Отговори
# 240
scaramouche, как сте?

И всички останали - здрави ли сте?
В този сняг, да ви кажа, малкият пак излиза, ама за по-малко... И добре че са книжките и камионите вкъщи... Иначе не завиждам на баба му!  Simple Smile

# 241
  • Казанлък
tolinka, радвам се, че се сети за нас!  Hug Благодаря, добре сме. Надявам се да останем 2 в 1 поне до Нова година, а после бебчо може да излиза. Предния път нямах търпение да се роди Ахмед, а сега все си викам, че е рано още.  Heart Eyes Малко взех да се притесявам как ще се справям с 2 деца, но няма смисъл да го мисля. Само да се роди живо и здраво бебето, пък после ще си напасваме режимите.

Всички болни да оздравяват бързо, че да могат да се порадват и на снега!  Party

# 242
Малее ама то не останало бе. Боже кога минават тия месеци направо не е за вярване. Стискам палци да си задържите бебоците до след Нова Година и да се родят живи и здрави и най вече да излязат лесно. Пък току виж си имаме и бебе на годината  Crazy

Зар в неделя ми вдигна температура и сега си е в нас. Имал леко зачервени сливици и нищо друго. Мисля си да не би да е от зъбите понеже и лятото така ми вдигна няколко пъти температура без други симптоми. Имаше 4 дни Т и после нищо. Дано и сега е така  Praynig много ще е кофти ако изтърве тържеството за Дядо Коледа. Педиатърката му изписа Биопарокс и осцилококцинум, който за мен си бонбонки. Нещо му нямам доверие.

# 243
  • Казанлък
Ехееее, agnesana, честита лентичка! Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно пухкаво и здраво бебче на финала!

# 244
Ехе, каква изненада!

Честиото, agnesana   bouquet

# 245
  • София
Ние сме с вирусна пневмония. Иде ми да се гръмна. От сума време кашля и накрая това.

# 246
Еееее agnesana, честита лентичка!!!!!!
Болните да оздравяват бързо!
И аз съм болна, бебето също, Крум този път ни зарази всички Sad

Поръчах си имунобор сиропче, в момента има промоция в един сайт 1+1 / http://www.momo.bg/product/128/promotsia-imunobor-kids-sirop.html/ и се силно се надявам да подейства Praynig

# 247

Ех, agnesana, и се спотайваш с добрата новина! Wink Честито и от мен!  Hug

shanika, да, за съжаление, така става то. Важното е да се оправи бързо Теди!

Ние сме добре, момичета, благодаря. В момента сме под домашен арест, на Антония ѝ е забранено да се среща с потенциални вирусоносители. За ясла да не говорим... Догодина може би. Simple Smile

# 248
agnesana,добре дошла в отбора HugЛека бременност и сладко бебче на финала!
Аз днес бях на преглед.Засега,поне до следващия път Grinning сме с розови гащи stork-girl
Малкия е непрекъснато болен.Заразява и мен.Двамата с баща си минаха шарката.Все е хремав,с темература.За втори път пие АБ,от както е на ясла.Тъкмо посвикне там и хайде пак вкъщи.Няма край.
Дано вече да намалеят тези болести Praynig

# 249
Agnesana , особено много се радвам за теб !!! ти май беше казвала наскоро на мъжа ти  ,че или сега е време за второ или няма да има .... че нали и работа си намери .... абе много се радвам и пожелавам розаво вързопче след колко 7-8 месеца ....

Иначе и при мен нещата са добре с бременността . Покрай Йони не се усещам много бременна ,но малката е доста яка и напомня за себе си през целия ден. Качила съм до тук 4 кг само за разлика от редния път кгато по това време бях 19 +.но не се оплаквам .....за сега не се очаква да се видим с бебошанка по-рано от средата на Януари,но не се знае знае ли се.

Днес бяхма а контролен преглед след престоя в болницата и уж е добре само дето като се прибирахме нещо започна да прокашля .... дано да е заради студения въздух днес и да отмине. Ходихме и на очен лекар днес  заради често мигане  и тотално абраниха компютъра и телефона за филмчета и само 30 мин пред ТВ . откриха му обаче и конюктивит , който не знам откъде се пръкна,но ще го лекуваме и него.....

Шаника,бързо излекуване ! ние заради това бяме в болницата ...дано се разминете вие ...
Болничките да озравяват и здраве да е !!!

# 250
  • София
agnesana-честито,безпроблемни месеци ти желая!

# 251
  • в рaя
здравейте и от нас Simple Smile
Всички бебчета да си стоят на топличко и послушно да чакат до 40 г.с. Simple Smile Много се радвам, че в темичката има толкова коремчета  Hug
n.o._n.a.m.e., честити розови гащи Simple Smile а дано  Peace агнесана, и на теб ти пожелавам едни розови гащи  Hug
tzuntzurka, много неприятно, да оздравявате бързо. Много е добра офертата на тези сиропи, вие имате ли впечатление?

Бях ви споделила за кашлицата на Мими. Педиатъра миналата седмица рече и отсече - алергия. В събота бяхме на РД и имаше един татко с три момченца, две от които сополиви. И в неделя и Мими се разсополиви, а вчера педи ни даде два дни преди да почнем антибиотик. Имало затруднено дишане. Е как, нали беше алергия? Милата ми така кашля... но за сега няма Т, има лека хрема. Пие два сиропа за кашлица, вит. Ц, калции и моите ми добавки - ехинацея и омега 3,6 и 9. Днес правих и сироп от черна ряпа, мазах и гърдите с мед. Утре ако не вдигне Т ще пропуснем, но в четвъртък сме при педи да видим как ще се лекуваме  Tired

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 22:36 от ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·

# 252
Благодаря ви момичета за пожеланията. Малко по рано от очакваното се появи новината, но вярвам че за всичко си има време и бебето си е нацелило своето.
Аз на мъжа ми и на бабите бях казала категорично, че повече деца от мен няма да видят, но уви - човек от каквото бяга това го застига.
Само се моля всичко да бъде наред и накрая да си гушкам здраво бебе, независимо дали е момче или момиче. Е, таткото си е поръчал принцеска, пък да видим.

Надявам се този сняг, който заваля да поутрепе малко тези вируси, че много болни дечица има. Днес такъв сняг на парцали се изсипа в Русе, че чак ми идеше да изляза и да бягам под снежинките. Затрупа за отрицателно време.

Мен понеже сън не ме лови (и предната бременност беше така) и съм си изтеглила новия сезон на Мерлин (от кога го чаках да го наснимат) и сега гледам като невидяла.

# 253
тупурче, гледах На Кафе миналата седмица и там доста добра реклама му направиха и чак ме навиха Simple Smile
В крайна сметка реших да пробвам, защото все пак това е природен продукт.
Много кофти за Мими, правиш ли инхалации? Аз се убедих че това най-много помага.Ако нямаш инхалатор слагай нещо на котлона и така...
Толинка, малката е страхотна Hug

# 254
agnesana, честита лентичка, много се радвам..леллееее каква хубава новина. Много ми е хубаво така като разбирам за нови бебчета и то неочаквани. Така ме изненада една приятелка миналата седмица приятно.

Общи условия

Активация на акаунт