Отговори
# 285
Марина, стискам палци бързо да мине всичко и скоро да излезеш от тази дупка. Мъжете никога не разбират какво ни е на жените, пък и понякога ние сме си за бой понеже ги чакаме сами да се сетят. Е, няма как да стане. Казваш и да минава и отминава. Хем на теб ще ти олекне, хем и той ще ти разбере (или пък не) проблемите.
Моя мъж постоянно ме обвинява, че мърморя. Ами ще мърморя да. Като бяхме гаджета беше по - съобразителен (или пък аз така си мисля).

Аз от време на време си имам гърлобол, но установих, че афтите дето го бях лепнала не са изчезнали. От време на време се възбуждат и ме наболява леко гърло. Ходих при УНГ и той ми предписа Тантум спрей и бонбони и това мехлемче дето Бори го беше казала с Глицерин и Нистатин (анестезола бил забранен).
Само че на мен сега както все ми се гади и при последното им възбуждане успях да се намажа само веднъж.

# 286
  • в рaя
Нямам време, нито желание да пиша. Преди време бях споделила за кашлица с неясен произход при Мими. Продължи повече от 2 седмици - вечер получаваше като пристъпи, кашля половин, един час и заспива - влажна кашлица. Педи рече алергия и аз се съгласих, защото в спалнята ни изби мухъл. Но вместо да се подобрява от противоалергичните тя се вложи и на следващия преглед бяхме с затруднено дишане, пред бронхит. За щастие овладях положението без антиботик. И докато си мисля, че на малкия се размина и той ми вдигна Т - гнойна ангина, отново. Трета за последните 4 м. Педи категорична - антибиотик. Но не го взех, започнах всеки бабин лек който прочетох и още същия ден Т падна и повече не вдигна. На следващия преглед беше по-добре, да видим утре как ще е. Педи ще ми дава медал, защото според нея и двамата са били за антибиотик, а съм ги оправила без. Дори обменяхме "опит"  Сега ги мъчи само хремата, а във вторник е празненството в яслата. Дядо Коледа и купи кукла...отново. Опитах да я убедя, че не иска кукла, но безуспешно. Все още се чудя да я пускам ли целия ден или само за тържеството. Отделно яслата излиза във ваканция от Коледа до 7-ми януари и ми се струва, че ще имаме наново адаптация, а тъкмо беше свикнала и дори сега хленчи, че иска да ходи.

Марина, дано всичко мине добре и да се успокоиш. Не знам защо щадиш мъжа ти, според мен му се навикай, но си излей всичко, имаш нужда. Не трябва да преминаваш през това сама. Много кураж и прегръдки. Между другото наистина е по-лесно да споделиш с непознат  Hug Оздравявай бързо.
агнес, и на теб да ти минават тези афти, че сигурно е много неприятно. ако вярваш в природната медицина можеш да погледнеш в темите на д-р Михайлов, има много полезни неща и мисля, че и за афти имаше.

# 287
Маринка  Hug Hug явно си в много тежък период. Но и аз бих те посъветвала да говориш - говори и споделяй с приятелките, говори с мъжа ти - все пак той незнае за какво му се сърдиш, а дори и да се прави за теб самата е по-добре да се изкажеш към него, да ти олекне.
Бързо оздравяване   bouquet

# 288
Марина, стискам палци! Дано всичко при теб е наред!   bouquet

·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·, tzuntzurka, agnesana, как сте?
Дечковците как са?

Аз още не съм измислила подарък за малкия... Играчки не мога повече да "приютявам", аман...
Само за племенника съм купила един хубав пуловер и това е...
Ама за Георги - наистина не знам още...

# 289
Аз купих баланс байк за Калоян, за яслата кола.

Много ми хареса един ски гащеризон в ХМ, не че ще почне да кара ски малкия, но ми се струва супер удобно за водене на ясла и излизане в тези студове, защото е цяло - яке и панталони, сега ще видя родата на мъжа ми дали няма да попита какво да му купят.

# 290
Аз купих баланс байк за Калоян, за яслата кола.

Много ми хареса един ски гащеризон в ХМ, не че ще почне да кара ски малкия, но ми се струва супер удобно за водене на ясла и излизане в тези студове, защото е цяло - яке и панталони, сега ще видя родата на мъжа ми дали няма да попита какво да му купят.

Баланс байк... хм, хм - много добра идея.
Лошото е, че имаме една триколка вкъщи - откакто е студено, не спира да бръмчи с нея из целия апартамент. Само дето не използва педалите упорито, а се избутва с краката....

# 291

Аз бях купила един такъв на Антония в началото на зимата (купих го дори от спортен магазин, така че е съвсем истинска ски-грейка) точно с намерението да ѝ го слагам върху панталоните, докато я водя на ясла или когато излизаме. Върши идеална работа, особено последните 2 седмици!
Wink

Ние сме купили един конструктор с каска и няколко книжки, но си знам много добре, че ще получи 100 други играчки, които вече и аз се чудя къде да слагам вкъщи...

На едните баба и дядо поръчахме дъска за рисуване от "Икеа". Да видим дали ще се вдъхнови да рисува.
Wink

# 292
Аз съм купила за Миро едно малко конструкторче с Матю от Колите и един карнавален костюм на пират. Ще минем с това у дома. За яслата една кола от Bburago - умален модел на Форд. Имам и един голям кашон с работилница с инструменти, но май ще я оставя за РДто през август, защото съм сигурна, че сега няма да има интерес, беше супер изгодно - на една трета от цената при ликвидацията на един онлайн магазин.

# 293

Аз бях купила един такъв на Антония в началото на зимата (купих го дори от спортен магазин, така че е съвсем истинска ски-грейка) точно с намерението да ѝ го слагам върху панталоните, докато я водя на ясла или когато излизаме. Върши идеална работа, особено последните 2 седмици!
Wink

Eдва ме нави  Mr. Green

# 294
във Варна сме бетер от някое село в планината. Пълен ужас са пътищата . Малкия е на ясла, баща му едва го е закарал сутринта. Дано да няма проблеми и при вас. Избягвайте пътуванията , че е страшно!

Аз съм болна и затова пуснах малкия на ясла да не го заразя

# 295
В София си е екстра, няма виелица, почти няма сняг.

# 296
В Русе е ужас. Вали си снежец тихо тихо, а вчера беше някаква жестока виелица. Днес моят мъж не можа да излезе с колата та си имам дете в нас  smile3511 Да са живи и здрави сестрите в яслата, незнам как се оправят с него. Станал е ужасен. Само бели прави цял ден и аз съм като истеричка и само викам. Както стои и започва да реве, и да прави глупости. Преди малко си събу панталоните и ... с две ръце... сещате се. Откачам вече. Незнам от бременноста ли съм станала така нервна, но откачам вече.

Марина бързо да оздравяваш  Hug

# 297
Агнес, от бременността е Simple Smile
Момичета-майки на момчета-как се справяте с пишкопипането? Крум много често го прави!

# 298
И Зар доста чесо го прави. Никога не го бях спирала понеже смятах, че така ще му привлека вниманието точно да пипа. Само че на него явно му харесва да пипа и пипа като голям човек с две ръце. Дори се замислих, че ако имахме проблем със забелването, то той сам щеше да успее да се справи с тази задача. И аз незнам какво да правя. Постоянно си събува панталоните под предлог, че му се пиша и айде... Майка ми послкедният път стоя и се подсмихва и умря от срам жената. Незнам на яслата прави ли го, но още не са ми се оплаквали и за това.

# 299
Момичета-майки на момчета-как се справяте с пишкопипането? Крум много често го прави!

Миро още не го прави....за сега. По-натам ще видим....

Общи условия

Активация на акаунт