Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е жълтеница и кога ще премине?
Какво представлява индукцията на раждането и какво представлява индуцираното раждане?
Какво представлява прегледът за разкритие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е жълтеница и кога ще премине?
-
Какво представлява индукцията на раждането и какво представлява индуцираното раждане?
Индукцията на раждането е медицинска процедура, използвана за предизвикване на раждане, когато то не започне естествено. Това може да се направи с помощта на лекарства като синтетичен окситоцин или други методи като механично разширение на шийката на матката. Индуцираното раждане включва стимулиране на контракциите за започване на процеса. Това може да е необходимо, ако бременността продължи повече от определеното време или по медицински причини.
-
Какво представлява прегледът за разкритие?
-
Какво представлява физиологичната жълтеница при новородените?
-
Какво представлява подплънката за сутиен и кога се използва?
! Много да е здрав!
Така че няма страшно. Дано всичко и при вас мине успешно и прекрасно.

Лекарят ме пита имам ли разкритие, казвам че не знам, защото не са ми правили преглед. Накара ме да се кача на магарето и каза, че съм с 4 см разкритие, т.е. съм за спешния кабинет и ме върнаха там
Добре че имам опит от предното раждане, та ми носеха от къщи всеки ден шишета със смрадлика.
Майчета от Варна, знаете ли къде може да се намери такова животно в нашия град?