Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 614
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
На въпросната страница се публикуват май само  клипове които са позиционирани  в Ютуб.

За сега само един клип ми е уважен - този който качих от Ютуб.

Всички нови неща които съм направила  обаче са в Дейлито.

# 226
Марта, браво! Опитай все пак да го качиш, дано успееш!

# 227
Ами опитах с един, който е публикуван в Дейлито още днес следобяд - но до този момент нищо.

Здраве да е.

# 228
На въпросната страница се публикуват май само  клипове които са позиционирани  в Ютуб.

За сега само един клип ми е уважен - този който качих от Ютуб.

Всички нови неща които съм направила  обаче са в Дейлито.

Заради авторските права ли не може да го качиш и в ютюб? Ох, искам да го видят колкото се може повече хора! Поне на страницата на бг клуб не става ли за качване? Или и тя е обвързана както универсалната?

# 229
Ами опитах с един, който е публикуван в Дейлито още днес следобяд - но до този момент нищо.

Здраве да е.

следобед късно почнаха, сега може да тръгне

# 230
  • Разград

Марта,
защо не качвате и в тюбето клиповете си. Аз много рядко успявам да изгледам някои клип в дейлито, много бавно ми зарежда и често прекъсва. Докато с тюбето нямам никакви проблеми.

# 231
Заради авторските права ли не може да го качиш и в ютюб? Ох, искам да го видят колкото се може повече хора! Поне на страницата на бг клуб не става ли за качване? Или и тя е обвързана както универсалната?

От три месеца не качвам нищо в Ютуб  и затова прехвърлих всичко и в Дейлито.

И новите неща са в Дейлито.

В Ютуб "бият" през ръцете за всичко.

# 232
Велиана  и аз се повредих покрай Енгин, никой не ми е достатъчно убедителен напоследък, все откривам, че не е достатъчно изразителен с очи и мимики, все нещо липсва....

# 233
Много се раздавам, че Енгин малко пренареди позициите на върха, че ми беше станало скучно все Къванч да е на върха на всички класации. Но пък имам чувството, че откакто Енгин се появи, силата на Къванч отслабна, сякаш се скри след тайфуна Енгин ...

# 234
# 235
Лека да е и твоята, Марта! Simple Smile

# 236
Момичета,лека нощ!Да не забравите да си върнете часовниците  и хубаво да се наспите един час повече.Аз пак отивам в циганската махала с Туба.

# 237
Лека, Велянче! Simple Smile) Стига да можеш да заспиш сред циганията. Simple Smile)

# 238
Марта, поклон, дълбок поклон за "ЗАВИНАГИ"!  smile3501 Благодаря на всички,които правите прекрасните анализи и страхотни клипове, няма да изреждам имена, за да не пропусна някоя от вас.Искам да ви кажа, че ме карате да се чувствам специална за това, че и аз като вас харесвам и съм луднала по Енгин и неговите филми.  Не пиша, защото  губя дар слово, четейки ви, пък и за да не понижавам нивото на темата, по-добре да съм читател, отколкото писател Simple SmileОбичам ви! newsm51

# 239
Маричке, много си се умълчала, джанъм. Дай да разнищим мя коя тема .  Grinning Mr. Greenнапример трябва да ти кажа, че не съм съгласна , че Енгин си е наранил ръката. С чашата. Това си е част от магията на киното. . И не ся друго, а зящото това би означавало, че после трябва да стои превързан много време, а и не е хуманно.

Общи условия

Активация на акаунт