Зоната и ние - тема 11

• 56 801
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • София
lenybeibi рибеното масло не се приспада от блоковете мазнини, а се приема отделно.

# 391
Здравейте  Hug Май - май оредяха редиците на отслабващите предпразнично  Wink или вече всички толкова задобряха, че се справят безпроблемно без много- много въпроси  Simple Smile Я дайте по един отчет  Hug

Тъй като днес помъдрявам с една година влизам да ви почерпя с напълно режимен Тиквен " крем карамел" . А и имам имен ден , така че за тези, които се въртят около Зоната (като мен  Embarassed)  , за да не развалям много дисциплината  Laughing почерпка по избор

# 392
  • Пловдив
Хей, Дани! Честит Рожден и Имен ден!!!  bouquetМного здраве ти желая, лични успехи и все така упорита и постоянна! Благодаря за почерпката! Hug
Аз вчера прегреших доста, имахме празник - племенникът ми си дойде от Англия, там учи детето и така му се радвахме, майка беше наготвила любими ястия и аз реших да не се цепя от колектива.
От днес обаче си продължавам зоново, макар напоследък нищо да не свалям, даже миналата седмица малко качих. На какво ли се дължи това? Много ми е трудно с тези безвкусни краставици и домати, и да си призная вече няколко пъти ми се случва да огладнявам 3 часа след хранене. Явно бъркам някъде, трябва да помисля!
Та това от мен, целувки и весел празник Дани!

# 393
    Дани 1712 , честит Рожден и Имен Ден ! Желая ти много здраве, щастие и успехи!
    Благодаря много за почерпката - много често си правя този крем карамел с тиква и много ми харесва.
     Аз си се храня по Зоната, много рядко прегрешавам и си задържам кг.

# 394
Dani,честит рожден ден! Бъди жива и здрава,много щастлива и много прекрасни мигове в живота ти!   bouquet
Благодаря много за рецептата,аз обожавам тиква.Искам да те питам,понеже между тиквите има разлика - кестенка и такава която е по-водна - на момента ли определяш от кои вид е ,по вкуса или си има определени сортове просто? Баба е отгледала тикви,ама са все водни,докато миналата година  бяха по-сухи. 
Аз си мисля,че имаме нужда от едно дружно влизане в Зоната  Wink

# 395
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug
Ini` , досега винаги съм си купувала жълта тиква тип цигулка за десерти .
 Тези тикви са ми по-сладки и понякога дори не слагам подсладител в десертите, които приготвям с тях. А бели кръгли тикви съм си купувала и готвя с тях солени ястия като замествам картофите в различни видове яхнии, защото те сами по себе си са доста безвкусни и не променят вкуса на ястието. А сега съм в процес на издирване на перфектната на вид тиква, че десерта ми за Коледа ще бъде Пълнена печена тиква със сушени плодове  Wink
А то е ясно, че след празниците ще имаме нужда от колективно диетуване , а и форума ще се напълни с новички и ще има отново лавина от въпроси. Дано Емигрантка да се поосвободи, за да ни стимулира и организира ново състезание. Че без някой размахващ пръст застрашително  smile3512 и без заплашващ с бухалка  fight не се получават нещата .

veselusha , опитай да си увеличиш с 1 блок храненията за деня, за да си раздвижиш метаболизма и да преминеш застоя.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 14:40 от dani1712

# 396
Дани, честит двоен празник! Много щастие, топлина в сърцето и семеен уют!
Този десерт е много вкусен, не бях се сещала, че може да е зонов. Виж за крем карамел - докарвам го зонов, но тази захар много ми обърква нещата, трябва и аз да започна да я замествам със стевия.

Досега имам леки забежки от зоната, но спазвам общия принцип за баланс между въглехидрати, мазнини и протеини, но най се притеснявам за бъдни вечер - това са най-вкусните неща на трапезата, не знам какво да правя, освен да не прекалявам с количеството, а пък на Коледа ще компенсирам с протеина, разбирай с мръвката  Animal Pig

# 397
Дани, честит имен ден и честит рожден ден!  bouquet Hug Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! И смъкнати излишни килограми Grinning

Аз тия дни само се въртя около Зоната. Ту влизам, ту излизам. На работа постоянно се изкушавам и не мога да не си взема от това или онова...  ooooh! едно задружно влизане в Зоната наистина няма да ни е излишно, макар че не знам дали ще се  справя и дали няма да ми идва в повече. Защото трябва да отделям време и да си готвя, а напоследък хич го нямам това време. Ама да видим... ще се опитам тия дни отново да вляза в крак, макар че след седмица се предвижда излизане от всякакви Зони, та да видим.  Hug

# 398
Здравейте, момичета!!! Много се радвам че има толкова много хора които са в зоната и си споделят разни неща Simple Smile Преди известно време и аз бях в зоната но я прекъснах покрай великденските праздници Embarassed и сега реших на ново да се включа  newsm10 , а най-хубавото е че навих и мъжа си  Wink Така де като нов начинаещ имам няколко въпросчета  Rolling Eyes Първия е колко блока са препоръчителни за мъжете? А вторият, колко грама сварен картоф е 1Б ? гледах в таблицата пише 1/3, обаче какво 1/3 картоф? или 1/3 чаша? Моля ви се помогнете Simple Smile

# 399
Не, че не знаем, но все пак едно напомняне " Как да се храним по празниците" Wink
А този начин на хранене не е по Зоната, но аз мисля да го приложа от 21-ви, защото се познавам и ми е ясно, че по празниците ще наблегна на В.

nin4etoood , добре дошла при нас  Hug . За мъжете има таблица за пресмятане в книгата " Ние и Зоната" като се взема под внимание обиколката на китката. Аз я нямам в момента и не мога да помогна, но може да се включи някое момиче , което би могло да помогне. Но мисля, че 14 блока би било добре за начало, а и зависи дали има много кг. за сваляне и дали спортува. За картофа 1/3 е чч или както писа малко по- нагоре  Maxima2  е 50 гр сварен картоф или нарязан като за мусака 2 сл с връх.

# 400
Честит рожден ден Дани / със закъснение / пожелавам ти хармония и любов в душата ти.
И искам да благодаря на теб и всички които пишете във форума, безкарйно полезни сте ни на нас мързеланките които само чететем, вие ни мотивирате и вдъхновявате. Благодаря ви от сърце.

# 401
dani1712 Със закъснение честит двоен празник и от мен   bouquet  Пожелавам ти много хубави моменти, много щастие и късмет и толкова килца надолу, колкото ти трябват  Sunglasses
А относно справянето, тези дни влизаме и излизаме извън Зоната с мъжа ми, когато сме там приготвям от вече изчислените рецепти и за това нямам много много въпроси  Rolling Eyes Но след празниците, се стягаме здраво и двамата и тогава ще имам доста питанки  Laughing

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 10:28 от Мис Облаче

# 402
Открих хубав сайт,с документални филми ,но колкото са хубави,започват да ме объркват.Не стига,че постоянно попадам на каква ли не информация. Все пак  филмът си заслужава:
http://www.dokumentalni.com/?p=2079 , в него се препоръчва спазване на режим с натурални продукти - плодове и зеленчуци ,необработени...  и да се избягват животинските продукти.Определено мога да кажа,че не злоупотребявам в месо,но без млечни продукти ,няма да ми остане нищо за ядене.
Другият филм,който гледах е този http://www.dokumentalni.com/?p=2177 ,пак става дума за хранене.Гледайте ги,най-малкото на мен ми се отщя да ровя из хладилника за допълнително Wink

# 403
  • София
Мила Дани, честит рожден ден на патерица   bouquet Пожелавам ти много здраве и всичките ти мечти да се сбъднат, за да се отвори място за нови  Hug Бъди все така мила и всеотдайна, и бъди с нас, защото без теб зоната няма да е такова приятно изживяване  Hug

# 404
Много благодаря за информацията  Wink че с тези изчисления хич ме няма  Blush ,а за мъжа ми ами той е 177 см. висок и тежи около 120  Доста си тренира кикбокс jump, но и обича да си похапва  (като мене де  Joy) Аз съм на 9 блока от 3 дена и се чувствам много добре ... даже бих казала прекалеееено добре, Него от утре го слагам на 14Б и да видим... Момичета за утре съм се запасила с торбички за работа закуска и вечеря  Laughing че да не взема да се отклоня от пътя хихих, та нали вече съм сериозна (уж) Приятен ден на всички пожелавам !!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт