Къде в Бургас (34)

• 70 473
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
В Бриколажа преди също имаха мисля че и сега имат.

# 106
Здравейте момичета! Искам да преместя един климатик от едно място на друго. Ако сте доволни от някой майстор дайте координати , може и на лична да не звучи като реклама

# 107
момичета, къде мога да намеря бадемова есенция?

# 108
  • Бургас
Даваме ние съвети да обжалва или не, но не знаем за какво е глобена и дали е глоба по фиш или акт за установяване на административно нарушение или вече има издадено наказателно постановление, без конкретна информация съвети не могат да се дават.

Точно така е.

# 109
Момичета знам че не е много за тук въпроса но да питам.Търся зъболекар в М.Рудник да извади два млечни зъба, иска ми се някой който не е груб , защото имам травма от моята първа среща и не искам това да се случи и на сина ми.

# 110
Drazena, Tintina,
Много ви благодаря за компетентното включване. Моето единствено питане, обаче, беше дали служители на ОР имат право да глобяват нарушители на ЗДП- в случая неправилно пресичащи пешеходци.
Tintina, може ли да те питам нещо на лични, за да не спамим темата?

# 111
Момичета знам че не е много за тук въпроса но да питам.Търся зъболекар в М.Рудник да извади два млечни зъба, иска ми се някой който не е груб , защото имам травма от моята първа среща и не искам това да се случи и на сина ми.

Защо търсиш точно да е в Меден рудник? До у-ще Любен Каравелов има една дентална клиника с много хубав детски кабинет http://www.facebook.com/burgasdent. Чувала съм също че и в стоматологията има доста добри детски лекари.

# 112
  • Бургас
Има ли в района на Славейков рекламна агенция. Искам да си направя календари, а не ми се ходи до цинтъра.

# 113

Защо търсиш точно да е в Меден рудник? До у-ще Любен Каравелов има една дентална клиника с много хубав детски кабинет http://www.facebook.com/burgasdent. Чувала съм също че и в стоматологията има доста добри детски лекари.
Ами с две деца ми е трудно да обикалям из града, още повече че като знам какъв е пъзльо има да реве после и по автобусите ще е  ooooh!, иначе благодаря за информацията.

# 114
Има ли в района на Славейков рекламна агенция. Искам да си направя календари, а не ми се ходи до цинтъра.

Тук на работа имам една визитка на рекламна агенция. Пише: Славейков 112 до Била. Не сме им ползвали услугите.

Днес минавах покрай аутлета на Теранова и Калиопе до Трията. Промоция им гласи: вземаш три неща и най-евтиното ти го таксуват за 1 стотинка. 

# 115
Някой да има координати на сладкарница "Нектар" в МОЛ Галерия?

# 116
  • Бургас
Кажете къде продават обувки на ниски цени ....трябва да си купя зимни .......

# 117
  • Бургас
Drazena, Tintina,
Много ви благодаря за компетентното включване. Моето единствено питане, обаче, беше дали служители на ОР имат право да глобяват нарушители на ЗДП- в случая неправилно пресичащи пешеходци.
Tintina, може ли да те питам нещо на лични, за да не спамим темата?

Да, имат. По същата логика, по която служителите на Паркинги и гаражи издават АУАН на място, когато са ти вдигнали колата и отиваш да си я вземаш. Без значение, че лелята зад гишето дори не е била на мястото, където е спряна колата. Били й делегирани тези правомощия?!?!??!!!!
Имам вече такова дело - загубено. Но ако искаш пробвай и пиши какво се е случило.

# 118
Кажете къде продават обувки на ниски цени ....трябва да си купя зимни .......
Зависи точно какво търсиш, но в Lidl има промоция на ето тези обувки: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_19652.htm

# 119
Да ви попитам къде продават оцветители за храни, но да не са вредни? И като цена горе-долу колко са?

Общи условия

Активация на акаунт