Къде в Бургас (34)

• 70 392
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Знаете ли сладкарница в Меден рудник,от която мога да поръчам торта за детски рожден ден?

# 631
Има ли от къде да си купя продукт на Орифлейм, без да правя поръчка-за един коректор става дума Thinking

# 632
  • Бургас
Има ли от къде да си купя продукт на Орифлейм, без да правя поръчка-за един коректор става дума Thinking
  В офиса им в Славейков съм виждала да предлагат продукти без предварителна поръчка , но скоро не съм го посещавала ( незнам дали още продават така ).

# 633
  В офиса им в Славейков съм виждала да предлагат продукти без предварителна поръчка , но скоро не съм го посещавала ( незнам дали още продават така ).
къде е този офис, че идеално ме устройва там Peace

# 634
  • Бургас
Мария,(Миме Simple Smile ),намери ли порцеланови детски комплекти за хранене из центъра,на мен ми трябва чаша с Мики Маус.Преди бях купувала чаша с Макуин за 5 лв от магазинчето за домашни потреби на ул.Константин Фотинов,но дори не знам дали го има още това магазинче ,отдавна не съм минавала оттам.
[/quote]

Малка чашка за мляко с Мини Маус има в Хеликона на вторият етаж.

# 635
На първия етаж в Хеликон е чашката 3.50лв Peace
Може  ли да подменя стока от Хеликон без да съм запазила бележката

# 636
  • Бургас
Като вървиш от Младост/Зоната към парка, отляво има разни павилиони за обувки и след тях е орифлеймския Peace

# 637
  • Бургас
Като вървиш от Младост/Зоната към парка, отляво има разни павилиони за обувки и след тях е орифлеймския Peace
Правилно ти е обяснила bradata в един от павилионите в посока към парка. Имай предвид , че момичето идва само в дните ,когато получават продуктите в -  понеделник , сряда и петък около обяд ( от 10 ч до 12 - 13 часа ) дано съм помогнала.

# 638
Може  ли да подменя стока от Хеликон без да съм запазила бележката
Съмнявам се. Веднъж свекър ми беше купил книжка за детето , но я имахме същата. На следващият ден с касовата бележка категорично отказаха да ни я сменят с друга. От тогава не пазарувам от там. Crossing Arms

Все пак не пречи да опиташ.  Peace

# 639
Здравейте, някой знае ли къде има соеви кренвирши, наденички, шунка и изобщо такива охладени соеви продукти? Благодаря  bouquet

Gianna, май по принцип не може, но пробвай. Мой познат пак около Коледа бе успял да върне книга, защото имало голямо търсене, а нямали бройки. Не знам дали е бил с касова бележка, но все пак опитай Peace.

# 640
Без ФБ не може да се сменя или връща стока, но с него и ако в неповреден търговски вид по закон в 3- ри дневен срок стоката може да бъде върната или заменена. Ако по купена по интернет в 7- ем дневен срок.  Peace

# 641
Здравейте! Знаете ли сладкарница в Меден рудник,от която мога да поръчам торта за детски рожден ден?

Можеш да поръчаш от Амадеус или от Игликата!

# 642
  • Бургас
Ходили ли сте в турския ресторант "Босфор" по ул."Александровска" /като подминеш х-л България в посока към гарата/? Кухнята им добра ли е?

# 643
Say My Name,  fy4ko благодаря!
EliMery така е по принцип, но Хеликон нямали такава политика Rolling Eyes Исках да подменя чисто нова /неотваряна/ играчка за друга пак от там, не съм искала да ми връщат пари....А и днес е неделя и управител нямаше...

# 644
Здравейте момичета! Виждали ли сте в някой магазин, такива ръкавици http://www.stelanto.com/product.php?ProductID=317 Гледам, че са доста актуални сред младежта и искам да зарадвам моята племенница с такива.

Общи условия

Активация на акаунт