Къде в Бургас (34)

• 70 522
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, знаете ли къде продават кувертюр (мисля така се казваше, за торти и сладки) освен в "Метро"?

# 481
Да попитам за една позната. Къде правят компютърен томограф (скенер) на глава и колко струва.

В бившата военна болница. В транспортна също. Тези са по-добрите, но пак са стари. По здравна каса е безплатно. Не знам иначе колко струва.

# 482
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде продават кувертюр (мисля така се казваше, за торти и сладки) освен в "Метро"?
В Лидл и Кауфланд. Блокчета по 200гр.  Peace

# 483
Да попитам за една позната. Къде правят компютърен томограф (скенер) на глава и колко струва.
И още един въпрос. Някой знае ли каква е месечната такса в частната градина Монтесори.
За ЯМР не се плаща, ако имаш направление от невролог.
Не знам за коя точно занималня на Монтесори питаш. Миналата година на тази зад Билковата искаха 400лв без да се включва храна. За другата, която е до Булаир не знам. Най - добре питай на място, защото имат различни пакети - с храна/без храна, да спи там/ да не спи, цяла седмица да посещава или само определени дни....

# 484
Здравейте, имам си една сладурка на 2 месеца, иска ми се за Коледа да я облека с Коледно костюмче, но нямам идея къде да намеря?

Ето тук има няколко варианта, разгледайте и трите страници. Поръчвала съм от сайта, коректни са  Peace
http://bebeshkidreshki.com/category/113/4-1-koleda.html?page=1&a … ProductsPerPage=0
В Джъмбо миналата година имаше доста коледни дрешки, вкл. бодита, шапки, чорапки, бебешки буйки, рокли, гащеризончета, дори лигавници и пижами! Предполагам, че и тази година ще е заредено.

Препоръчвам ти да опиташ маслото на мандра Веселие /имат магазини в различните квартали/
Тъй като започнах да търся къде се намират в Бургас магазините, ето линк към старата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588074.510

# 485
В Лидл и Кауфланд. Блокчета по 200гр.  Peace

Това в кой сектор може да се намери, защото съм търсила?

# 486
  • Бургас
В Лидл е на рафтовете с нишестета, какаото, бакпулверите и течната сметана.
В Кауфланд е в началото след като се подминат зеленчуците, брашната вляво. Има шоколадови пръчици, кокосови стърготини, бакпулвери и разни други захарни декорации.
Ето така изглежда Лидлския - тук
Редакция. Не мога да намеря снимка на кувертюра от Куфланд, но като цена беше нещо подобно на този от Лидл (1,79лв. май го взех онзи ден  newsm78 )

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 14:40 от I r r a

# 487
В Лидл е на рафтовете с нишестета, какаото, бакпулверите и течната сметана.
В Кауфланд е в началото след като се подминат зеленчуците, брашната вляво. Има шоколадови пръчици, кокосови стърготини, бакпулвери и разни други захарни декорации.
Ето така изглежда Лидлския - тук
Редакция. Не мога да намеря снимка на кувертюра от Куфланд, но като цена беше нещо подобно на този от Лидл (1,79лв. май го взех онзи ден  newsm78 )

Мерси, сетих се Simple Smile

В Кауфланд, там където казваш има едни шоколади за готварска цел по 200 гр. за около 1.60 лв. които между впрочем от време на време купувам за хапване, защото е мн хубав натурален шоколад. Веднъж пробвах да направя от него кувертюра, но не ми се получи и нещо не ми хареса.

# 488
Тъй като започнах да търся къде се намират в Бургас магазините, ето линк към старата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588074.510
Инфото от старата тема не е актуално. Магазините в Славейков и Изгрев са си още там, но на Славейковото пазарче и на ул. Шипка не продават вече сирене на Веселие. За сметка на това има ново магазинче на Ст. Стамболов /м/у Интерната и светофара на Новата поща/

# 489
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде се продава в Бургас тази марка козметика за коса Black Professional Line. Благодаря предварително!
Купувала съм продукти от тази марка от ДМ.

# 490
Момичета, има ли Бургас добър фотограф за детска фотосесия  Thinking. Ако може и конкретен сайт, че да разгледам Peace

# 491
Момичета, има ли Бургас добър фотограф за детска фотосесия  Thinking. Ако може и конкретен сайт, че да разгледам Peace

Препоръчвам ти горещо този:

www.rosengeorgiev.com

И има един, който не ти го препоръчвам. Ако те интересува кой ще ти пиша на лични.

# 492
Kakvi sa zenite?

# 493
Търся къде мога дам поръчам тениска с надпис по мой дизайн ?

# 494
  • Бургас
Търся къде мога дам поръчам тениска с надпис по мой дизайн ?
Във всяко едно рекламно студио.Купуваш си тениска и отиваш, цените са друг въпрос, защото за една ,може и скъпичко да ти дойде.

Общи условия

Активация на акаунт