........ 
........
Демек, аз съм професионалист, следя изявени актьори и списвам за тях от години, не заслужавам вашата отрицателна оценка.
)) Точно това гифче най-много харесах в клипа!
)) Много сладко с това сърчице, дето го изписваш на снимката.
А реакцията е обяснима - не е нужно да се извиняваш.
след като се обяснява.Най-смешно ми е ,че се оправдава,че не е влюбен в Енгин.Аз пък защо ли си мисля, че е.Иначе защо ще пише за актьор,на когото не е фен.
)) И с това "аз съм хетеросексуален" какво иска да каже?
И фенките са такива, очевидно, след като са влюбени в Енгин.
)) Никой не иска от него да обича Енгин. Просто да пише за работата му, а не за личния му живот и то в толкова отрицателен нюанс... Че кой си ти, бе, та да ти дава отчет г-н Акюрек с кого поддържа повече от приятелски отношения? Ега ти!
след като се обяснява.Най-смешно ми е ,че се оправдава,че не е влюбен в Енгин.Аз пък защо ли си мисля, че е.Иначе защо ще пише за актьор,на когото не е фен.
)) И с това "аз съм хетеросексуален" какво иска да каже?
И фенките са такива, очевидно, след като са влюбени в Енгин.
)) Никой не иска от него да обича Енгин. Просто да пише за работата му, а не за личния му живот и то в толкова отрицателен нюанс... Че кой си ти, бе, та да ти дава отчет г-н Акюрек с кого поддържа повече от приятелски отношения? Ега ти!
)) А опасението ми идва от това, че посочва дето Берен била ясна - имала много връзки с мъже, даже, видиш ли, вече е сгодена, пък за неговите (на Енгин) нищо не се знаело със сигурност.
Пошло и грозно.

) и някои свои колежки... (Берен, Хилял...) Няма какво повече да коментирам.

ушко ми е, но сладък!
), за казармата са го оплювали, за сексуалността му намеци са правили... Аз ако бях на мястото на Енгин, и добър ден нямаше да им казвам! Той пак прилично се държи с тях, въпреки всичко! Препоръчани теми