Къде в Бургас (34)

• 70 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Steltion , благодаря! Ако можеш ми препоръчай някакъв клуб, че ми омръзна вече няколко години все на "щуромания"?

# 391
  • там край морето...
Steltion , благодаря! Ако можеш ми препоръчай някакъв клуб, че ми омръзна вече няколко години все на "щуромания"?
Незнам дали ви е удобно - но приятели са много доволни от "Корабчето" в Славейков, зад блок 55 .
За центъра - има един сравнително нов клуб - "Баба Цоцолана" - намира се на гърба на детската градина, която е до областната полиция - ул Шейново 110 - осигуряват пица + сок, подарък за рожденника, тематично парти, може да се поръчва торта и при тях на место - таксата е 100.00лв за 10 деца. Ако децата са по-малки - са в едната зала - а за родителите има обособена друга зала с маси и диванчета, и пуфове за сядане. http://baba-cocolana.blogspot.com/
Ако е за по-голямо дете - видях на скоро , че въпросната Щуромания са направили караоке клубче - в уличката , която излиза на Ботева,(където е БНБ - или бившата Хеброс Банк) - как го обясних само - но не се сещам как се казва улицата - вътре видях че е със две големи сапарета за децата, голямо място за игра - и на вратата пишеше - 129 лв мисля за 10 деца( или караоке парти или дискотека тийн парти)http://shturomania.com/?page_id=6

# 392
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Корабчето няма свободни часове през укендите, имаше само за 17-ти и 18-ти от 15:30 на едната дата и от 12 на другата, това за целия месец декември.

# 393
  • там край морето...
ужас, и ние сме на 18.12. и още не съм запазила никъде, но дъщерята е по-голяма, и е втора смяна на училище и държи да е на датата - колко я убеждаваме да е в събота на 22.12., но не иска , държи да е на датата точно - и накрая ще сме на вариянта - заведението в парка на Изгрев - поне да е близко за приятелчетата й - направо след училище и да идват на рождения ден. А много исках да е нещо по-разлино - като Караоке парти - затова загледах това клубче - но отпада за тази година.

# 394
  • София
Благодаря ви за отговорите за рибата! И у нас само яз си я ям, но пък исках да занеса в София, обаче мъжо ме стопира с репликата, че няма да му вмерисвам цялата кола на риба Mr. Green

Относно детските центрове - в Корабчето е пълно, тъй като цената е доста прилична, мое мнение. Аз лично резервирах РД на дребния в Щуромания - детективско парти. Инфото ми е от миналата седмица, когато аз обикалях.

# 395
На толкова много рождени дни сме били ,Но това което предлага Корабчето е несравнимо с другите центрове . За цените не коментирам. За съжаление с месеци напред е заето .Събота и неделя имат по 4 рождени дни .През делничните вечерите са винаги заети .Препоръчвам го с две ръце !!!

# 396
  • Burgas, Bulgaria
+ 1
корабчето е най-хубавия кът в който сме ходили , а как занимават децатааа ...

# 397
ужас, и ние сме на 18.12. и още не съм запазила никъде, но дъщерята е по-голяма, и е втора смяна на училище и държи да е на датата - колко я убеждаваме да е в събота на 22.12., но не иска , държи да е на датата точно - и накрая ще сме на вариянта - заведението в парка на Изгрев - поне да е близко за приятелчетата й - направо след училище и да идват на рождения ден. А много исках да е нещо по-разлино - като Караоке парти - затова загледах това клубче - но отпада за тази година.
Виждам, че детето е по-голямо. Тази седмица бяхме на боуинг в Сарафово на 10г рожден ден. Страхотно се забавляваха децата на тази възраст Peace
Никой ли не знае къде има едноцветни детски чорапогащници? Днес минах през Сали, но е мн обрано

# 398
Gianna,не знам какъв цвят чорапогащник ти трябва,но преди няколко дни взех от детското магазинче преди Темата на Македония,преди обувките,но и в обувките има някакви.Също ходя в още две магазинчета-до Борисовата градинка,и едно за чорапи на ул.В. Левски където беше преди магазина за пердетата.И в H&M вчера гледах много чорапогащници,дори и златен и сребърен ,но и цената им беше леко висока.

# 399
Denito много ти благодаря!  bouquet
Сетих се за кои магазини говориш, само тези до Борисовата не ги знам, но ще обиколя

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 18:25 от Gianna

# 400
Здравейте,имам два ваучера за новооткрития Романс в центъра по тази оферта,които няма да мога да използвам: цък
Ако някой има интерес,нека драсне едно ЛС.

# 401

Никой ли не знае къде има едноцветни детски чорапогащници? Днес минах през Сали, но е мн обрано

Днес взехме точно едноцветни от H&M - 2бр за 14.90лв  Peace

# 402
Благодаря  bouquet

# 403
Трябва ми красива кутия за подарък, някой да има идея от къде да купя?

# 404
 В Славейков до Била, в блока имаше китайски ресторант мисля, магазин за цветя, разни други и едно магазинче за сувенири и опаковки, където момичетата правят чудеса  Heart Eyes По това време много ме мързи, ако не ме разбра драсни ще обясня на лични  Grinning И в центъра до подлеза на операта магазин Кадо, както и Лале-то в краставицата.

Общи условия

Активация на акаунт