Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 550
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Осъзнавам, че вече журналистите се чудят какво да пишат за Енгин. Този Мехмет щял да търси друг подход, , мале, мале. Не мога да разбера какво искат от Енгин, има достатъчно „звезди”, за които да пишат. Енгин дори и не държи да пишат за него.  

Ами човека реши да яхне вълната.Енгин е известен и търсен,защо и той да не прави новини покрай него.Но не разбра за какво става дума.Изтълкува зле жалбите и молитвите да се покаже Енгин като критика на феновете му за медийното му отсъствие/макар,понякога и такива да  се намират Mr. Green/.Той не разбира,че феновете го обичат и са готови да чакат,колкото е необходимо/поне истинските/.Сметна,че липсата на комуникация от страна на Енгин е неуважение към тях,а ние знаем,че не е така.Поне аз си обяснявам така глупавите му драсканици Thinking

защо ли ги изброява тези актьори. newsm78........

# 196
  • Разград

# 197
Осъзнавам, че вече журналистите се чудят какво да пишат за Енгин. Този Мехмет щял да търси друг подход, , мале, мале. Не мога да разбера какво искат от Енгин, има достатъчно „звезди”, за които да пишат. Енгин дори и не държи да пишат за него.  

Ами човека реши да яхне вълната.Енгин е известен и търсен,защо и той да не прави новини покрай него.Но не разбра за какво става дума.Изтълкува зле жалбите и молитвите да се покаже Енгин като критика на феновете му за медийното му отсъствие/макар,понякога и такива да  се намират Mr. Green/.Той не разбира,че феновете го обичат и са готови да чакат,колкото е необходимо/поне истинските/.Сметна,че липсата на комуникация от страна на Енгин е неуважение към тях,а ние знаем,че не е така.Поне аз си обяснявам така глупавите му драсканици Thinking

защо ли ги изброява тези актьори. newsm78........

За да покаже за колко много от тях е писал, без да е наруган от читателите. Simple Smile Демек, аз съм професионалист, следя изявени актьори и списвам за тях от години, не заслужавам вашата отрицателна оценка.

# 198
Специално за Марица - с най-добри чувства !

Извинявам се за реакцията си

# 199
  • Пловдив
Марианка в текста,който са превели в  EA usa fans аз долових един нюанс,че той не е фен на ЕА,  и малко по-нататък казва,че не може да бъде фен на актьор,който е снимал  два сериала(леко пак се опитва да обиди,като намеква за кратката кариера на Енгин).Така че не знам колко се оправдава,явно реакциите са били много негативни,но пак не пада по гръб.

И аз така разбрах и така съм писала - цитирам се:
Допълвам - ето неговият отговор:
"Аз съм хетеросексуален мъж. Избрал съм жените. Има няккъв проблем, не съм влюбен в Е.А., не съм негов фен. Просто съм писател и пиша за някои известни в медиите. Писал съм за много други. По-често ги хваля, отколкото ги критикувам. Не съм фен на всички участници в сериалите. Предполагам, че не е лесно да си фен..."

Нали за едно и също говорим. Те сега феновете пак ще го подредят. Няма да му се размине тънкото намекване. Феновете са страхотна работа.

# 200
Специално за Марица - с най-добри чувства !

Извинявам се за реакцията си

Ех, как пък улучи! Simple Smile)) Точно това гифче най-много харесах в клипа! Simple Smile)) Много сладко с това сърчице, дето го изписваш на снимката. Simple Smile  Hug А реакцията е обяснима - не е нужно да се извиняваш. Simple Smile

# 201
Дейзи,привет.Този журналист явно е отнесъл много обиди по свой адрес,по адрес на майка му,леля му и т.н hahaha hahaha hahahaслед като се обяснява.Най-смешно ми е ,че се оправдава,че не е влюбен в Енгин.Аз пък защо ли си мисля, че е.Иначе защо ще пише за актьор,на когото не е фен.

И то бележка (не мога да го нарека и статия даже) с основен въпрос - коя му е приятелката. Simple Smile)) И с това "аз съм хетеросексуален" какво иска да каже? newsm78 И фенките са такива, очевидно, след като са влюбени в Енгин. Simple Smile)) Никой не иска от него да обича Енгин. Просто да пише за работата му, а не за личния му живот и то в толкова отрицателен нюанс... Че кой си ти, бе, та да ти дава отчет г-н Акюрек с кого поддържа повече от приятелски отношения? Ега ти!

Този Мехмет  или там някой си да не би да загатва за други ориентации на Енгин с това“ аз съм хетеросексуален“ и с въпроси за приятелка и т.н. Ужас!!!! Сега остава и такива ориентации да спретнат за нашия любимец и той съвсем няма да се появи. Противно нещо е да си във фокуса на прожекторите на медиите.

# 202
Дейзи,привет.Този журналист явно е отнесъл много обиди по свой адрес,по адрес на майка му,леля му и т.н hahaha hahaha hahahaслед като се обяснява.Най-смешно ми е ,че се оправдава,че не е влюбен в Енгин.Аз пък защо ли си мисля, че е.Иначе защо ще пише за актьор,на когото не е фен.

И то бележка (не мога да го нарека и статия даже) с основен въпрос - коя му е приятелката. Simple Smile)) И с това "аз съм хетеросексуален" какво иска да каже? newsm78 И фенките са такива, очевидно, след като са влюбени в Енгин. Simple Smile)) Никой не иска от него да обича Енгин. Просто да пише за работата му, а не за личния му живот и то в толкова отрицателен нюанс... Че кой си ти, бе, та да ти дава отчет г-н Акюрек с кого поддържа повече от приятелски отношения? Ега ти!

Този Мехмет  или там някой си да не би да загатва за други ориентации на Енгин с това“ аз съм хетеросексуален“ и с въпроси за приятелка и т.н. Ужас!!!! Сега остава и такива ориентации да спретнат за нашия любимец и той съвсем няма да се появи. Противно нещо е да си във фокуса на прожекторите на медиите.

Опасявам се, че това беше подтекста на бележката му. Затова и така ме ядоса, та в турски сайт тръгнах да пиша, че неговото (на Меемет) е резил. Simple Smile)) А опасението ми идва от това, че посочва дето Берен била ясна - имала много връзки с мъже, даже, видиш ли, вече е сгодена, пък за неговите (на Енгин) нищо не се знаело със сигурност. Sad  Пошло и грозно.

# 203
  • Пловдив

Пак ще го изненадат Енгин. Пак ще се нахили като зелка и пак ще е като захарче. Спокойно - той вече е кален и вероятно е в по правилни позиции.

# 204
Димана, по тази тема доста се упражняваха журналистите миналата година,само че мисля че не е интерсна на никого вече.Те преди месец бяхА написали,че Кенан Измидароглу е направил признание ,че е гей и че е влюбен  в един актьор от ВВ!!!Това,което е написал този журналист,че е хетеросексуален е по-скоро затова,че много читатели са го обвинили в нездрав интерес към Енгин! Joy Joy Joy
Марианка,преводът е точно такъв,аз само добавих,че той е написал,че не може да бъде фен на актьор,който има  "couple of " роли.За мен това е отново опит да омаловажи кариерата на Енгин.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 19:04 от velijana

# 205
Та... този "журналист" наистина не си е подготвил домашното. Аз, понеже обичам нагледността и прегледността, подготвих набързо едно показно... да има как да му го пратя на тоя... резил!...

На снимките си личи как Енгин "насила" гушка фенките (особено по-засуканките Wink) и някои свои колежки... (Берен, Хилял...) Няма какво повече да коментирам. Simple Smile

# 206
Някоя от вас може ли да ме светне актриса ли е дамата до Енгин на тези снимки?

Ако е от БЧ, явно още не съм гледала тези епизоди. Изглеждат доста близки на снимките. Не намеквам нищо. Явно им е приятно, разбират се...

# 207
Димана, по тази тема доста се упражняваха журналистите миналата година,само че мисля че не е интерсна на никого вече.Те преди месец бяхА написали,че Кенан Измидароглу е направил признание ,че е гей и че е влюбен  в един актьор от ВВ!!!Това,което е написал този журналист,че е хетеросексуален е по-скоро затова,че много читатели са го обвинили в нездрав интерес към Енгин! Joy Joy Joy
Марианка,преводът е точно такъв,аз само добавих,че той е написал,че не може да бъде фен на актьор,който има  "couple of " роли.За мен това е отново опит да омаловажи кариерата на Енгин.

Това не съм го знаела , че  журналистите са писали по  тази тема. От началото на годината гледам КВФ и съмв темата и тези клюкинки са ми убегнали и слава богу. Явно защо Енгин недолюбва медиите.

# 208

Това не съм го знаела , че  журналистите са писали по  тази тема. От началото на годината гледам КВФ и съмв темата и тези клюкинки са ми убегнали и слава богу. Явно защо Енгин недолюбва медиите.

Е то много се събра - ушите му са критикували (не, че аз не се забавлявам понякога с тях, но не го критикувам - напротив Simple Smile ушко ми е, но сладък! Simple Smile), за казармата са го оплювали, за сексуалността му намеци са правили... Аз ако бях на мястото на Енгин, и добър ден нямаше да им казвам! Той пак прилично се държи с тях, въпреки всичко!

# 209
Марица, това е последната му жена от БЧ, той там милия, все не случваше, не беше много зрял като поведение.  Simple Smile

Страничката ни става много джиджанка! Дано повече фенове я видят!

Общи условия

Активация на акаунт