Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 126

• 75 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
...Продължение
ditsan роклята на тортата ми харесва, това което не ми допада е че има /според мен/ твърде много елемент.
enze кучето е като живо.Говоря за тортата куче.А шоколадовите - нямам думи, как се прави това бе Боже?
.◦♥Toche♥◦. торта на Ники е сладурска.
betina33 много неприятно това с "лудата" ти клиентка.Дано нямаш повече такива или поне да са езключително рядко, щото луди много.
Marieta туй прасе умопомрачително, като живо е, и този поглед, направо ми дожаля за животното.
shemet_neveroiaten китката ти е много сполучлива.
lux много интересна и различна торта.
van444eto мустакатото човече е голям симпатяга.Жабешката торта е много интересна.
До тук съм, заспинам на клавиатурата.Утре продължавам да чета.

# 76
  • София
Оу, шеста страница вече, а аз блея - беееееееееее.  Mr. Green

Ванчеееей, ай да са ти честити машинарийките!  Hug Тази Валерка е умопомрачителна, нали?  Heart Eyes
Я ми кажи сега с онази кука какво бъркаш или тя ти е за специални случаи само, когато се забалявате с мъжо?  Mr. Green

# 77
ani_d, ditsan   Hug благодаря за отговорите. Имам две седмици да мисля  Thinking Намерих си една красива шевица и ще се пробвам да направя само нея тренировъчно, ако не се получи ще е може би трансфер на някоя картинка с носия... От моделиращо тесто съм правила само рози... Blush бодвам върху трасфера една роза над ухото и готово...  Laughing

# 78
...Продължавам да чета...
metchopooh  отново много и прекрасни торти.Кучето е много симпатичто.Чантите ти също са готини.
marulka_s страхотна Темида, и изобщо тортата е перфектно изпълнение както витаги.
r.i.angelova  много ми харесват цветовете на бързата ти торта.Бая гърч е било това за 8 часа.За бусчето, на мен ми харесва.

enister много интересно черно бялото ти цвете.
merry-72 свежо торте.
ani_d пеперудката ти се е получила много реалистична.
metchopooh тортата за рожденя ти ден е станала много хубава и с много голямо закъснение Честит рожден ден.
benomiti много ми харесва тортата с рисуваните розички, само малко онова тъмно зеленото не ми пасва.
betina33 въпреки лудата клиентка и липсата на твоя идея в тортата, тя се е получила хубава.
_Пепи_  много торти, много нещо, лилавите са ми фаворит.
Valeria отново несравнима, каквото и друго да кажа няма да стига.Ти на ръка си оцветяваш тортите, нали, или бъркам?Да питам още нещо - ти беше обяснила как си правиш подложките, обаче аз не помня в коя тема.Моля дай съвет как да изрежа фондана по подложката.Не ми се получава, криви се, подава се сребърното, изобщо не ми става.
Албена и ти яко торти си правила.Най-ми харесва тази с розата.
Спирам до тук, защото дЕцата ме натискат да излизат.Щато ги приспя ще продължа с четенот.Чао.

# 79
Момичета на вас ловелито отваря ли ви се или само при мен има проблем???

# 80
Момичета на вас ловелито отваря ли ви се или само при мен има проблем???
Явно е общ проблемът. Не се отваря и при мен

# 81
petia_tag, чудесна е и барбаронската торта и другата за кръщенето  Peace Много хубави фигурки...не знам кога и изобщо дали ще се науча и аз да моделирам  Simple Smile

Сега да покажа тортата за рожденния ден на половинката ми...Първоначалните ми планове за "дупе с прашки" се провалиха поради стечение на обстоятелствата и липса на достатъчно време, та набързо сътворих ей тази вариация на  "Червено кадифе", като съм заменила крема с друг Grinning

# 82
Радост бонбон,добре се е получила тортичката.
Хулиганка,със едни букви на лента.Ама как го обясних.
Онли,страхотни рози.
Петя таг,Тортичките са  супер но кошничките са върха.
Хулиганка,да ти е жив и здрав съпруга.Тортата изглежда страшно апетитно.
Eто и една тортичка от мен както винаги от днес за утре.

надписа ауди,не беше такъв,не знам защо се разтвори и разля от другите бои,въпреки че бяха уж изсъхнали.

# 83
Приспах народа и продължавам да чета.Малеее, много имам да наваксвам.
St.Anger - много добра котка.
nin4eto* хубава обувка си направила.И Мечо пуховата компания е готина, като Тигър най-ми харесва.
sansil много ми харесва съчетанието на цветовете на тортата с цветята.
доня КОПРИВА гледам и ти си била на змийска тема, голяма гад таз змиица, ама ти е станала хубава, до колкото може таз гадина да е хубава.
stefina много е хубава тортата на сина ти.Драконите са страхотни.
shemet_neveroiaten  и твоите цветя са станали прекрасни
huliganka бебето ти е станало сладко
shemet_neveroiaten и твоите цветя са изпипани.Абе как ги правите тия цветя бе хора, мен хич ме няма, а и търпението ми нещо не достига.
доня КОПРИВА тортата с кити е хубава, но сладките ми харесват повече.
Darlinka страхотна маскена торта.
metchopooh зелената чанта е станала страхотно.
allaaa хубава торта си направила, но от вътрешната страна/разрез/  е просто превъзходна.
Ванилия Мадагаскарска прекрасни цветя и от теб.
shemet_neveroiaten да ти е живо и здраво детенцето, прекрасна торта си спретнала.
Marieta тези скалички изглеждат страшно апетитни.
Ето това е, успях да я изчета и разгледам цялата.За финал кичвам едни сладки.

По-късно продължавам с новата тема.

# 84
  • София
Здравейте и от мен  Grinning
petia_tag честит празник   bouquet Много цветни хубави торти, но сладките са уникални  Peace как имате нерви за тези миниатюрки, страхотни са!
skuki прекрасни рози
Mishoka и аз не забелязах дъгата, вниманието ми беше приковано от Тигър  Grinning
van444eto гъба ли е, кашкавал ли е, много сладурски е станал
за marulka_s  нямам коментар ..... количество, качество, креативност .... браво   bouquet
ditsan задната гума нещо ми стои странно  Thinking
Това е торта, подарък за една госпожица запалена по бурлеска. В ляво е снимката, която ми беше дадена за вдъхновение  Grinning

# 85
  • София
Аз пак не съм писала известно време и отново ще пиша роман...
Честит имен ден на всички с малко закъснение!
shemet_neveroiaten, повтарям се, но цветята ти са невероятни! Да ти е живо и здраво порастналото бебе! Много сладурска торта си му спретнала.
vilana, хубава е тортата ти, но наистина малко грубички надписи. Но пък и цифрата, и цветята са големи, та си подхождат.
доня КОПРИВА, хубава Кити и сладки.
Marieta, отново страхотни торти. Тази с феята и аз си помислих, че ти си я правила. Маската много ми харесва. На тората снимка ми изглежда, че някои от ромбовете са се разлепили отдолу. А и тиквата много добре се е получила. Сложи ли и листенца?
merydit, буленцето добре се е получило. Цветовете ли са бледи или снимката не е станала добре? А гроздето наистина едричко е станало.
Албена, и аз съм фен на шоколадовите ти торти. Изглеждат невероятно вкусни. Ще ми се да видя малко торти със шприц от теб, защото и там си страхотен майстор.
Darlinka, страхотна е твоята маска.
ani_d, Медовик ми е една от любимите торти. И с този разрез, който си показала, няма начин да не изпробвам рецептата. Много хубав Туити. Наистина разликата във снимките е огромна. Май ще трябва да си сменяш фотоапарата  Wink. Мечето също е много хубаво.
metchopooh, благодаря ти за коментара за тортата ми. Наистина исках да е по-цветна, но за съжаление не съм инвестирала достатъчно в боички. Следващият път ще се поправя  Wink. Чантата е страхотна. Дори и цвета ми харесва, имайки предвид, че е за детенце. Чакам обяснението за ципа.
*nin4eto*, не знам защо те е срам да публикуваш тортата си. Апликацията се е получила много добре.
allaaa, страхотна торта. Много ми хареса как си направила колана. А и разреза изглежда много добре. Крема с желатин ли е? Кексчетата ти също са станали много хубави. Само това под жълтата пеперуда няма да казвам на какво ми прилича..
betina33, тортата добре си я направила, но направо се изумявам от поръчката  #Crazy
Ванилия Мадагаскарска, и розите и калите са станали превъзходни!
van444eto, благодаря за новата тема. Страхотен Спондж Боб! Честита придобивка! Със здраве да си я ползваш и да твориш все такива красоти!
marulka_s, уникални торти   bouquet Тази с глухарчето ме остави безмълвна.
Mishoka, тортата е супер, а тигъра е страхотен.
Катюша, хубава ти е тортичката, но и твоето грозде малко големичко. А и цвета ми се вижда като кафеникав (може би е от снимката).
Йонче , много хубава тортичка, ама другият път покритието не го разточвай като кора за баница (да четеш вестник през него), ами малко по-дебело за да няма целулит тортата.
babybu,  много хубава принцеса си спретнала.
ditsan, тортата е  много хубава. Само снимката не е много добра. Апликацията също е станала много хубава
radost_bonbon, хубава апликация. Добре си се справила. Само на прилепа са му много дълги крилата.
Only_you, розите са разкошни!
petia_tag, много хубави торти си показала. А сладките кошнички са много красиви. Госпожите в градината сигурно са останали много доволни.
nalika, страхотни сладки!
Бадем, тотрата ти е станала много хубава.
huliganka, тортата изглежда много вкусна.
След малко пак ще се включа с няколко въпроса.

# 86
  • София
Ето ме отново (не, че се някой е писал след мен де)
Понеже планирам за края на следващият месец торта куче да си задам въпроса. Може ли някой да ми каже, ако направя две дози ШТ - едната с бял, а другата с черен и добавя малко жълто дали ще успея да направя цвят, като за такова куче?

Или пък да направя 2:1 в полза на белият шоколад, като разбира се пак добавя и жълто?
И ако може някой да ми каже от къде мога са си купя букви за изрязване на фондан, но на кирилица.
Благодаря предварително за отговорите  Hug

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 20:02 от St.Anger

# 87
St.Anger, аз не съм много веща, но току що направих ШТ с черен шоколад и мога да ти кажа, че става на цвят много тъмно кафяво, почти черно и каквато и боя да му сложиш няма да стане такова светло като кучето. Може би само с бял шоколад и му добави малко кафяво и червено, че на мен ми рижавее, пък може и малко жълто, ти ще прецениш като го видиш.

Иначе за тиквата - да, сложих й листенца, но не съм снимала, че я бях сложила вече в кутия и не ми се разправяше да я махам и пак да я слагам.

# 88
Marieta, много ми хареса тиквата ти  Grinning как всъщност й придаде такава "тиквена" форма?

# 89
Бадем,права си за задната гума.Но колкото и да сменявах положението и формата все така се получава.Аз работя апликацията в/у снимката на модела,спазих всички очертания и въпреки това се получава така.Като изправя апликацията все едно както си е стъпила колата на пътя всичко е ок,но сложа ли я да легне стои не естествено.Колкото и да се чудя,не мога да остановя защо се получава така.

Общи условия

Активация на акаунт