Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 12

• 58 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
За сега не дават ваучери. Дано да се променят нещата...

"Kabinata.com: Здравейте, проблемът е че все още няма
никаква официална информация от Агенцията по заетостта, което е много голям пропуск от тяхна страна. Ние сме одобрен доставчик, имаме договор с АЗ и продължаваме да работим по него. Все още никой официално не е казал колко време ще отнеме писането на нова наредба за дистанционно обучение. В момента в Кабината се обучават голям брой групи изцяло дистанционно.
сряда в 09:49"

"Daniela Avramova
Относно слуха,който се разнесе,че няма да има ваучери за дистанционно обучение,искам да кажа,че днес получих информация от упълномощени лица,че такива ваучери ще има,но ще се забавят.Подготвят се нови изискавания към доставчиците,с цел повишаване сигурността на обучението. · преди 19 часа"

Това е от страницата на Кабината

# 421
Съпругът ми подаде последния ден. Казаха му, че след седмица ще му се обадят. За момента не са. На ръба съм да търся телефони и аз да се обадя за да попитам. Какво ще кажете - да звъня ли?

Щом си от Дива Индия, звънни.  Mr. Green Там по-бързо ставали нещата, може да те изненадат приятно, пък и на нас ще снесеш информация.

От Кабината ме посъветваха да поискам писмен отказ от издаване на ваучър, ако откажат да ми дадат другата седмица.

# 422
Сега се върнах от ДБ- Сердика в София. Заварих 2 служителки които работят по програмата. Едната седеше на компютъра, а другата и диктуваше данните на кандидатите. Спряно е дистанционното,нямат информация и не могат да кажат нищо. Защо от снощи не им работи сайта, също не могат да кажат. "И те не можели да го отворят." На въпроса,че някои са подали именно заради дистанционното обучение ми отговориха, че ще имат избое дали да го карат присъствена или да не го карат курса. Те нищо не знаят,а кой ли знае. newsm78

# 423

kapcholina ,Ловис, Plamena Stoitsova
Благодаря за споделените мнения. Аз също по горе бях писала за отговоро, който ми дадоха отБТ миналия ден.
Аз съм меко казано разочарована и предолагам че не само аз.  Идва ми да ги #2gunfire
Не стига, че чаках една година за този ваучер ами сега да не мога и да го използвам, за какво изобщо ги правят тези програми, та нали трябва да е достъпно за всички. #Cussing out smile3516
Кой знае какво им мъдрят болните мозъци и аз съм 100% сигурна, че знаят подобности, но не искат да ги споделят. Някой няма ли някой познат в някое от БТ, да даде малко неофициално инфо... Joy hahaha smile3512 box tooth

# 424
Сега се върнах от ДБ- Сердика в София. Заварих 2 служителки които работят по програмата. Едната седеше на компютъра, а другата и диктуваше данните на кандидатите. Спряно е дистанционното,нямат информация и не могат да кажат нищо. Защо от снощи не им работи сайта, също не могат да кажат. "И те не можели да го отворят." На въпроса,че някои са подали именно заради дистанционното обучение ми отговориха, че ще имат избое дали да го карат присъствена или да не го карат курса. Те нищо не знаят,а кой ли знае. newsm78

Идеално, точно както в комунизЪма ...
Какъв ти Европейски съюз, какви 5 лева  ooooh!

# 425
  • варна
Привет на всички.Има ли някой одобрен по програмата от ГРАД ВАРНА за фризьорски курс? И Някой който го е изкарал до сега,да помогне с инфо за доставчик от който са доволни,има 14 в списъка,звънях на единия ,курса ще стартира   чак след февруари .....

# 426
и аз искам да потвърдя че дистанционното обучение, което ни вълнува толкова е спряно ,но ще го пуснат,проблема е ,както ми обясниха дискретно,че се злоупотребява и ще им се наложи още да конкретизират изискванията.Не мога точно да повторя случая,защото ми го сподели приятел и няма да го насадя на пачи яйца, дето се вика,но опитите за  злоупотреба са от страна на доставчици на обучение,които в случая дори не е ясно, дали имат изобщо лиценз.Така че съм оптимист ,че ще оптимизират нещата и ще пуснат дистанционното обучение. Ако има тук човек  изкарал дистанционно обучение компютърна анимация, моля да сподели как стоят  нещата, в смисъл къде го е изкарал,как е организирано,доволен ли е от наученото.В сайта training.az.government.bg на програмата излизат само 2броя доставчици ЦПО към ЕТ Валери Иванов - Смарт и Център за чужди езици и мениджмънт ООД - Училища ЕВРОПА, гр. Плевен,дали има и други ако някои знае да сподели,благодаря предварително.

# 427
  • София
На някой друг подал в София БТ Младост ,да са му се обадили?

# 428
Ох, аз за Варна чакам някой да се включи, ама за сега никой. Една седмица измина, не вярвам нищо да не са свършили хич, ама кой знае...

# 429

Аз подадох в БТ Младост още на първият ден, преди мен са минали сигурно около 100 човека. Още не са ми се обадили, но щом това стане, ще пиша, за да ви информирам!

# 430
  • Canada
За Варна на който му се обадят да сподели тук Praynig
И аз това чакам. Ние подадохме още първия ден - на 15.10, но не са ни звъняли... Rolling Eyes

# 431
  • София
Дъщерята подаде там, писахме моя телефон за връзка. Не са се обадили. Но приемащия служител каза ние да ги търсим от декември нататък. Да не чакаме обаждане - нямали възможност да издирват желаещите.
Ако звъннат или се свържа с тях ще пиша.

# 432
  • София
Те щом още вкарват данните ни в компютъра... смятайте кога ще стане...  Но по-добре така, тъкмо да изчакаме новите им велики правила....  #2gunfire

# 433
  • Пловдив
Днес си вземах уведомлението за ПО (Графичен дизайн) Пловдив.Някакви препоръки за доставчик и други със същата специалност.Подадох на 16.10

# 434
Днес си вземах уведомлението за ПО (Графичен дизайн) Пловдив.Някакви препоръки за доставчик и други със същата специалност.Подадох на 16.10

А как разбра , че си одобрена ? Thinking
Аз писах , че искам да ми съобщят с смс .

Общи условия

Активация на акаунт