Къде в Бургас (34)

• 70 530
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
На Републиканска /с/у детската градина/ има малко магазинче за хавлии, спално бельо...Там има изложени детски бодита с надписи, сигурно и тениски ще могат да направят

# 496
Благодаря!
В сайтове гледах уж тениската 6лв ,а като добавя щампа и излиза 20лв  Shocked

# 497
Момичета, има ли Бургас добър фотограф за детска фотосесия  Thinking. Ако може и конкретен сайт, че да разгледам Peace

Ние правихме тук http://www.facebook.com/BabyAndChildrenPhotography доволна съм  Peace

# 498
Фотосесия само на дете не сме правили но си правихме семейна фотосесия на открито и сме много доволни.Фотограф ни беше Петя Емилова-Smailka.Съфорумка е. Laughing
http://www.smailka.com/topics/visuals/photography/

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 09:20 от deyzi

# 499
Привет! Търся да купя детско боди за 5-годишно момиче. Трябва да е бяло, с дълъг ръкав и по възможност да е от някаква тънка материя, а не плътно като бебешките бодита. Ако може да ме ориентирате към конкретен магазин за детски дрехи или бельо, защото хич не ми стига времето да обикалям. Може и магазин, в който продават трика, защото ми трябва за художествена гимнастика. Това обаче е краен вариант, понеже в нета триката ми се виждат доста скъпи.

# 500
За петгодишно момиченце купувах тъничко боди, българско (и смея да кажа с много добро ачество на материята) от магазинчето за български дрешки до "Борисовата градинка". Бодито беше без ръкави, но може да имат и вариант със.

# 501
Точно за този цел съм купувала от магазинчето в началото на парка в Славейков
Цената -ококл 10 лева.

# 502
Благодаря за отговорите момичета   bouquet И двата магазина не ги знам къде точно се намират. Мисля, че за този до Борисовата градинка беше писано по-напред в темата, та ще се върна да прочета. За Славейков, ако може малко по-точно описание, че много не съм наясно с този квартал.

# 503
  • Бургас
Привет! Търся да купя детско боди за 5-годишно момиче. Трябва да е бяло, с дълъг ръкав и по възможност да е от някаква тънка материя, а не плътно като бебешките бодита. Ако може да ме ориентирате към конкретен магазин за детски дрехи или бельо, защото хич не ми стига времето да обикалям. Може и магазин, в който продават трика, защото ми трябва за художествена гимнастика. Това обаче е краен вариант, понеже в нета триката ми се виждат доста скъпи.
На Любен Каравелов 12 - Магазин за трикотаж- Габрово /срещу р-нт "При Шопа". Има детски  бодита с дълъг ръкав от памук и ликра на фирма Дафи. 9 лв и полуполо 9.50 лв.

# 504
Знае ли някой къде се продават малки елхички /около 50-60 см/ със светещи връхчета?
Мерси предварително! Hug

# 505
Магазина славейков - от Зоната тръгваш към парка .Пътеката по която се влиза в парка има няколко магазина -за детски дрехи ,обувки ,зоомагазин ,за бельо.Говоря за магадина от ляво.

# 506
Знае ли някой къде се продават малки елхички /около 50-60 см/ със светещи връхчета?
Мерси предварително! Hug
Провери в по-големите магазини по 1 лв. В центъра има такъв в червения блок на ул. Любен Каравелов. В "Славейков" е срещу ВиК. Миналата година и в двата магазина имаше голямо разнообразие на елхички.

# 507
  • Бургас

Фотосесия само на дете не сме правили но си правихме семейна фотосесия на открито и сме много доволни.Фотограф ни беше Петя Емилова-Smailka.Съфорумка е. Laughing
http://www.smailka.com/topics/visuals/photography/

Можете ли да споделите някакви цени. В сайтовете им няма такава информация, а не ми се ще да ги прозвънявам наред за да това.

# 508
Има цени в сайта.Поне на семейната фотосесия имаше.Под снимките има прозорче "цени".

# 509
  • Бургас
Тези ми идват малко скъпи. Аз искам около 5-6 снимки, без да ми ги отпечатват, само в цифров вид.

Общи условия

Активация на акаунт