Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 126

• 76 171
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,влизам да ви разкажа нещо.
Вчера ме беше хванала музата да харча пари и взех та си поръчах куп неща от Ксеркс на стоиност почти 90-100 лв ,не помня точно.
Тази сутрин се обадих за да видя дали ще доиде днес доставката че имам едно излизане и знаете ли госпожата какво ми отговори
-"Да имате поръчка,но ще ви пратя само пачуърка без силиконовите "
при въпроса ми 'Защо,да не би да са свършили"
-"не,просто вие ги предоставяте на една госпожа за копиране и затова няма да ви ги дам'
отговора ми беше
'Ами тогава не искам нищо,има и други сайтове"
Така че ,имайте го във предвид.

# 211
Вчера ме беше хванала музата да харча пари и взех та си поръчах куп неща от Ксеркс на стоиност почти 90-100 лв ,не помня точно.
Тази сутрин се обадих за да видя дали ще доиде днес доставката че имам едно излизане и знаете ли госпожата какво ми отговори
-"не,просто вие ги предоставяте на една госпожа за копиране и затова няма да ви ги дам'
отговора ми беше

Shocked Shocked Shocked

# 212
  • София
отговора ми беше

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Еййййй, БГ търговеца е страшен!
Е па нема па да ти продам па ако щеш и 200 лв. да ми дадеш. На ти сега!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 213
# 214
Диде, да взема аз да ти ги поръчам след време

# 215
глупаво, ама многоооо глупаво  Joy, но пък СТРАШНА реклама имат сега...

# 216
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дааабе! Как пък не ги поръчам!
Хич няма и да пазарувам оттам!  Crossing Arms Не че скоро съм де!

И да докладвам за заинтересованите - пробвах да смеся Пикко и Овалете - става идеално! Няма напукване, няма нищо!
Като остане време да сваля снимки ще покажа.  Hug

# 217
  • София
Точно се канех да поръчам някои неща .... но  то има и други магазини    Laughing  Как не ги е срам  Crossing Arms ще определят на кого, и къде и за какво си ползваш формичките.....

# 218
  • Русе
Прекрасни торти видях...,както винаги!!!Още веднъж да Благодаря на всички,който ми дадоха рецепти и съвети за пандишпанов блат,не знам вече за кой път го казвам.но без вас съм загубена...
Ето от мен две торти

правих и още една с шоколадова с втори етаж книга,но изобщо не я харесвам...ако някой иска все пак да я види има я в албума...

# 219
Здравейте момичета,благодаря ви много за мненията по моята скромна тортичка... Hug
Гроздето наистина ми стана по големичко,с кафявото като цвят имах проблем.Имам на Уилтон бои,но точно кафяво нямам,смесвах и пак не стана....,затова накрая просто минах цялата торта с една четка с какао на прах... Embarassed Така се получи този леко кафеникав отенък... Simple SmileВажното ,че рожденникът/моят татко/ си я хареса. Heart Eyes

Имам един въпрос...моля да ми дадете съвет.На подложка 30/40 ще мога ли да побера торта във вид на кола ,като трябва да има поне 33парчета?Може да ви се струва тъп въпросът,но все имам някакво притеснение,че няма да могат да излязат толкова парчета... newsm78...с моята грандомания... hahaha Joy

Видях много прекрасни торти...  bouquet

# 220
Торта с крем брюле, еклери, сметана, шоколад.

http://inagg.blogspot.com/2012/10/blog-post_29.html

# 221
Мен ме хвана яд,защото от там си купувам пачуърка.Те имат най-голям избор нооооо по-вече няма да купя нищо от тях.Не стига че и някои от цените са им по-високи ами и тя ще решава кое да ми даде и кое не.Ако ми ги подарява -да ама аз си ги плащам.
Обявявам боикот на Ксеркс и никога ,нищо няма да купя от тях.
Яд ме е само за пачуърка и текстурните листа, ама майната им.

# 222
  • Vaudreuil Canada
отговора ми беше

#Crazy

# 223
Искам да благодаря на всички, които написаха отзивите си за моята първа декорирана торта. Става ми хубаво при всички тези похвали... Darlinka - да, това е абсолютно първата торта, просто късметът на начинаещия... наистина нямах никакви проблеми - едно леко напукване, което скрих с цветче и до там. Но... за после ще ви дам повод и за повечко коментари и критика (поне аз така виждам нещата) Simple Smile
За първи път си позволявам да изкажа и мнение:
fotka - харесвам хелоуинската ти торта, допада ми вниманието, което си обърнала и сложността на детайлите.;
tunata - и твоята хелоуинска ми харесва. Забележките, които имам ти и сама си ги посочила...
ditsan - доста оцъклени емотиконки получи в отговор, но то какво друго да каже човек. И мен ме изумяват подобни реакции у търговците. Малко извън темата, но преди години исках да си купя чушки от пазара и започнах да си избирам и да слагам в кантарчето на лелката-продавачка, а тя през ръцете ми и тя бута... съвсем непринудено изръсих, че искам да си ги избера и извадих една грозотия, която тя ми напъха, а в отговор получих крясъци, че ще си ги избирам на друго място и изсипа всички чушки обратно. Останах като гръмната... До тогава не знаех, че има и такива търговци. Всъщност никога друг път не съм попадала на място, от където да не мога да си избера това, което искам да купя и да ме нахокат...
Сега отново на тортена вълна - представям ви и юлското си творение - отново цветно, отново за годишнина от сватба - този път за другите ни кумци. Идеята за украсата е от подаръчето за гостите, което всеки получи на сватбата - канелена пръчица с панделка, розичка и малко етикетче.

И с тази торта нямах проблеми при покриването и в общи линии си я харесвам, но и до ден днешен като гледам снимките сякаш нещо ми липсва. А преди да я завърша пробвах да добавям тук там по някое дребно цветче, но пък ми ставаше претрупано, та в крайна сметка така я оставих.

# 224
  • Norge
Малко извън темата, но преди години исках да си купя чушки от пазара и.......
Галя, ти да не си от Варна!!! Същото нещо изживях на пазара и аз, но с домати. Изумях!!! Оттогава нататък просто престанах да ходя там, за щастие вече има магазини и човек може да си намери почти всичко в тях.
Ето, оказва се, че подобен пазарен манталитет го има и в други търговски среди Търговски ли казах?  Thinking Laughing

Общи условия

Активация на акаунт