Къде в Бургас (34)

• 71 105
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
Къде продават сладкарски бои? Знам за складовете в Славейков, но ме интересува, ако някой е виждал и другаде  Thinking

Провери в Метро или Карфур за бои на Швартау. В Кауфланд някой беше писал , че има бои на Радиком Simple Smile

# 241
EliMery, благодаря за отговора. Мисля, че предния път като обикалях, мярнах някъде офис на Еконт. Пак ще го потърся.

# 242
  • София
Имате ли представа кога се очаква да дойде водата? Уж щеше да е след 10 ч., ама вече наближава 3ч. Twisted Evil

# 243
В центъра вече дойде.

# 244
Имате ли представа кога се очаква да дойде водата? Уж щеше да е след 10 ч., ама вече наближава 3ч. Twisted Evil
И в Славейков дойде преди около 2 часа.
Вчера при нас не я спряха сутринта. Налягането падна следобед около 16-17 ч и до към 24 ч все още течеше на тънка струя. Предполагам, че я спират и пускат поетапно, а не наведнъж в целия град.

# 245
  • София
В центъра вече дойде.

Аз съм също в Центъра, на Левски, обаче няма и капка. Снощи спря ок. 7 ч.

# 246
В центъра вече дойде.

Аз съм също в Центъра, на Левски, обаче няма и капка. Снощи спря ок. 7 ч.
До ЖП гарата съм.

# 247
  • Бургас
И при нас дойде преди половин час ( на ул. "Възраждане" срещу Мидия).

# 248
  • София
Идваааа newsm44

# 249
Здравейте, момичета, моля за идеи за рожден ден на 10годишно момче. Вече толкова са преситени, но си иска празника.  newsm78

# 250
Син ана мъжа ми на тази възраст си го празнува в заведение, като и ние с приятели бяхме там, но в отделна зала. Много хубаво си изкараха. Май на 10 р немислимо да се празнува в детски клуб, а в домашни условия, плюс аниматор би било трудно ако жилището не е достатъчно голямо. Или по-скоро аз не бих се нагърбила да го правя у дома. Децата на сестра ми също си го правиха в заведение и родителите също присъстваха пак в отделна зала.

# 251
Здравейте, момичета, моля за идеи за рожден ден на 10годишно момче. Вече толкова са преситени, но си иска празника.  newsm78
Боулингът в Сарафово

# 252
  • Бургас
и аз съм за боулинг, в Сарафово не сме ходили, но в Мол Галерия вече бяхме на някалко РД на боулинг и децата бяха доволни

# 253

Аз бих добавила и басейна в х-л България! Определено ще се зарадват зимата на басейн...

# 254
  • в джунглата
 Търся шивачка която да преправи старо палто / еко кожа, с косми/ и евентуално да добави нови кожени ръкави или още нещо от друга изкуствена кожа. Много сложно го обясних дано сте ме разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт