Къде в Бургас (34)

• 70 471
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
В кои магазини за обувки ( като изключим тези в  моловете ) мога да плащам с кредитна карта ....
в дайхман със сигурност, вероятно и в почти всеки в моловете.

# 556
  • Бургас
някой има ли информация за танците в БСУ? само за студенти ли са или срещу заплащане може и свободно да се ходи?

За салса ли питаш? Ако да, довечера ще мога да отговоря.

# 557
  • Бургас
някой има ли информация за танците в БСУ? само за студенти ли са или срещу заплащане може и свободно да се ходи?

За салса ли питаш? Ако да, довечера ще мога да отговоря.
да, за салса, начинаещи. благодаря предварително   bouquet

# 558
  • Бургас
За салсата в БСУ  - за студенти, преподаватели и други работещи в БСУ е безплатно. За всички останали - може срещу заплащане. Преди 2 години май беше 3 лв. на час, сега не знам.

Можеш да питаш тук:
http://www.bfu.bg/index.php?q=node/284

# 559
  • Бургас
Къде във Бургас мога да купя "книжката за печати- Опознай България-100 НТО”?

Днес видях да продават при списанията в Бензиноста̀нция OMV до Метро.
Веднага хукнах за там, но уви, не е това което търся. Това е някаква имитация на в-к Стандарт и няма нищо общо с БТС.

Нов въпрос- къде са преместили магазин Мухоморка? Ако са го затворили: продават ли някъде тротинетки Micro сега във Бургас?

# 560

Веднага хукнах за там, но уви, не е това което търся. Това е някаква имитация на в-к Стандарт и няма нищо общо с БТС.

За книжката съм чувала, че се продава във всеки един от 100 национални обекта. Така че, може да провериш в Етнографският Музей на Славянска  Peace

# 561
... продават ли някъде тротинетки Micro сега във Бургас?
В магазинчето за колела на Гурко  Peace

# 562
  • Бургас
Здравейте, къде има тапицер,по възможност в Славейков или Изгрев.

# 563
  • Бургас
Здравейте, къде има тапицер,по възможност в Славейков или Изгрев.
В Изгрев в района на Велека.На уличката на арменеца,до мебелния магазин.

дано ме рабра

# 564
Преди 2 год. бях купувала книжката на 100-те национални туристически обекта от една пресечка на "Богориди". Точно срещу грамофона се пада, в една сграда,в едно входче влязох и май на втория етаж беше. Помня, че доста забутано е мястото, не обяснявам добре знам  Blush
Ето сайта http://100nto.org/  , има форма за контакти, там може да се пита къде продават книжките в Бс.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

# 565

Нов въпрос- къде са преместили магазин Мухоморка? Ако са го затворили: продават ли някъде тротинетки Micro сега във Бургас?

Мухоморката затвори forever.

# 566
  • Бургас
... продават ли някъде тротинетки Micro сега във Бургас?
В магазинчето за колела на Гурко  Peace
Купих тзи сутрин. Имаше и точно цвета, който ми трябваше! Много благодаря за информацията!   bouquet

# 567
  • Бургас
Аз да питам в магазините за месо на Велека има ли агнешки дреболий и каква е цената ( никога не съм купувала ,а искам да направя супа ) ......

# 568
къде продават нощници за бременни с копчета от двете страни?

# 569
къде продават нощници за бременни с копчета от двете страни?

На ул. Цар  Калоян, магазина мисля, че се казва Море от бельо, след Краснодар по посока Борисовата градинка.
Другата улуца незнам как се казва. Ако знаеш м-н Дарис къде е , та отсреща има малки агазинчета за бельо, в едното от тях.
Дано съм обяснила добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт