Зоната и ние - тема 11

• 56 720
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Благодаря, Дани, разбрах. Да ти кажа доста успешно отслабнах с 6 кг без да гледам кой продукт от кой списък е, само придържайки се към съдържанието на П/В/М в него. Сега разбирам, че въпреки това не съм била в центъра на Зоната... А иначе чудесно знам защо едни продукти са червени, други зелени- в зависимост от начина на навлизане в кръвта и влиянието им върху инсулина, съдържанието на мазнини в протеините и т.н. Не е много за мен това състезание, но може и да опитам. Поне малко да се коригирам, все е нещо. Simple Smile На по-късен етап може ли?

# 601
Момичета, от днес се приготвям с продукти за готвене в ЗОНАТА Heart Eyes
купих си този голозърнест овес,дали има същите качества като този,който Емигрантка беше показала някъде,само този имаше в магазина http://www.balevbiomarket.com/bio-golozurnest-oves.html ,мога ли да го използвам?
Дани, благодаря Hug

# 602
  • Chicago/Varna
viktori снимката е много малка в сайта който си посочила, но ми се струват правилните. Погледни ЗА НЯКОИ ХРАНИ В ЗОНАТА  на снимката дали са като твоите.
Относно отчитането, разбира че трябва вечер да се отчитате, след като е приключил зоновия ден Simple Smile Така или иначе аз съм с 8 часа на зад от вас, и имам време да наваксвам с инфото докато вие спите Simple Smile Давам линк към първото състезание, който иска да прегледа , кой как е докладвал, какво са яли състезателките и т.н  състезание -1ви тур Аз днес вечерта мое време-вторник ще обявя старта, а вие като се събудите в сряда сутринта вече ще бъдете състезателки  Hug smile3508

# 603
 _belladonna_    , я се включвай активно в състезанието и си давай коректно отчетите. Дори и с някои прегрешения най-важен е олимпийския принцип- Важно е участието, а не победата. Разбира се, че има момичета с по-спортен дух и ще се стремят към победата, но и за теб ще има твоя лична победа - някои и друго свалено килце  Wink . Така че смело напред - връзвай маратонките и на старта. Щом не можеш без някои червени храни си ги включвай в своето меню - просто ще бъдеш наказвана с един търтей и това е - това си е твое решение.

# 604
Момичета имам въпроси : как седят нещата с рулцата от раци ?? Стават ли за Зоната и как се смятат ?? И царевицата от консерва колко е за 1БВ ?? ( по етикет ли да я сметна) защото в таблицата е писано 1/3 - консерва или от кочана царевица  newsm78

# 605
Мис Облаче , най- добре е и двете да си ги сметнеш по етикет според преобладаващото. Но  рулцата от раци не ти ги препоръчвам, защото имат много повече нишесте , сгъстители и консерватори и никакво месо от раци (прочети колко Е-та имат). Не съм много сигурна, но мисля, че дори и преобладаващото е В, а не П. А консервираната царевица садържа доста голямо количество захар. По- добрия вариант би бил замразена царевица , макар, че и тя е от червения списък, заради по-високия си гликемичен индекс.

# 606
:
vitaivan , а при теб колко остана? Hug
Мила, аз съм добре, тази неделя влизам в 7 месец,нямам гестационен диабет, но от самата процедура и по-време на бремеността качих много килограми и докторите ми се карат много, понеже имам локсация като малка и въпреки, че до момента не ми е създавала проблеми, ще раждам секцио. Но е важно да не качвам много, за да не тежи на ставите, а вече съм 75 кг:(, затова, както д-р Папазова ми отговаря винаги на въпросите за теглото - трябва да влезна в Зоната. Затова ще се състезавам и аз, но този път на резервната скамейка Laughing. Твърдо съм решила да се завърна при вас, дано успея Praynig Hug Hug Hug

# 607
  • Los Angeles CA
С удоволствие се включвам в състезанието.  Моите блокове са 9 и както писах 47 кг на височина 158 см . Аз не се състезавам, за да отслабна по скоро да   вляза плътно в зоната. Само да не създам повече работа на съдията, че имам различно време. Ако има проблеми може да ми пише.

# 608
  • Chicago/Varna
Охо хоооо Момиченца-кокиченца... smile3508 Айдееее опъвам чаршафа с правилата  newsm39

Трети тур  - от 23 Януари (сряда) - до 7 Февруари (четвъртък) - 15 дена

СЪСТЕЗАТЕЛКИ:  running

1. Dahlia- 66 кг - 8 бл

2. Victori- 54кг - 9 бл

3. Maxima2-57 кг - 9 блока

4. Цлете- 69 кг - 9 блока

5. Roksi12- 68 кг -10 блока(ветеранка)

6.ribka.bananka- 64 кг  -10 блока

7.poliville- 62 кг -10 блока

8. Lindor-  47кг - 9 блока

9.blueberrygirl- 148 кг - 11 блока

10. Ini- 53,6 кг- 10 блока

smile3554Правилаsmile3554

1вото най-важното изискване- всички да са искрени и честни в своите излияния тук, без лъжи, шмекерувания, хитрувания и т.н !!!

При опит да се подкупи съдията на лични, ще има наказание -ГОЛЯМ КОРУМПИРАН ТЪРТЕЙ !!!
Състезател, който няма кантарче...не може да е състезател   stopuu

Хлябът "Бонус"-една филийка се брои за 1 БВ

В края на всеки ден състезателките трябва да докладват точка по точка, както следва:  typeuu

1.  Състезателка- Име, дата, ден. и  колко блока (датата и деня са много важни, поради часовата разлика, за да не се обърква съдията)

2. Хранения на ден-задължителни 5- сутрин, обед , следобед, вечер, и преди лягане - и в колко часа са консумирани - заслужих си стриктна пчеличка. или пропуснато хранене,поради липса на време,забравяне,разсейване, отнесеност, унесеност, влюбване,разлюбване, ситуация и т.н.- няма пчеличка  ooooh!

3.  Изкушението победи- Изядох  бонбона, вафли, кифли и т.н, извън зоновите хранения- мисля,че  халюцинирам, но виждам огромен  лаком търтей  bambam или удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка

4. Целия ден минал само на благоприятни  храни(с изключение на мед-но само по здравословни причини и яйца-заради цената, също и брашното, ако се налага да се ползва в приготвянето на някой ястия )- заслужих си зелена пчеличка  Rolling Eyes или  в мен се блъсна червен търтей. smile3537

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка. Или-домързя ме да тегля, не ми се занимаваше,и в мен се размаза- мързелив търтей smile3538

6. Изпита вода- над литър и половина- почнах вече да се давя  help, но си искам  водната пчеличка, или пчеличката отплава  на някъде  smile3549

7. Споделено и прилежно написано  меню за целия ден- дайте си ми пчеличката-поет Heart Eyes

8. Днес тренирах, гониха ме, бягах, спъвах се, изпотих се - всичко това в продължение на 30 мин- и си гепнах спортната пчеличка.

9. Успях да уловя цели 7 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой.

При уловени 5 последователни (една след друга) пчелички-герои, всеки ще получи допълнителна ПЧЕЛА-ГИГАНТ. Всяка една пчела-гигант ще може да изяде по  един търтей от вашата срамна колекция.

10. Според мен днес улових ...... еди си колко пчелички, и един или два търтея по погрешка  doh

За точките които са в червено- alert внимание - опасност от търтей. Всички други точки-или си улавяте пчеличка, или ви е избягала. Hug
В най добрия случай можете да свършите  деня с 8 уловени пчелички. В най-лошия случай с 3 търтея + пчелички, ако има такива #Crazy

Уточнение:

1, Меда,само ако се взима по здравословни причини, няма да се брои за търтей, но всеки състезател е длъжен да уведоми съдията в началото на състезанието!

2, Яйцата  със жълтък няма да се наказва с търтей, поради цента, не всеки може да консумира само белтъци в тази криза така да се каже Simple Smile

3, Овесените трици, ядки- няма да се наказват с търтей, поради липсата на истински овесени ядки на БГ пазар.

4, Брашното, ако се налага да  се използва за приготвяне на ястия, няма да се наказва с търтей

5, Всякакъв вид хляб е с червен цвят  bowuu

smile3508СЪДИЯТА ОБЯВЯВА СЪСТЕЗАНИЕТО РАНО РАНО СУТРИНТА НА 23.ЯНУАРИ.2013-СРЯДА  wait

и тъй като вече е рано рано сутрин в сряда, време е да кажа  running  СТАААААРТ    atwork

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 15:01 от Emigrantка

# 609
Добро утро! Аз стартирах. Успех на всички! Peace
 Emigrantка, нека за да съм коректна да поправим изходните данни. Тази сутрин съм 69кг. и както ти ме посъветва ще ям 9 блока. Надявам се всички да успеем да се справим. Хубав ден и усмивки!

# 610
Малеее, като видях правилата, написани от Емигрантка и се сетих колко приятно ни беше на нас в темичката по време на първия тур  Crazy И сега пак се зарадвах   bouquet  Heart Eyes
Успех на състезателките и не се отказвайте! 15 дена на режим никак не са много, но после ще ви се струва като песен спазването на Зоната, ако тепърва влизате. Wink
И лека работа на съдийките  Laughing Heart Eyes

# 611
Добро утро, стартирам и аз. Успех на всички ни и нека се забавляваме!

# 612
Добро утро,

Започнах сутринта със зонова закуска и се чувствам чудесно. Имам въпрос за сиренето, нормалното бяло саламурено сирене. Не е обезмаслено, не е нискомаслено. Не го видях в табличката. То с червен цвят ли е?

Успех на всички!  Hug

# 613
Добро утро и аз стартирах със зонова закуска, даже имах първото ЧЕРВЕНО изкушение, но го отхварлих без проблем Simple Smile Изпълнена с желание и воля Simple Smile Лек ден на всички  Hug

# 614
  • Варна
Добро утро и от мен и успех на всички!  bouquet Ох, тази спортна пчела няма да мога да я хвана - 15-20мин.ходене брои ли се за пчела? Поне половинка? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт