Зоната и ние - тема 11

• 56 724
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Emigrantка, сега използвах твоя калкулатор и се оказа, че трябва да хапвам 9 блока. Да променям ли?

# 586
Въпрос към съдийския състав - на 27ми се пада пълнолуние, аз обикновено правя лунната диета с айряни, вода и чай. При положение, че спазвам блоковете с кисело мляко (домашно подквасено със сравнително висока масленост), мога ли да си лунувам и на състезанието?...Че не ми се пълни кошница с търтеи още на 5-тия ден  Joy

# 587
А какво ще се закусва сутрин без хляб вита хич не се сещам  Rolling Eyes
Мога да препоръчам много вкусен "сандвич" от листо маруля вместо хляб, или зелево листо, или айсберг... Вътре си завиваш останалата част от избраната закуска и става нещо като особено вкусен и здравословен "дюнер". Моята подобна закуска обикновено е 2 блока яйца (бъркани) с един блок извара, 3 блока маслини, и разни зеленчуци каквото има (за да се попълнят 3 блока) - гъби задушени с лук, доматки... Всичкото това се увива в листо и си хрупкаш сладко-сладко  Heart Eyes
Страхотна идея, много ти брагодаря!  Hug

# 588
Ауу Ini, идята за жълтъчетата е ... Heart Eyes и аз много се вълнувам Crazy
лятото минах през страничките от предното състезание и ме беше много яд, че съм го пропуснала...

а искам да попитам...каква е разликата в овесените трици...за ядките разбрах:>

# 589
Еха и аз супер много се вълнувам, да се похваля даже започнах и от по -рано днес съм супер стриктна юхууу Simple Smile Питам пак за кафето рпеди състезанието, смята ли се за блок или не...и втори въпрос задължително ли е да са 5 храненията или може да се раздробят и на повече, аз често правя 2 закуски например в 7 и в 10 по 1 блок и след това обяд от 3 блока и т.н  #Shocked newsm50

# 590
Emigrantka, не се безпокой, при толкова много желаещи си е разбираемо. Момичета, с вас съм, дори и на резервната скамейка  Hug Hug Hug

# 591
  • Chicago/Varna
цлете аз викам да започнеш с 9 блока, а вече след втория, третия ден ако ти идват много, тогава ще ги намалиш Simple Smile

Maxima2 може да си лунуваш с айрян, стига да спазваш блоковете по 5 пъти на ден Simple Smile

ribka.bananka погледни ЗА НЯКОИ ХРАНИ В ЗОНАТА и ще разбереш Simple Smile

poliville кафето не го броим, въпреки че изобщо не е за препоръчване в Зоната. Но ако се лиша и от тази чашка сутрин, съвсем значи да изперкам Simple Smile

♥snow_angel♥ Hug пожелавам ти от все сърце едно леко и безаварийно раждане, и на белия свят да дойде едно прекрасно малко сладко бебенце Simple Smile Най най -хубавото чувство е това  Hug Стискам палци, и ще те чакаме сред нас Simple Smile

И радвам се много че чакате старта Simple Smile Основната цел на това състезание е да придобиете навици. За това е стриктно състезание. После след състезанието, дори и да не сте толкова стриктни, ще имате малко или много идея и някакви навици относно храненето Simple Smile Пък и повечето ще се простят поне с един килограм мазнини за 15 дена, казвам мазнини, истински мазнини, не задържана вода и течности, които да ви заблуждават че сте отслабнали Simple Smile

И в първото състезание беше много весело и изключително интересно, поне за мен, изумявах се когато състезателките споделяха какво чувстват, какво се променя в тях, и т.н.  точно както сиърс описва симптомите Simple Smile Повечето наистина се радваха на много енергия, започна да им се пие повече вода, наспиваха се по рано, имаше такива споделяния, които много ме радваха Simple Smile защото аз на времето като разказвах за тези неща, че ми се случваха в зоната, мислеха че преувеличавам, Но за целта трябва да сте стриктно вътре, без грешки.

И се опитайте поне за състезанието да се придържате към храните в зелено, поне за тези 15 дена, повярвайте ми има много голямо значение. 15 дена просто се напънете малко, и покажете колко сте инатести и че можете, това ще бъде най-голямата награда за вас Simple Smile След първата седмица плътно в зоната сами ще разберете за какво говоря  Simple Smile  Hug И аз чакам с нетърпение да почне състезанието Simple Smile и дано да е весело и забавно както беше първия път, и дано резултатите да са както първия път, всички бяха с над кило минус Simple Smile Успех пожелавам на всички, и вие ми пожелайте успех да се справя  Joy и да не се шашкам  от многото доклади Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 03:36 от Emigrantка

# 592
Ех Emigrantke и на теб въобще няма да ти е лесно Simple Smile добре че ще имаме и дани Simple Smile Имам едно въпросче относно авокадото, как го смятате една супена лъжичка? Пасирате ли го първо или? Аз преди на сина ми правих пюре от пасирани банан, авокадо и мляко ставаше едно страшно вкусно кремче, но имам някалви спомени че потъмняваше..
maxima2 браво за куража и за лунната диета, аз не бих издържала...

# 593
 bowuu Благодаря за оказаната ми чест да ме включите в съдийския състав bowuu Обещавам да помагам на Hug главния съдия  Hug когато и с каквото мога и да бъда безкомпромисна с нарушителите  Naughty
♥snow_angel♥, пожелавам ти безпроблемно и леко раждане и да гушнеш едно здраво и красиво бебче до себе си  Praynig . А ,ако след това успееш да влезеш веднага в Зоната ще си най-големия герой във форума   bouquet
vitaivan , а при теб колко остана? Hug
poliville, Може и да са повече от 5 храненията. Важно е да си спазиш общото количество на блокове за деня. Авокадото съм си го записала от бб-тайм за 10 гр за 1МБ, ако ти е по-лесно с кантарче отколкото с лъжици.

И един съвет, ако позволите , към новите състезателки - върнете са на старите състезания и там вижте кой какво е хапвал и какви са били нарушенията най-често , за да ги избегнете вие. Желая на всички успех и дано финишират всички, които започнат състезанието успешно  Hug

# 594
Чакам с нетърпение старта Simple Smile
Аз обаче мога да  пиша само вечер и то по-късничко Rolling Eyes
Emigrantke ако не става с късното  отчитане-сменяй ме Sad
Иначе съм в ЗОНАТА от 03.01 Simple Smile

# 595
  • Варна
Иеята на състезанието за  Зона със зелените продукти ли е? Нещо не разбирам. Каква е целта на ограниченията от хляб, мед и т.н. ?

# 596
Иеята на състезанието за  Зона със зелените продукти ли е? Нещо не разбирам. Каква е целта на ограниченията от хляб, мед и т.н. ?

Това е режимът на живот Зоната, прочети началото но темата. Simple Smile
Успех, момичета.
Ще следя с интерес и следващия път може и да се включа.

# 597
Целта на състезанието е именно поне през тези 15 дена да се придържат състезателките максимално до центъра на Зоната (а това става с хранене само със зелени продукти, спазване на броя хранения, пиене на вода, включване на физическа активност и други неща описани в правилата), за да  усетят именно кога точно са в нея и кога излизат. Само човек ,който е спазвал тези правила за известно време може да опише именно тези чувства и състояния , в които изпада организма - лекотата, енергията, по-бързото наспиване, умствената кондиция и други. И след това като излезеш от Зоната чрез някое прегрешение и усетиш как се чувстваш разбираш, че си извън нея. Така, че състезанието не е само кой ще свали повече килограми, а да покаже какво е като спазваш всичко по правилата и какво е като само кръжиш около Зоната.
 Иначе аз самата по време на състезанията хапвах храни и от червения списък  Embarassed ( и бях наказвана справедливо за това  Blush ) и свалих килограми почти колкото другите момичета , но пък тези състезания ми показаха именно какво означава да си в Зоната и усещанията да си точно в нея.
А иначе във въпрос 33 на въпроси и отговори в сайта на Емигрантка си пише защо да се избягват червените храни.
За 15 дена мисля, че всеки може да се лиши от някои свои любими храни и да ги замени с други по-полезни само заради идеята или пък от воля или инат ( зависи кое от двете има в повече).

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 14:40 от dani1712

# 598
Ех Emigrantke и на теб въобще няма да ти е лесно Simple Smile добре че ще имаме и дани Simple Smile Имам едно въпросче относно авокадото, как го смятате една супена лъжичка? Пасирате ли го първо или? Аз преди на сина ми правих пюре от пасирани банан, авокадо и мляко ставаше едно страшно вкусно кремче, но имам някалви спомени че потъмняваше..
maxima2 браво за куража и за лунната диета, аз не бих издържала...
poliville, само айряна ме спасява с лунуването, иначе не мога да издържа - пада ми кръвното, става ми лошо и т.н. Но откакто разбрах за зоновия вариант на лунуването не ми е никакъв проблем, няма глад и дискомфорт, само психическа нагласа трябва, че си на течности. Пробвай някой път, аз и на новолуние го правя, т.е. 2 пъти в месеца - пречисващо, тонизиращо и отслабващо.

# 599
viktori, то си е най-добре отчитането да става или по-късно вечерта или на другия ден , защото не е желателно да се пише" аз мисля да хапна това и това " , а да се отчете реално изядената храна , изкушенията на които си устоял или пък не, колко вода си изпил, изял ли си си късната закуска или я пропусна. А това може да стане чак , когато денят е приключил.

Общи условия

Активация на акаунт