Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да нарежете блат за торта и как да го сиропирате?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарно покритие е най-лесно да се работи и кое да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да нарежете блат за торта и как да го сиропирате?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарно покритие е най-лесно да се работи и кое да избера?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
С какво се залепват елементите на фигурите и с какво се залепват самите фигури към тортата?
Успех
Исках да изглежда мръсно и старо, разпокъсано и омазано като с машинно масло...ама друг път повече
една приятелка иска да направя
Да не говорим че иска 3Д торта, но това ще го видим
Бетинка-ярки и весели,това е моето определение за твоите торти всеки път!!!
Та, тя има две сладурки, родени на 17 и 18 ноември, но през пет години.Знаех, че ще празнуват в провинцията и спокойно чаках първата дата, за да се обадя по телефона.Звъни ми тя и изтърсва:" Я да вземете да дойдете в неделя, към пет някъде, да полеем отрочетата...!!!"
Викам й: " Да беше ми се обадила в понеделник, а
"А тя:" Оооо, съвсем нарочно ти звъня сега, че иначе ще ми се довлечеш с торта в ремарке
/.Бегом после до Джъмбо-девойките са две/навършват една и шест годинки/, не може без нещо, макар и дребничко!!! 
, колкото я изкарват, но стават нещата. Поне на печива и кремове не разваля вкуса, защото на чай и кафе е гадост...
!