Къде в Бургас (34)

• 70 578
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, аз пак с питане за ремонт Simple Smile

Да имате контакти на майстор, който кърти? Трябва ни да ни изкърти на една стеничка Simple Smile
Също с подобна машина се сваляли и фаянсови плочки от стената, от онези старовременните, малките, които поставяха в кухните - искам да ги няма Simple Smile

# 421
Може ли да ми кажете заведение в което има детски кът? Мисля, че някой беше споменал за Фенси в мол Плаза, но ако има и друг вариант, бих искала да знам. Не става въпрос за някакво празненство, а просто място където да отидем, но и детето да е с нас.

# 422
  • Бургас
Няколко пъти споменавате за склада за домашен текстил на Трапезица, но къде точно се намира. В сградата на Черноморка или от страната на Елкабел? Утре ще ходя и да не се лутам.

# 423
Няколко пъти споменавате за склада за домашен текстил на Трапезица, но къде точно се намира. В сградата на Черноморка или от страната на Елкабел? Утре ще ходя и да не се лутам.

Срещу Елкабел. Има едно кръстовище, където се отива за Била, та входа на складовете се пада на отсрещния ъгъл, ако си влязла от към Трапезица. Ако идваш от страната на зеленчуковата борса, на кръстовището в дясно и веднага в дясно трябва да се нацелиш в портала на складовете, за да влезеш. Преди бараките, които са нещо като магазини.

# 424
  • София
Може ли да ми кажете заведение в което има детски кът? Мисля, че някой беше споменал за Фенси в мол Плаза, но ако има и друг вариант, бих искала да знам. Не става въпрос за някакво празненство, а просто място където да отидем, но и детето да е с нас.

Да ти кажа трудно ще намериш тук такова, виж в Пловдив са поне няколко..... и аз вече разпитвах за подобно нещо, но не, няма.

# 425
  • там край морето...
В парка на к-с  Изгрев, има заведение "Жаравата" (бившето Домино) - и там съм виждала лятото - че направиха детски кът - преди им беше залата за непушачи, а след това го преустроиха на детски кът.
Другото за което се сещам - е обновеното кафе на зала Младост - отвън има надписи че имат детски кът, приятели ходиха там и  на детски рожден ден, и казаха че било много приятно и хубаво направено.

# 426
В Златна котва имаше такъв кът

# 427
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Ако идваш от болницата на кръстовището на Елкабел завиваш на дясно и отлявата ти страна има гуми център от дясната и от лявата му страна минават по-малки улички, на ъгъла на дясната с уличка с булеварда има голям портал, минаваш през него и влизаш в обособена част, в която има само складове.

# 428
# 429
Благодаря за отговорите, момичета   bouquet Това заведение в Изгрев ми е най-удобно, така че първо ще проверя него. Иначе за залата в Славейков изобщо не се сетих, въпреки че всеки вторник и четвъртък минавам покрай това кафе.
Gianna, нали Златна котва е последното заведение по Богориди, преди входа на Морската градина?!
mamasvetla, аз търся тук нещо като Гладиатори, но май такова няма да намеря. Така и не се видяхме с теб, но никога не е късно  Simple Smile

# 430
Търсим триплексно стъкло. Трябва ни за интериорни врати. Някой може ли да помогне с информация?

# 431
Момичета, моля препоръчайте ми много добра шивачка, която са ми стесни една рокля . Малко ми е широка на определени места, но самия модел е сложен, състои се от доста верикални парчета и трябва добре да се прецени откъде точно да се свие, за да не се загуби детайла и кройката.
Благодаря предварително  bouquet

# 432
Момичета, моля препоръчайте ми много добра шивачка, която са ми стесни една рокля . Малко ми е широка на определени места, но самия модел е сложен, състои се от доста верикални парчета и трябва добре да се прецени откъде точно да се свие, за да не се загуби детайла и кройката.

ул. Кирил и Методий, тунела до т.н кафе Барче- гъзарче, сега май Хоби се казва. Ако няма да може да ти го направи или няма да иска, поне ще ти каже и ще те върне. Няма да ти окипази дрехата.

# 433
Gianna, нали Златна котва е последното заведение по Богориди, преди входа на Морската градина?!
Да, то е
http://www.zlatnakotva2009.com/restorant/index.html

# 434

ул. Кирил и Методий, тунела до т.н кафе Барче- гъзарче, сега май Хоби се казва. Ако няма да може да ти го направи или няма да иска, поне ще ти каже и ще те върне. Няма да ти окипази дрехата.

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт