Зоната и ние - тема 11

• 56 817
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Моята пък любима закуска е дори по-лесна
накисвам 4 равни суп. лъжици овесени треци /2 ВБ/ в малко вода за 10 - 15 мин. След това отцеждам водата, добавям 1 яйце и 1 блок сирене, с вилица разбърквам да стане хомогенна смес и го мятам в тефлонов тиган, намазан с 1 блок мазнина. Става прекрасна палачинка от 2 блока, само изяждам и 1 орех за още 1 блок мазнина.

Супер идея  newsm10 Ще я пробвам скоро.

# 316
  • Варна
Моля за уточнение-в рецептата за баница с овесени ядки е дадена 1 ч.ч кисело мляко 2ПБ2ВБ. Поне млеката, които консумирам аз 1 чч са 1ПБ1ВБ. Мисля че киселото мляко в България е с такива стойности.

# 317
това е моето меню за обяд 3 блока ако има нещо поправяите
126 гр пилешко месо +180 гр гьби+130 лук +80 морков +6 маслини /това вси4ко задъшуших/ кам мазнини 6те добавя  бадеми кажете какьв плод да добавя

# 318
plama4e - 180 гъби бяха половин блок нали ,то значи ти трябва още половин блок - което е 50 грама ябълка,портокал или друг цитрус, просто половин блок от което и да е Simple Smile Избери си

_belladonna_ ,то от чаша до чаша има разлики , 220 грама кисело мляко ти е 1 Блок Simple Smile

# 319
  • Варна
относно маслото - neptune krill oil ??? ЕМИГРАНТКА , моля те за мнение Praynig Praynig Praynig Ако някой друг също има инфо моля да споделите!

# 320
Момичета, чаената чаша за 200 мл. ли се смята  newsm78

# 321
КАЖЕТЕ МИ КАК ВИ СЕ ВИЖДА МОЯ ОБЯД newsm78

# 322
  • Chicago/Varna
относно маслото - neptune krill oil ??? ЕМИГРАНТКА , моля те за мнение Praynig Praynig Praynig Ако някой друг също има инфо моля да споделите!
Отговарям на бързо и на кратко, че както казах, ще се завърна с много инфо скоро по повечето задавани от вас въпроси Simple Smile Работя по въпроса Simple Smile
И да кажа на кратко- и двете масла- и рибеното и крил маслото съдържат Омега-3. Крил маслото идва от едни много малко скаридки, които ходят на големи ята. И двете масла съдържат тежки метали и токсини.
Разликата е, че рибеното масло може да се пречисти, докато за крил маслото е невъзможно да се премахнат  PCBs (полихлорирани бифенили), които са известни канцерогени,  и диоксините, за които се знае, че са са активната съставка в „Agent Orange“ използван за обезлистването на цели гори по време на Виетнамската война. Така че си направете извод какво влиза в корема ви Simple Smile
 Бари Сиърс го обяснява много добре в един от малките му семинари Simple Smile Взимайте си рибеното масло, и не си правете експерименти с телата си Simple Smile

# 323
  • София

1cup = 250ml

КАЖЕТЕ МИ КАК ВИ СЕ ВИЖДА МОЯ ОБЯД newsm78

Ini ти е отговорила, аз само ще добавя, че 126гр пилешко месо са 4,5П, което е множко.

# 324

1cup = 250ml

Благодаря ти  Hug

# 325
И да кажа от утре с мъжа ми почваме хранене в Зоната  Peace

# 326
  • София
И да кажа от утре с мъжа ми почваме хранене в Зоната  Peace

Късмет ви пожелавам и на двамата, много минуси и зоново настроение Simple Smile
За улеснение може да използваш рецептите в блога и рецептите на Дани. Ако имаш въпроси или идеи, ние сме тук и ще помагаме  Hug

# 327
 Emigrantка благодаря за отговора - а звучеше толкова хубаво това масло  tooth

# 328

Много благодаря   bouquet  Даже вече имам и въпрос : Ако ползвам зелен лук, като кромида ли го смятам, или като праз, или той си има отделен грамаж ?  newsm78

# 329
  • Chicago/Varna

Много благодаря   bouquet  Даже вече имам и въпрос : Ако ползвам зелен лук, като кромида ли го смятам, или като праз, или той си има отделен грамаж ?  newsm78

Лук -зелен, накълцан - 1ч, 80 гр пише в таблицата Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт