Отговори
# 615
Toва да не е някаква хакерска атака на някой родител с неприето дете?  Mr. Green
Aз не получих такова писмо, може би, защото го записах още на 2рия ден след класирането.

И от мен весели празници и честито на всички, които празнуват днес!

Ние бяхме във Варна, но последните 2 дни бяха тежки, че малкият вдигна едни космически температури, иначе нищо друго му няма. В момента се съмнявам за шарка, че има някакви обриви от тази вечер, но не съм сигурна дали пък не е от изпотяването в детското столче по време на дългия път. Утре ще стане ясно, принципно ще се радвам ако е шарка.

# 616
Ивелин пък кашля още от преди празниците. утре ще го водя при лекарката, че днес и е 1ви раб.ден и ще е ад.
Вчера ходили с баща си на плажа на разходка - милия няма търпение да се къпе в морето Simple Smile наду ми главата вечерта за морето- как ще плува по гръб и по корем ..  Grinning

Иначе изкарахме страхотни празници и сега пак на работа .

За Варна чакаме класиране за ДГ на 31.05. от другите градове всички ли влязохте в градини??

# 617
Малко със закъснение, но Честито на всички именици.
Ние поне нямаме проблем с ДГ - от яслата директно ни приемат в първа група в градината, та поне този зор нямаме.
Иначе Иветка беше на АБ една седмица - уж бронхит, пък после само зачервено гърло...Оправи се детето, ама пак се вкарах във филм.

Слънчево настроение ви пожелавам и здраве на дечицата!

# 618
Ние също изкарахме празниците добре.
 Малкия продължава да е със задна хрема и сега спираме всичко с надежда да се оправи. За първи път такова чудо- 2месеца не могат да  ми излекуват детето, а на 6.06 има дата за операция, а изобщо не искам да я отлагам.
 При нас класирането излиза на 10.05, но поне това не го мисля, защото сме с предимство и ще е приет без проблеми.

# 619
des_1984, стискам палци за операцията  Hug

# 620
Мерси много за палците:) Имам вяра в лекаря, само трябва да оздравеем.
 Как е Калоян?

# 621
Днес вече няма Т, обривите също са се поприбраи, явно са били от потта. Абе той народът си го е казал: "с деца на море да ти изядат сапуна"  Laughing

# 622

За Варна чакаме класиране за ДГ на 31.05. от другите градове всички ли влязохте в градини??

В Пловдив класирането излиза на 22 май. Събираме 18точки и вероятно ще сме на жребий... То ще е голям цирк, ако не я приемат-до септември на ясла, после...не се знае.

Хриси изкара и някакво вирусно алергично. Грачеше ужасно няколко дни-нищо друго, само зачервено гърло и глас. Пфу, да остана нещо, дето да не го е карала...

# 623
  • София
Хехе привет!
Видях че вече съм тотално разконспирирана  Laughing
Вече съм почти на финала и сега си стоя в къщи и мътя. Тази бременност ми беше (и все още е да чукна на дърво) безкрайно лека, този път ме подминаха абсолютно всички неразположения на бременността - нямаше гадене, киселини, болки в таза, контракции, болки в гърба, спя като пън, не съм пила никакви лекарства (освен първите два месеца), само витамини и то когато се сетя. Ходих си плътно на работа, не съм си вземала нито ден почивен ден, дори малчо когато е бил болен (а той се скъса да боледува тази зима) все баща ми го гледаше че беше безработен. Да ми е жив и здрав таткото че толкова се грижи за Алекс и двамата са като Ромео и Жулиета, не могат един без друг. Абе ако не беше корема и малкия пришълец дето мърда вътре нямаше да разбера че съм бременна.
Между другото аз много късно разбрах че съм бременна - бях в 9г.с. Алекс в продължение на 2 седмици постоянно повтаряще "Мама има бебе в корема" и ние постоянно му обяснявахме че това е лъжа и не е хубаво да се лъже, че това няма как да е вярно и т.н. Но един ден ей така от любопитство си купих тест и "О Боже, Алекс е прав", щях да припадна, предвид че преди това три от най-големите софийски светила в инвитрото ми обясняваха че без инвитро няма да минем. Бяхме решили да направим процедурата когато Алекс стане на 5г и разбира малко повече. Ноооо нали знаете, казват че Господ се забавлявал най-много на хората с планове  Laughing
Беше ми доста притеснено предвид тежката ми бременност преди и как Алекс ще реагира, но той сякаш разбира положението ми, не ми дава да го вдигам, пази ми корема постоянно, на всички обяснява че мама има бебе в корема а тати има тумбак. Всеки ден след градинка първо ми погалва коремчето, целува го и казва "оооо бебенце". Така ми се иска и след като се роди бебето да е така грижовен. Той е страхотно дете, толкова е добричък и кротък - дете мечта.

Иначе Алекс си ходи на детска градина в Германи. Вече съм убедена че намам никакво намерение да го пращам в държавна градина - не че са ни приели, да не си помислите, затова и си платихме градината за цяла година, че ни излезе много по-евтино. Тръгна на градина миналия март и се адаптира там супер бързо - на втория ден пожела да спи там и така си остана. След първата седмица спря да плаче а сега дори изкача от колата като торпедо и тича към градината при каките. Махнаха му бибата и памперса по тяхно желание (аз нямах нито време нито упоритостта да се заимавам). Ходи на плуване, танци и музика и съм супер доволна. Научи се да плува сам само с възглавнички, обожава да танцува и вече е научил много песни. ОТ септември минава в 1ва група където вече ще има една германка и ще се говори само на немски. Сега в яслата се говори само български и по-добре. Научи се да говори (макар и малко късно) и сега не спира да дърдори. Дори като види детенце пред блока му дава съвети: "На улицата никога сам, само на тотоара  Laughing"
За болести няма да говоря, че гледам че темата предимно с това се пълни.
Та така е, при нас е купон голям.
Между другото има още една мама от нашите, която трябва всеки момент да роди Dennitsa

Хайде че стана дълго. Бъдете здрави и вие и дечицата, много весело лято ви пожелавам изпълнено само с хубави емоции, много детски смях и повече никакви болести.   bouquet

# 624
adelina_bg, прекрасни новини! И колко позитивизъм има в поста ти! Желая ти все така усмивки, лесно адаптиране на малчо, леко раждане за теб и живо и здраво ново бебче!

# 625
браво Деси! Страхотни новини!
Дано така леко и лесно да е после , когато се роди бебчето- впрочем момче или момиче ще е ?

Аз съм в болничен до края на седмицата- гледаме се с дребния да отшуми напълно кашлицата ( вчера бяхме на лекар , заради продължителността и, но всичко е Ок- отхрачваща без усложнения) . Бях се притеснила доста да не е направил ларингит или бронхит- беше ужасна кашлица .

Иначе всичко е ок - стопли се вече и се чудим къде да отидем за първия уикенд, който ще почивам.

# 626
  • София
Момче ще е  Laughing

# 627
Честито, Деси!   bouquet

# 628
  • София
Честито и от мен!

# 629
Чудесни новини, Деси! Звучиш много позитивно и много се радвам, че всичко при вас се подреди по този начин. Леко раждане и пухкаво здраво бебе! Сигурна съм, че Алекс ще е невероятно грижовен батко. За пореден път се убеждавам какъв невероятна интуиция и сензитивност имат децата. Това с "мама има бебе в корема" го доказва.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт