Къде в Бургас (34)

• 70 576
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Иве, мерси, аз всеки ден съм там в парка Grinning
Само не  мога да се сетя къде е бил китайския newsm78 До Малената ли някъде?

# 406
  • Бургас
Трябва ми красива кутия за подарък, някой да има идея от къде да купя?

Магазин "Кадо" /дано не греша името Wink/, намиращ се срещу ДСК, до подлеза на "Операта" .
или
В МОЛ "Бургас Плаза", ет.2, в "Техномаркет хоум", до "Хиполенд".

В Джъмбо също има, ако не Ви е далече  Peace

Има и на складовете "Пиргос плод" в "Славейков",  в магазинчетата за торбички и разни опаковки  Peace
П.П Упс, писали сме заедно с ivss Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 22:35 от magare

# 407
Иве, мерси, аз всеки ден съм там в парка Grinning
Само не  мога да се сетя къде е бил китайския newsm78 До Малената ли някъде?

Не, от другата страна на Била. Като застанеш с лице точно пред входа, кооперацията в дясно. Но не тази на улицата, където са и арменците, а зад нея. Сега се сещам, че имаше един голям магазин втора употреба, е някъде срещу него е. Ако не ти хареса нищо от готовите кутии, ще ти направят. Няма да съжаляваш.

# 408
Иве,   bouquet сетих се, мерси  Hug

magare и на теб благодаря Hug

# 409
  • Бургас
в центъра виждали ли сте дебел зимен клин с ластик за петата? все тънки има...

Термо клин с прашка на петата имаме в магазин за бельо "Галерия 12", на изхода на бившото кино "Септември", в близост до кафе "Бакарди".  За сега само в червен цвят  Peace

# 410
  • Burgas, Bulgaria
има ли таксита които да са пикапи - идеята ми е да не сгъвам количката , едно време имаше едни Алпи май бяха ?

# 411
Благодаря ви за отговорите момичета Simple Smile

# 412
  • Бургас
има ли таксита които да са пикапи - идеята ми е да не сгъвам количката , едно време имаше едни Алпи май бяха ?
Когато имам нужда от такси ползвам Мания -0879069695
Алпи бяха със същите коли, но от 3 коли останаха с 1. Останалите 2 ги смляха и нямат пари да ги оправят.
Много са им удобни колите точно за майки с колички, защото няма нужда от сгъване и разгъване.  Peace

# 413
  • Burgas, Bulgaria
еййй , много ти благодаря , само още нещо да те попитам ,щом ги ползваш , да уточня ли ,че ми трябва ''голяма'' кола за количка или не ?

# 414
  • Бургас
Пиша ти съобщение да не спамя тук.  Peace

# 415
Благодаря много на отговорилите ми къде мога да си открия кутия, в крайна сметка си купих обикновена кутия и ще си я украся, както желая Simple Smile

# 416
  • в джунглата
Момичета ,търся ски панталон за дете и дамски за мен. Не държа да са маркови или много хубави но да са топли и на добри цени.

# 417
  • Бургас
Момичета ,търся ски панталон за дете и дамски за мен. Не държа да са маркови или много хубави но да са топли и на добри цени.
Миналата година имаше намалени дамски на 30 (но бяха отровно жълти)) в склада на Diamond на ул.Дебелт. За детски можеш да поръчаш /ако си склонна на интернет пазаруване/ от www.miniprix.bg

# 418
В брошурата на Лидл видях,че от утре пускат дамски и мъжки на цена 44лв.Може да ги погледнеш.Там пускат и читави неща на добри цени.

# 419
  • в джунглата
Мерси за предложенията.

Общи условия

Активация на акаунт