Отговори
# 270
Маринка, всичко ще е наред  Hug
То като тръгнат така гадориите край нямат.  ooooh!

Red  shoe - за сега на 90 % да, би трябвало да съм там  Simple Smile Ще се радвам да се видим на базара   bouquet

# 271

О, Марина, много лошо. Дано да не е сериозно все пак и да минат нещата възможно най-безболезнено.  Hug

# 272
Маринка, всичко ще е наред! Hug

# 273
  • Ямбол
Маринка, стискам палци всичко да мине успешно.
Честита втора лентичка на Агнес, много, много се радвам!и май пак ще е лъвче? Агнес, ти имаш ли предпочитания за пол?
Болните бързо да оздравяват! И да приключваме вече с болестите. Иде ред на зимните приключения, все пак.
Пингуи, много ми се иска да видя базар, обаче пуста София, много ми е далеч. Щеше ми се да мога да ви помогна, особено като гледах във Фейсбук красотите, които са приготвили момичетата за вас. Може да пратя сестра ми на базара, и без това никак не ни провървя с търсенето на плюшен самолет.
Аз се скапвам на работа, никак не мога да се настроя, все съм разсеяна и само за Маги си мисля.

# 274
В нашата ясла е минимум 26 градуса. Още в коридора ме блъска жегата, а вътре е още по-топло. Миро го пускам по потник и тънка памучна блузка и някакво панталонче. Обут е със сандалите от лятото. Учителките постоянно умоляват някои майки да не обличат дебело децата, но май безуспешно. И при нас ги пускат навлечени, та вътре веднага ги разсъбличат жените, за да им е комфортно на децата и да не се потят.

Маринка, всичко да мине неусетно!

На 22-ри мисля да се завлека с децата на благотворителния базар. Предполагам, че ще е фрашкано, въпреки че голяма част от народа се изнася извън София по Коледа. Дано не загубя някое дете  Simple Smile

Днес ни дадоха календарите и картичките от яслата, този път фотографа се е постарал и съм много доволна. Миналата година снимката на Миро беше трагедия, все едно се е напъвал да ака  Joy

# 275
Марина стискам палци всичко да мине успешно и повече да не се появяват тези гадости  Hug

# 276
  • София
Марина, стискам ти палци всичко да мине без проблем.  Hug

Agnesana, страхотна новина! Честито! Лека бременност!  Hug

Като чета колко болнички има ми се къса сърцето. Дядо Коледа да донесе на всички много здраве!Мишо също е болен, вече оздравява. При него всичко започва от яслените сополи. Като гледам отърваване от тях няма да има скоро. Дори да го оставя в къщи да се изчистият съвсем след 3 дни в яслата пак започват. Мога да се похваля , че имаме рекорд от цели 3 седмици и 2 дни без прекъсване. След двуседмичния престой след това в къщи ходенето на ясла стана мъка. Сутрин става, не иска да се облича, рев, сълзи, сополи. Само повтаря "Мишоне няма, Мишоне нете". Просто цирк. Обличам го на стълбите, в асансьора.... и си мечтая за лятото, когато няма да ми се налага да го обличам Simple Smile В градината дори се оплакаха от него, че само сестрата да излезне от стаята и той започва да пищи с пълно гърло. След обяд обаче като го вземаме е много весел и въодушевено разказва какво е правил през деня. За съжаление все още в някои моменти ни трябва преводач, че не всичко разбираме. Любимата му дума е няма. Винаги отговаря с нея Simple Smile Та такива неща като описаните вече тук.

Наде, има ли повече инфо точното място на коледня базар в the molla? На кой етаж или в някой магазин. Моловете не са ми любими места, много е препълнено и ходя само в определени магазини, пазарувам и да ме няма.

# 277
Здравейте!
Отдавна не съм влизала, затова незнам дали сте обсъждали коледните подаръци за малките палавници.
Понеже вече се чудя какво да купа на малката за Коледа и затова искам да разбера вашия избор за играчки.

# 278
за яслата купих пълен боклук. Гараж на няколко етажа от Хиполенд. Изглеждаше много добре и е хубав за игра. Малкия иска да играе там ама съоръжението е супер паянтово и постоянно се разглобява и аз го сглобявам..!

за вкъщи не съм решила. Има едни дъски - от едната страна магнитни от другата се пише с тебешир. Но още не съм решила.

като цяло няма нужда от нищо. Искам да е нещо малко, което да не заема много място , че ми писна от боклуци , а повечето играчки са такива. Или моето дете много ги чупи.. не знам.

Днес почиствах и сортирах играчките. Хвърлих една торба с играчки - счупени или с липсващи части .

# 279
  • Ямбол
При нас ще е самолет. И няколко хубави книжки.
За яслата не са искали подарък, тържеството им беше в петък. Учили са стихче и са танцували. Стихчето ми го каза Маги, обаче танца - отказва.
В нашата ясла сякаш не е толкова топло, Маги я водя с тънка жилетка или горноще върху блузката и често като я прибираме вечер е без него.
Маринка, ти как си?

# 280
в кофти момент съм. чакам сряда да видя лекаря какво ще каже. Бачкам на 2 места, последните 2 дни едва съм издържала - защо и да не се разболея и да не се схвана цялата ей така за Черешка на тортата. Гърлото ми е адски възпалено. Надявам се да не заразя малкия.
Не говоря и не ям- боли ме.
Имам за споделяне толкова много , а 2те ми близки приятели са с бебета съответно на 1месец и другото на няколко дни . Говорим само за тях , а се чуваме всеки ден. Не мога да ги натоварвам със себе си в момента. Много ги обичам и бих изчакала още малко да им споделя всичко.

Бих влязла в темата "365 тайни.." и бих писала точно толкова . Искам да споделям на хора, които не ме познават , а тук съм достатъчно открита и лесно разпознаваема.

Искам да хвана мъжа си и да му крещя много. И да го набия. Много съм му набрала в последно време. А нищо не му казвам - преживявам си всичко сама. Даже не може и да си представи през какво преминавам в момента и защо така тежко го приемам. Няма си идея. Явно обаче и на него му е по-лесно така. Ще си помълча и ще ми мине. пробва се да говорим, аз му се разкрещях . Сети се много късно просто.

П.П  добре ,че сте вие

за месец ми идва за 2ри път- от стрес и нерви. знам ,че е период всичко. остана малко и ще мине. Олекна ми като ви го написах. Отдавна почвам и спирам.

# 281
  • Ямбол
Аз знаеш ли какво правя в такива моменти - пускам много силна музика и почвам да пея, да викам и да си плача. И пиша. Изписала съм няколко дневника така. Оставям цялата емоция да се излее. После малко ми светва пред очите.
П.С. Това с викането по-добре не го пробвай докато ти е възпалено гърлото  Blush

# 282
Аз знаеш ли какво правя в такива моменти - пускам много силна музика и почвам да пея, да викам и да си плача. И пиша. Изписала съм няколко дневника така. Оставям цялата емоция да се излее. После малко ми светва пред очите.
П.С. Това с викането по-добре не го пробвай докато ти е възпалено гърлото  Blush

да да  Hug

друго е като кажеш на някой. почнала съм да не споделям. По принцип обичам да си преживявам сама нещата.
Имам  само 2 близки приятелки , с които винаги сме си изливали всичко една на друга. Сега ми липсват

# 283
Маринка  Hug
Много тъпо, но има такива моменти, аз все се успокоявам, че е период който отминава.
А за гърлото-мен ме боли вече 6-ти ден/това никога не е било, да не говорим че се разболявам за първи път от година насам/, бебо също явно го боли защото вече 4-ти ден е прегракнал  Cry
Много тъп вирус #2gunfire

# 284
Маринка Hug Hug Hug Съжалявам, че минаваш през всичко това. Дано скоро отмине този кофти период. Аз лично, дори с малко бебе, ако някоя от приятелките ми се чувства както ти в момента, бих искала да ми сподели. Не мисли, че натоварваш хората - ако имаш нужда да споделиш, сподели. Близките приятели са за това, дори когато имат малки бебета  Hug
Не се затваряй в себе си.

Slavy, на последния етаж в мола ще сме, там където са храните. Ще се радвам да се видим с някои от вас, момичета. Поздрави на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт