Къде в Бургас (34)

• 70 474
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Шано-лабораторията отстрани на Трета поликлиника няма ли я вече? Там правят здравни книжки.

# 541
  • Бургас
За здравна книжка вече е нужно и манту, което се прави в ТУБ диспансера, след другите изследвания от ХЕИ, т. е. парите стават 45 лв. Накрая отиваш при личния само за заверка. Не се разкарвай напразно.

# 542
Шано-лабораторията отстрани на Трета поликлиника няма ли я вече? Там правят здравни книжки.

Може ли малко подробности къде е тази шано-лаборатория за тази на ул.Ив.Богоров ли става въпрос?

За здравна книжка вече е нужно и манту, което се прави в ТУБ диспансера, след другите изследвания от ХЕИ, т. е. парите стават 45 лв. Накрая отиваш при личния само за заверка. Не се разкарвай напразно.

ooooh! Манту? Задължително ли е това, против съм всякакви такива ваксини, проби застрашаващи здравето ми!

Благодаря ви за информацията  bouquet

# 543
  • Бургас
Къде във Бургас мога да купя "книжката за печати- Опознай България-100 НТО”?

Днес видях да продават при списанията в Бензиноста̀нция OMV до Метро.

# 544
Благодаря на всички, които споделиха информация за детските бодита   bouquet В крайна сметка купих боди от магазин, в който влезнах да търся нещо съвсем различно, но се оказа, че има щанд за детско бельо.

Сега търся тюл. Ако може да ми кажете магазин, където продават и да е на сносна цена.

Някой знае ли къде продават бархетни пижами - дамски и детски.
Бархетни пижами продават в Джъмбо. Миналата година купих от там и за себе си, и за детето.

Ofeliq,  ски панталони има в магазините за втора употреба. Стига да не те притеснява, че са втора употреба.

# 545
Тюл /различни цветове/ има в м-н Чар на ул. Хр. Ботев
Ofeliq, ето това ли ти трябва? Ски панталоните имам предвид
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-4AB02850-1C765780/lidl_bg/hs … m?offerdate=20592

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 09:56 от Gianna

# 546
От къде мога да купя бели ръкавици, но не вълнени , а като тези на фокусниците /например/?Мисля, че са памучни. newsm78

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 10:15 от MALVINA

# 547
Парти магазините newsm78, а може и в кинкалериите да провериш

# 548
  • Бургас

Сега търся тюл. Ако може да ми кажете магазин, където продават и да е на сносна цена.

Ако тюл и органза е едно и също нещо  Crazy, има доста избор на цветове, в магазинчето което се намира като се върви към стоматологията от паметника нагоре, пресечката която е на билетния център, на същата уличка в началото има един мн. известен магазин за домашни потреби "Меридиан" или нещо такова, че след него има едно малко магазинче за платове мисля че Какаду се казваше, на витрината съм виждала изложени мн. цветове тюл, пише 5 лв. метъра.

# 549
  • Бургас
някой има ли информация за танците в БСУ? само за студенти ли са или срещу заплащане може и свободно да се ходи?

# 550
  • Бургас
Здравейте. Малко нестандартен въпрос, но ако някой може да помогне с инфо , ще бъда благодарна. Домашния ни любимец - коте е много болно. Видях че има приют за кучета към "Пода", някой възползвал ли се е от него и приемат ли котки. Не искам детето ми да гледа как агонизира животинката.

# 551
Здравейте. Малко нестандартен въпрос, но ако някой може да помогне с инфо , ще бъда благодарна. Домашния ни любимец - коте е много болно. Видях че има приют за кучета към "Пода", някой възползвал ли се е от него и приемат ли котки. Не искам детето ми да гледа как агонизира животинката.
  извинявай, никак не е по темата, но не мога да се въздържа да не те попитам-по-добре ли е детето да гледа как щом животното се е разболяло и бързате да се оттървете от него newsm78
Има вариант с лечение, или евентуална евтаназия ако се налага, но да го оставите в приюта болно и самотно е меко казано недостойно. ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ Е ТОВА!

# 552
  • Бургас
  извинявай, никак не е по темата, но не мога да се въздържа да не те попитам-по-добре ли е детето да гледа как щом животното се е разболяло и бързате да се оттървете от него newsm78
Има вариант с лечение, или евентуална евтаназия ако се налага, но да го оставите в приюта болно и самотно е меко казано недостойно. ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ Е ТОВА!
Няма вече алтернативно лечение, всичко опитахме. Определено няма да е приятно за едно дете да стане сутринта  и да намери домашния си любимец починал. Къде се прави евтаназия в Бургас /за да е по темата въпросът ми/ ?

# 553
  • Бургас
В кои магазини за обувки ( като изключим тези в  моловете ) мога да плащам с кредитна карта ....

# 554
  • Бургас
daritt, всеки ветеринарен лекар може да направи евтаназия, учудвам се, че този, който е лекувал животинчето не ви е предложил да я направи, за да му спести мъките. Трудно се взема такова решение, но е по-хуманно. А и по принцип в приюта котки не приемат. Мисля, че манипулацията струва около 50лв. Много съжалявам за котенцето.

Общи условия

Активация на акаунт