Отговори
# 300
О, и Георги пишкопипа  Grinning
Особено като седне на гърнето - чудо става....  Laughing
Засега нищо не съм предприемала... Само няколко забележки. Ама то - какво ли да предприемеш...

# 301
И Калоян, като е на гърнето. Постоянно повтарям да си махне ръката, но слуша само докато се обърна   Laughing

# 302
  Пети го правеше като по- малък. Тогава бях чела да се остави детето да се пипа и, че това си е съвсем нормлно. Така и направих. Нищо не казвах и след 2 седмици сам си спря.

# 303
Пожелаваме ви весели празници, изпълнени с много щастливи мигове, радост и деца, пращящи от здраве!

# 304

Честита Коледа, момичета!
  santa2 Nature Snowman

# 305
Честита Коледа и от мен!
Надявам се, че всички сте изкарали прекрасни празници  Hug

# 306
Честита Коледа!!

Бъдете здрави и усмихнати! По- малко проблеми и грижи Simple Smile)

Аз изкарах прекрасни празници , но нямам сега време да пиша. Влязох за да ви поздравя и  пожелая весело посрещане на Нова Година  Heart Eyes

# 307
  • София
Честита Коледа и Нова година на всички! Не съм писала отдавна и ми стана странно такова затишие в темата. Моя син ни изкара акъла преди празниците с една ларингиална кашлица, която още не е отшумяла напълно. Не бях подготвена за това, което се случи понеже ни е за първи път. Бихте ли споделили опит.

# 308
Честита Нова Година! Бъдете всички здрави!!!!!!

shanika,
запазваш спокойствие/доколкото е възможно/ и го вадиш навън да диша въздух/ако няма мъгла/ ако има- пускаш топлата вода в банята да стане пара и го вкарваш да диша поне 10-15 мин влажен въздух.Ако имаш инхалатор е най-добре-поне 3 инхалации на ден с физ .р-р.Даваш калциев глюконат и  противоалергично поне 7 дни.
Ако обаче видиш, детето не може да диша трябва да го заведеш в най-близката болница за урбазон  Sad

# 309
Честита 2013, момичета!
Много здраве и късмет на всички!

Честно казано, до преди да се наложи да ползваме инхалатор си мислех, че е някаква ненужна екстра, но след близо 2 месеца, почти ежедневна употреба, вече съм на мнение, че е много добра инвестиция, даже съм подготвила психически всичките ми приятелки с по-малки деца, че ще им се наложи да се сдобият с такава джаджа Laughing
Ние купихме някакъв куче марка от Метро за 80 лв. и си е ОК  Peace

# 310
  • София
Не знам, май трябва и ние да купим инхалатор-дано не се повтаря това чудо, ама знае ли човек. Противоалергично ни дадоха и на нас-Ериус, но за Калциевия глюконат сега научавам, че трябва да се дава. Аз съм давала мисля за пресипнал глас, ако не се лъжа, а в този случай за какво е ?

# 311
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Пожелавам ви много здраве и любов!  Hug

Ние сме в провинцията за известно време. На мен ми е малко скучно, а малкия се чуди какво става - непознати хора, непознато място.  Laughing
Калциевият глюконат не е ли имуностимулант? 

# 312
Честита Нова Година момичета и малки деца  Hug Hug Hug Пожелавам само здраве, останалото ако не става с пари, става с време и желание  Hug

Ние си изкарахме страхотни прзници и сме много доволни. Обикаляхме по баби и роднини всякакви от Коледа до Нова Година, а вчера ги обиколихме всичките отново да ги сурвакаме. Уреда за рекет (сурвакницата) си изпълни предназначението не на 100, а май на 1000%. Научиха Зар да си прибира паричките в джоба понеже иначе незнаеше какво да прави с тях. Та напълнихме джобовете (колкото и нескромно да звучи) и се прибрахме.
Вчера сутринта си припомних детските ми години. Докато мъжете закусваха, аз редях пуканки на дрянова клонка  Mr. Green

Болничките деца нека бързо оздравяват  Hug Ние за сега държим яко фронта и съм супер доволна. Обаче яслата е чак на 7ми, а аз тогава съм и на работа за два три дни. Успях да се уговоря със собсвеника на фирмата да имам поне три отработени дни, за да изляза спокойно в болничен, че иначе с управителя стана война. Чудя се как може толкова тъп и ограничен човек да е началник във фирма. Добре, че имам рога и съм овенски инат, че устоях. Консултирах се с разни институции, тъй като и заплахи получих, за да ме принуди да напусна, та всички ме убедиха, че заведа ли дело и печеля от раз. Пък и имам доста солиден адвокат  Twisted Evil да не кажа цяла кантора с такива. Та се надявам вече всичко покрай мен да е спокойно.

Зар е огън и много яко ме хваща шубето какъв батко ще е. Много обича бебета, но е доста груб с тях. Изобщо не ме слуша и си прави каквото си иска. Много ме е страх просто. Сега по празниците като ходихме при бабите и не искаше да си тръгва. Казваше ми "тау тау мамо" и ми затръшваше вратата под носа. Обаче никоя баба не изяви желание да го гледа и на мен ми е голяма мъка. Странното е, че той без нас с баща му е много послушен, но въпреки това не го искат бабите.

# 313
Не знам, май трябва и ние да купим инхалатор-дано не се повтаря това чудо, ама знае ли човек. Противоалергично ни дадоха и на нас-Ериус, но за Калциевия глюконат сега научавам, че трябва да се дава. Аз съм давала мисля за пресипнал глас, ако не се лъжа, а в този случай за какво е ?

tzuntzurka ти е обяснила за най-адакватните реакции при такива случаи.
Калциевия глюконат - педиатърката каза, че е задължителен при ларингитни пристъпи и кашлици. Заедно с противоалергичното. Но не ми е обяснявала защо.

И за много години - Да сте здрави , усмихнати и много щастливи!

# 314
Копнато от Е-Аптека:
Калциевият глюконат е високо разтворима форма на калция. Калциевият йон участва в процеса на кръвосъсирването и го ускорява, както и стабилизира клетъчните мембрани и облекчава проявите при алергични състояния. Необходимост от допълнителен прием на калций има при всички състояния на недостиг в организма. Включеният в състава витамин С допълва действието на калциевия глюконат и повишава имунната защита на организма.

Честита нова година! Много здраве за всички и останалото се нарежда само!

Общи условия

Активация на акаунт