Къде в Бургас (34)

• 70 486
  • 745
  •   1
Отговори
# 510

Фотосесия само на дете не сме правили но си правихме семейна фотосесия на открито и сме много доволни.Фотограф ни беше Петя Емилова-Smailka.Съфорумка е. Laughing
http://www.smailka.com/topics/visuals/photography/

Можете ли да споделите някакви цени. В сайтовете им няма такава информация, а не ми се ще да ги прозвънявам наред за да това.

Цвета си ги е пуснала във фейсбук цените  Peace Аз платих 50лв за средна фотосесия с 20обработени кадъра  Peace Получих около 40снимки  Heart Eyes

# 511
Момичета, има ли Бургас добър фотограф за детска фотосесия  Thinking. Ако може и конкретен сайт, че да разгледам Peace

Ние правихме тук http://www.facebook.com/BabyAndChildrenPhotography доволна съм  Peace

запазих час при Цвета-благодаря  bouquet
А някъде да сте виждали такава игра http://malchugani.com/index.php?page=shop.product_details&fl … art&Itemid=53

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 15:35 от D_e_s_i_t_o

# 512
здравейте,
някой знае ли кога ще палят елхата в стария мол ?

# 513
здравейте,
някой знае ли кога ще палят елхата в стария мол ?

ДНес

# 514
В колко часа?
Да попитам, има ли в МОЛ "Галерия" "Хиполенд", че не съм обръщала внимание.

# 515
В колко часа?
Да попитам, има ли в МОЛ "Галерия" "Хиполенд", че не съм обръщала внимание.
Няма

# 516
  • Бургас
Аз пък да попитам дали някоя от вас намери пащърнак вече някъде?
Онзи ден купих, но внос от Англия  ooooh! за "скромната" сума от 8,50лв/кг. Повече от 3лв миналата година не струваше българският.  Confused

# 517
  • Бургас
Здравейте! Търся да взема за бебчо боди с коледни мотиви.Ако ме насочите към някой магазин,в който има коледни бодита ще съм ви благодарна   bouquet

# 518
Онзи ден купих, но внос от Англия  ooooh! за "скромната" сума от 8,50лв/кг. Повече от 3лв миналата година не струваше българският.  Confused

На пазара на Краснодар има.

# 519
  • Бургас
На пазара на Краснодар има.
Благодаря ти, EliMery ! Hug В понеделник се надявам да стигна до там.

# 520
Здравейте! Търся да взема за бебчо боди с коледни мотиви.Ако ме насочите към някой магазин,в който има коледни бодита ще съм ви благодарна   bouquet
Аз купих от Джъмбо.Има и скапани като материя но има и хубави.Беше 5лв по спомени. Thinking

# 521

В Метро имаше Румънски на 3.9лв/кг Simple Smile Беше на 3.35лв/кг, но последно като ходих го бяха вдигнали. На краснодар  ми взеха първоначално 2лв за глава, а последният път 1лв ...но спрях оттам да взимам Simple Smile Предпочитам на кг.

# 522
  • Бургас
besyto , благодаря ти!   bouquet Ще го имам предвид и Метро като резервен вариант. Ако се разходя заради килограм корени до там ще ме обяват за невменяема  hahaha. Не че не съм го правила миналата зима за връзка рукола  hahaha Embarassed

# 523
  • Бургас
Някой знае ли къде продават бархетни пижами - дамски и детски.

# 524
Ма какви елхи ще палят, бре, искам да гледам! Grinning

Въпросът ми е, къде е паспортното в Бургас?
Благодаря

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 06:19 от twisted_smile

Общи условия

Активация на акаунт