Къде в Бургас (34)

• 70 453
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ако някой още не е купил играчки за Коледа, до края на седмицата в Метро всички играчки, които НЕ са на промоция, са - 30%. Тази отстъпка ви я правят на касата Peace
  bouquet

# 616
Благодаря Ви момичета.
Ще се разходя и ще купя продукти и най вероятно зависи от настроението ми ще си направя сама или ще купя готов.
Благодаря много  newsm51

# 617
Привет момичета! Купих тюл и сега пак ще питам. Искам да купя за малката пухен елек, с косъм, имам предвид. Сещате ли се за детски магазин в който да продават? Трябва ми спешно, така че моля, помагайте!
Това за Метро е полезна информация. Благодаря!
Понеже и аз съм се запалила с този фондан и искам да питам, къде се продават такива фигурки за изрязване на снежинки, като показаните тук http://www.bg-damma.com/trapeza/Kulinarni-taini/1329_Dekoracia-na-medenki

# 618
  bouquet
Бихте ли ми казали кой дни са работни до края на месеца newsm78
Благодаря  ви предварително

# 619
15, 17, 18, 19, 20, 21, 27 и 28  Peace

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 17:47 от D_e_s_i_t_o

# 620
Деси, да не работиш в Лукойл ?  Laughing

На 27 и 28 също се работи.

# 621
хахха, не, ама май вече много ми се почива щом съм ги пропуснала Mr. Green
редактирам веднага  Peace

# 622
Здравейте момичета! Знаете ли къде продават Магарешки бодил, но хубав с цветчета. Аз взех от аптеката, но е в много насипен вид.

# 623
  • София
Момичета, миналата година по магазините продаваха едни коледни кутии с лакомства и книжка за оцветяване на Захарни Заводи Горна Оряховица. Тази година да сте виждали нещо подобно някъде? Трябва ми за подаръчета за детската градина. Може и да не са точно на този производител, въпроса е да е готова подаръчна торбичка с лакомства. Утре трябва да ги купя, нямам време да пакетирам сама. В Кауфланд днес не видях нещо подобно, бих казала дори, че там им е много постно откъм Коледни лакомства.

# 624
  • Бургас
Привет момичета! Купих тюл и сега пак ще питам. Искам да купя за малката пухен елек, с косъм, имам предвид. Сещате ли се за детски магазин в който да продават? Трябва ми спешно, така че моля, помагайте!
Велеса, миналата седмица в Уайкики, в стария МОЛ видях такива елечета. За цена-нямам спомени.

# 625
Включвам се и аз с едно питане. Тъй като ни предстои ремонт и събирам отзиви за фирми за кухни. Ходили сме само в айко и даниста, но ми се струва че ще има и по-евтин вариант от Айко. Иначе там съм хвърлила око на един модел, но ми се иска да проуча и други варианти. Някой ако скоро е прави. Мислех в темата кухни да си питам, но ми се струва, че там бургазлийки няма, така че се надявам тук на някакво съдействие.

# 626
  • Бургас
Според мен е по-добър вариант да потърсите майстор на мебели ако не ви се влагат много средства.
Преди време тук се обсъждаше че всички майстори поръчвали плоскости в складовете и само ги сглобявали. Тогава не ми стана време да се включа, но знам поне 2 фирми, които сами си изработват мебелите, предполагам че са доста повече.
Едната е Мебелна фирма ДРИЙМС - предимството е че работят с доста производители на плоскости, плотове и обков и можеш да варираш в цените, разбира се за сметка а качеството.
Евиспа са другите.
И двете имат сайтове - ако искаш потърси ги.
А ако търсиш готови модулни кухни - Рилус - цената и качеството си заслужават.

# 627
  • Бургас
Велеса, моите формички за снежинки са от ибей, иначе ги има и по българските онлайн магазини, но са по-скъпи. Аз ги използвам не само за захарно тесто:
Скрит текст:

# 628
Момичета,търся си капачки за обувки,но по големи къде мога да намеря ?

# 629
RadostinaDa, благодаря за информацията. Аз вчера съвсем случайно намерих елече, което ще ми свърши работа за случая и струваше само 12лв. Ще ида и до Уайкики, да погледна обаче, защото техните детски дрехи ми са много симпатични, та може да купя и още един.
Goldie, благодаря за отговора. За ибей вече мисля, че е късно. Намерих бг сайт и вероятно ще поръчам от него. Скрития текст е много апетитен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт