, за да се купуват разни необходимости за децата, като трапезна вода, салфетки, сапуни, моливи, флумастри, пластелин и т.н. Тъй като само една майка се занимаваше да купува, каквото е необходимо, оставаха много пари, с които правеха подаръци за всяко дете за РД и за Коледа, та оставаха и за подаръци за госпожите.
В яслата ни явно няма кой да се занимава.

Наш Миро се оказа с лек вирус и в четвъртък си е на ясла.

Да ви се похваля, въпреки че каката вече е на училище, децата от нейната група в детската градина са празнували рождения й ден. Пратиха ни една папка, пълна с картички с пожелания от всяко дете. На много добри учителки попадна тя и много се радвам, че догодина Миро ще се падне при тях на детска градина. След тестовете за прием в училище, от там ме попитаха коя градина е посещавала, защото имала страхотна подготовка (аз не съм се занимавала с нея допълнително). Пожелавам такъв късмет в детските градини на всяко дете.

# 198
scaramouche, много лоша новина, дано бързо се оправи Антония  Praynig А на теб освен сили, другу не знам какво да ти пращаме!
Деси, да, ходихме в делфинариума, беше страхотно! Борко много се забавлява, беше много щастлив. После все за делфините говореше няколко дни. А и цена от 10лв си е далеч по-достъпна от стряскащите 20 през лятото  Praynig #Crazy От 12ч са предствленията всеки ден май без понеделник. За Борко не съм плащала!
Маринка, аз също си харесах дядовата ръкавичка, но постановката беше в събота от 11, а аз проверявах към 15ч в събота. Сутринта бяхме ходили в делфинариума. Ако знаех, по-рано да бях проверила, щях в събота на куклен театър да го заведа, а в неделя - в делфинариума, ама на. Нищо, другия път.
Велма, добра идея даваш с скришните хрупанки!
Да ви се похваля, напоследък се отдавам много на готвене, че с тия трима мъже откачам понякога. И се чувствам чудесно! Сега си търся формички за коледни сладки, ама пусто а 5 места проверих и все са свършили. И буркани искам да взема...абеее програма максимум гоня, да нямам време да се ядосвам  Crazy
Хубав, слънчев и снежен ден на всички ви  Hug

# 199
 scaramouche, желаем ви много бързо оздравяване на Антония и бързо да минава времето в болницата и да се свършва вече с тези болести! Praynig
  ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠· , ако трябва да и пуснат един носен секрет, защото при Петър се оказа задна хрема и от там кашляше. Изписаха му аб капки и като уморихме хремата кашлицата си спря сама.

# 200
scaramouche, бързо оздравявайте!!!!  Praynig

# 201
scaramouche, бързо оздравявайте!!!!

Вили, в Икеа има страхотни формички за сладки/аз нали съм пристрастена към икеа  Embarassed/
http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14668

# 202
Коледни форми за сладки има и тук http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D20835BC-3079B6AB/lidl_bg/hs … l/index_20407.htm

Скарамушче, дано бързо се оправи малката госпожица, както и всички останали болни мъничета  Praynig

# 203
  • София
Не съм писала скоро, че са ме налазили болести. Не знам какво е това чудо, но аз втора седмица съм със страшна хрема и кашлица, а като се закашлям и става страшно+че съм на работа вече и програмата е пълна. Малкия и той беше болен, но му мина бързо, а сега наново започва да кашля и не знам вече какво да давам. Какво ще купувате за Коледа?
На мене ми трябват 2 подаръка за яслата-един за него и един за яслата. Отделно за в къщи нещо трябва да измисля. Напоследък само коли са му в главата и ако са пластмасови забрави да преживеят 2-3 дена.

# 204
Не съм писала скоро, че са ме налазили болести. Не знам какво е това чудо, но аз втора седмица съм със страшна хрема и кашлица, а като се закашлям и става страшно+че съм на работа вече и програмата е пълна. Малкия и той беше болен, но му мина бързо, а сега наново започва да кашля и не знам вече какво да давам. Какво ще купувате за Коледа?
На мене ми трябват 2 подаръка за яслата-един за него и един за яслата. Отделно за в къщи нещо трябва да измисля. Напоследък само коли са му в главата и ако са пластмасови забрави да преживеят 2-3 дена.
за количките- потърси дървени
 за кашлицата- на нас много ни помага АЦЦ кидс( сиропче)

Правя му и бабешки рецепти- черна ряпа, издълбавам и слагам мед. Давам му да пие сока

# 205
За яслата (дано да е здрав  Praynig ) съм купила такава кола, а за вкъщи баланс колело.

Всъщност, май колата е подобна, на нашата пише 3г., а тази я дават за 7, не е много голяма, но не е и от най-малките.

# 206
  При нас на мода освен, че са колите и са му интересни инструментите. За яслата ще му взема някакъв комплект инструменти, а в нас Дядо Коледа сигурно ще му донесе пързалка.

# 207

за количките- потърси дървени
 за кашлицата- на нас много ни помага АЦЦ кидс( сиропче)

Правя му и бабешки рецепти- черна ряпа, издълбавам и слагам мед. Давам му да пие сока

Тая рецепта нямаше никакъв резултат при нас.

Момичета, истървах ви, но нямам време да чета назад.
Скарамуш, дано бързо се оправи малката. Стискам палци.
Болните дечица, а и не само да се оправят бързо, че идват празници и трябва да са здрави и на линия.

Ние сме добре. Зар е пушка и ми стопява лагерите. От време на време прокашля, но не е старата кашлица. Пръскам му всеки ден едно пръскало Назонекс, което предписа УНГ и съм много доволна. Отделно вече имам вълшебна рецепта за пресичане на хрема и смятам да си я използвам нея, че видях резултат и при Зар и при мен.
Подаръци  Rolling Eyes незнам. Видях светофара в Джъмбо, но малкия изобщо не се впечатли и не му го взех. То честно казано и аз не се впечатлих. Ще мисля други варианти.
Вчера дадоха стихче на едно от дечицата в яслата да си го учи в тях и на мен ми стана ясно защо ние нямаме. Зар отказва да говори, а може. Миналата седмица си играхме двамата с един пластелин и той така се беше задълбочил в играта, че по едно време започна да повтаря всяка моя дума и то доста правилно. В един момент се усети обаче и замлъкна. Не се притеснявам - ще проговри, поне видях, че може.

# 208
Искаше ми се да не пиша за болни деца, но и Крум е болен-ларингит отново.Е омръзна ми вече. #2gunfire
Гледах Гала и там казаха че бета глокона помагал за имунитета.Някой давал ли е имунобор сироп?
Аз си мисля да взема, след като толкова го нахвалиха...

Освен това Пепчо не иска да бъде захранен-плюе и му се гади от кашата, пюре също и не знам и него какво да го правя.... Cry

# 209
Здравейте!
И ние сме от кашлящите и хремавите, вече почти месец. Водихме я на лекар - нищо няма. Обаче има много гадна влажна кашлица, направо страх ме хваща като я чуя. Миналата седмица я спряхме от яслата, уж да се оправи, ама все си е същото. Понамаля кашлицата, ама от време на време пак се обажда.
Иначе аз вече сериозно се замислям да сменя личната лекарка на малката. Досега нито веднъж не ми е излекувала детето. Сега като я водихме за кашлицата и - нищо й няма, ама за всеки случай АБ. Изчаках няколко дни, после реших да го взема. ОТивам в аптеката - този АБ не се произвежда от 1 година. Rolling Eyes Не знам какво да си мисля за тая лекарка....
Иначе и аз се замислям за Коледни подаръци - в яслата партито ще е на 12,12. Дано измислим нещо до тогава.

Хубав ден и много здраве ви желая

Общи условия

Активация на акаунт