Зоната и ние - тема 11

• 56 686
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Дани  Hug
50:50
След първата доза антибиотици ходих отново за изследване на хеликобактер и стойностите му почти не бяха мръднали,след което личната ми изписа нови,но аз съм записана на хомеопат,който беше категорично против втората доза.Сега ми е изписал шуслерови соли,схема за 4 месеца,като междувременно пих един пробиотик на своя глава.
Това,което почти на 100 % открих е,че главна вина за влошеното ми състояние тогава се дължи на сиренето.Хапна ли болките  и другите неразположения са ми в кърпа вързани  #Cussing out
Киселото мляко,супите и картофените яхнии най-добре ми се отразяват

# 61
Дани вьпроса ми е кьм теб  ConfusedИскам да направя твоя ябьлков сладкиш там си го дала с овесени трици а аз имам пшени4ни там е сьс стевия а аз имам трастикова захар може ли с моите продукти пак да сьм зонова?Днес бях в био магазин да тарся 4иа но ми казаха 4е нямало внос от новата реколта и ако намера някаде ще е стара

# 62
То аз като си взех чиа - не са ми казвали от коя реколта е.
Аз правих на Дани сладкиша.става много хубав,ама силно ти препоръчвам да не използваш захар - по-добре или без подсладител,или замени част от ябълките и сложи малко мед.Попринцип всичко можеш да си сложиш и да си зонова ,стига да си го изчислиш Wink

# 63
ще е без захар аз и без това не си падам по сладкото Grinning

# 64
Ини, Емигрантка, благодаря.

# 65
Добро утро момичета! Аз сега ставам и закъснявам със закуската така че набързо една чаша кисело мляко + ядки Simple Smile По - късно ще ви посетя пак за идеи за вечеря Simple Smile

# 66
Дани сега си направих мераклиското ядене и ти си знаеш но да ти кажа много е хубаво   bouquet newsm10 newsm10

# 67
plama4e били споделила рецептата че се чудя какво да си направя за вечеря Simple Smile

# 68
# 69
Благодаря ти mis_val Simple Smile

# 70
виждам 4е ве4е си полъ4ила рецептата Grinning

# 71
Здравейте! Вече втори месец ви чета и се храня зоново. Свалила съм около 5кг, възможно е и да са малко повече. Изключително съм доволна и се чувствам чудесно. Искам да благодаря на всички,които са се постарали да обяснят всичко толкова достъпно и ясно,да споделят своите рецепти...Сега и аз на свой ред имам въпрос. Днес си купих чиа, знам че в някои от темите беше обсъждано и се опитах да открия,но не успях как точно да я пресмятам...та :чиата се смяташе за мазнина доколкото си спомням,но колко грама са един блок? Благодаря ви предварително!

# 72
  • София
e_d_n_a , много се радвам за твоите резултати  Hug

По мои сметки чиата е 5гр за 1МБ. Други момичета писаха, че са я сметнали 4гр за 1МБ. И в двата случая е 1ч.л.

Аз да се похваля, направих хлябът на Дани и той взе че ми се получи  Laughing Единствено сложих други семенца, защото такива имах и само по половин ч.л. сол и захар, че не обичам да прекалявам с тези съставки. Стана много вкусен  Hug Целият хляб е точно 25ВБ. 1 филийка е 20гр и малко по-голяма от филийките бонус. Не съм броила мазнините, защото за 25В се падат 8М, а и обикновено не броим мазнините в хляба. Но ако някой иска да е прекалено прецизен, на 1блок хляб трябва да се добавят 2 бадема, вместо три или друга 2/3 мазнина.

# 73
Благодаря,Moharet!Ще добавя към закуската чиата.Чудя се дали 2 ч.л. са достатъчни за деня. На пакета ми пишеше,че две супени лъжици са необходимата дневна доза...

# 74
  • София
e_d_n_a, аз купувам от тази чиа и на упътването пише "Дневен прием - 1ч.л. на ден" и затова хапвам само по толкова, но не знам кое е вярното  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт